Interessante uitleg beginnend met stukje historie en daarna over het brouwproces. Vier biertjes geproefd en daarna nog even in het proeflokaal geweest. Was alles bij elkaar erg leuk (en lekker...)
Brouwerij Egmond biedt een uitstekende combinatie van heerlijk bier en een geweldige rondleiding. Tijdens mijn bezoek aan de brouwerij werd ik aangenaam verrast door de smaakvolle selectie bieren die... Toon meer
Het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Onder andere brouwer van de biologische Sancti Adalberti abdijbieren. De brouwerij is ook te bezoeken voor rondleidingen en proeverijen.
Weg over de Bisschop, 1B, 1934CS, Egmond aan den Hoef, Nederland
- 072 303 0404
- info@brouwerijegmond.nl
- brouwerijegmond.nl
Vraagt klanten om een review
Het was een prima ontvangst met goede…
Het was een prima ontvangst met goede begeleiding in een schone ruimte.
Een dikke shout out voor de vrijwilligers!
Ik heb al vele brouwerij rondleidingen meegemaakt, maar nu toch weer wat nieuws gehoord. Hele vriendelijke en gastvrije vrijwilligers die dit doen. Het biertje vooraf en de biertjes na de rondleiding. Zoutjes op tafel. Gezellig praatje. Vanwege de setting heb je ook leuk contact met de andere deelnemers van de rondleiding. Na de rondleiding zijn we naar het proeflokaal gegaan, een stukje verderop en hebben daar nog heerlijk nagezeten met een hapje en alle biertjes van de brouwerij op tap.
Sancti Adelberti de moeite waard!
Wij hebben al best wat brouwerijen…
Wij hebben al best wat brouwerijen bezocht maar ik vond dat Yvonne en Edith dit erg leuk deden . Heel relaxed en uitgebreid werd er over het brouwproces vertelt en best wat diepgang. De brouwerij zag er top uit alleen jammer dat je niets mbt de abdij mee kreeg. Super leuk gedaan door de dames en heerlijke biertjes.
Een aanrader!
Ambachtelijk gebrouwen bier verdient aandacht
Het verhaal achter de brouwerij werd goed verteld. Het had wat mij betreft iets meer uitgediept mogen worden. Bv welke abdijbieren kennen we in Nederland nog meer. Waar moeten ze aan voldoen, etc.
Prachtig aandeel gekocht.
Certificaat was snel geleverd
het lukte mij meermaals niet om te…
het lukte mij meermaals niet om te boeken via de website... niet via telefoon of ipad... uiteindelijk heeft iemand anders voor mij moeten boeken want bij mij laadde de kalender niet
Het verhaal en het bier maken het…
Het verhaal en het bier maken het plezier , rondje langs het proces is leuk maar voor mij iets minder interessant maar de moeite om mee te krijgen
Geschiedenis en heerlijke bier
Een mooi verhaal over de geschiedenis van en rond het ontstaan van de brouwerij. Gekleurd met vier heerlijke bieren om te proeven.
Verbeterpuntje graag de winkel open voor de proeverij.
Ruime keuze
rondleiding met een proeverij
Wij hadden een rondleiding met een proeverij van 4 bieren. De uitleg was leuk. Enthousiaste medewerker!
Misschien nog een tip om een video te laten zien hoe het bottel proces gaat. En/of het hele brouwproces.
Jammer dat we niet konden blijven om na te borrelen. Hopenlijk kan dat op de nieuwe locatie wel.
Leuk vriendelijk personeel
Leuk vriendelijk personeel, goede verteller en heerlijke biertjes hebben we gedronken.
Kopen van obligaties
Het kopen van obligaties is digitaal heel eenvoudig en je ontvangt de obligaties binnen enkele dagen in je digitale postvak.