Al meerdere paren fijne schoenen versleten. En toen een paar niet voldeed was de klantenservice super.
Brooks has never been good at standing still. Since 1914, we’ve been propelled by a never-ending curiosity with how humans move. Because, to us, movement is the key to feeling more alive. Our shoes, gear, and experiences all have a singular goal in mind. We want to make sure each run, walk, and workout is better than before — a simple enough principle that guides every design and engineering choice we make. We’re all moving towards something. Whether it’s a headspace, a feeling, or a finish line. LET'S RUN THERE
Olympisch Stadion 33, 1076 DE, Amsterdam, Nederland
Heeft 46% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede schoenen en goede return policy termijn (niet gebruikt), wel handig met grote schoenmaat en niet in de winkel kunnen passen.
Goeie producten en betrokken klantenservice. Ik had een jack besteld met korting. Door het extreme weer (sneeuw) was er vertraging in de levering. Ik heb contact gehad met een super betrokken klantenservice medewerker - zelf ook een hardloper. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, de service medewerker was bijzonder betrokken. Het jack is uiteindelijk aangekomen en ik ben heerlijk warm en droog aan het rennen. Bedankt!
Hele fijne schoenen, ik zit al aan mijn 3e paar. De servicegerichtheid van Brooks is ook erg goed! Op naar mijn volgende paar!
Uitstekende kwaliteit hardloopschoenen. Ze zitten comfortabel, geven goede ondersteuning, en gaan lang mee. Heel tevreden over zowel het product als de service.
Heel goed geholpen en erg blij met mijn nieuwe hardloop schoenen.
Heerlijke schoenen om op te lopen. Zowel met hardlopen als op mijn werk.
Fijn dat ze online ook laten zien wat de levensduur is van de schoen.
De schoenen lopen en rennen prima, ik ben zeer tevreden en wil snel weer een paar kopen.
Supersnelle levering. Heerlijke hardloopschoenen. Ik heb ze nu 2 weken en heb meerdere trainingen gedaan.
Super schoenen! Ik gebruik meerdere schoenen van brooks en elke keer ben ik enorm enthousiast. Een echte aanrader, vooral de shoefinder zal ik aanraden
Super tevreden van de schoenen alsook van de snelheid levering en de klantenservice. Ik snap de negatieve kritiek niet. Ik ben een super tevreden klant! Blij dat ik niet luisterde naar de reviews.
Ik had een probleem met 1 van de schoenen en dit is ontzettend goed opgelost door het bedrijf. Goede en snelle communicatie.
Na jarenlang verschillende merken hardloopschoenen geprobeerd te hebben, ben ik nu al zo’n 4 jaar fan van Brooks. De schoenen bieden een uitstekende pasvorm, vooral voor mijn iets bredere voeten. Of ik nu op verharde wegen of off-road paden loop, de grip is altijd prima. Daarnaast zorgen de schoenen voor een goede demping, wat de loopervaring aangenaam maakt. Sinds ik Brooks heb ontdekt, wil ik geen andere meer.
Geweldige service en klantenservice.