Brouwerij Troost Webshop Reviews 42

4,6

Erg lekkere bieren, snel verzonden. Leuk boekje er bij met uitleg over de bieren, hiermee tillen ze de ervaring naar een hoger niveau. De proefglaasjes hebben een mooi design, alleen vind ik de open... Toon meer

Bier is heerlijk, eerder al wat dozen besteld en nu de lente weer aanbreekt en de zon gaat schijnen, gaat er niets boven een fijne troost ipa. Helaas was er tijdens het vervoer (denk ik) een doos gebu... Toon meer

Een leuke thuis bierproeverij. In het pakket zit een boekje met een beschrijving van alle bieren die in het pakket zitten. Helaas zat het bockbier er niet bij bij maar het blonde bier was zeker een g... Toon meer

1. Bierwinkel

Biologische bieren en limo's van Brouwerij Troost.

4,6

Uitstekend

Goed verpakt

Goed verpakt, niks mis mee

1 maart 2024

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Bedankt voor de mooie review. Geniet van onze biertjes.

Geweldig

Geweldig! Leuke pubquiz, lekker bier en erg aantrekkelijk personeel. Zeker Harm;)

6 februari 2024

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Hoi Luuc, Dank voor je mooie review. ;-)

Snel en corbiertjerect geleverd

Snel en correct geleverd.
Super tevreden met brouwerij Troost

3 november 2023

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Hoi Albert, bedankt voor je super mooie review. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.
Geniet van onze Troost biertjes. Cheers.

Top.

Bestelling netjes en op tijd geleverd. Erg goed bier.

30 juli 2023

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Ralph dank voor je mooie review. Geniet van onze biertjes. Proost

Sterke aanrader in smaak en service

Ik heb de heerlijk biertjes thuis ontvangen van Brouwerij Troost. Een prachtige pakketje met heerlijke smaken. Helaas ging er met de verzending iets mis aan de kant van de bezorgpartij, Brouwerij Troost ging hier heel zorgvuldig mee om! Sterke aanrader dus, vanwege smaak en service!

8 juni 2023

Hoi Justus,
Dank voor je mooie review. Fijn dat de biertjes gesmaakt hebben.

Het zijn heerlijke biertjes

Het zijn heerlijke biertjes, de informatie die erbij zat maakte dat het een geslaagde proeverij was

23 februari 2023

Ha Wim, dank voor je mooie review. Fijn dat de proeverij geslaagd is. Enjoy

Super

Super! En ook nog in voor het toevoegen van een persoonlijke noot!

21 februari 2023

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Super bedankt voor je mooie review. Proost!

Helaas nooit bezorgd

Helaas nooit bezorgd, een aantal x gebeld. Ook dat werkt niet

26 december 2022

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Hi Jacqueline, dat is heel vervelend en willen we zeker oplossen. Wil je een mail sturen naar bestelling@brouwerijtroost.nl met daarin je ordernummer. We zullen het dan zeker oplossen. Het kan zijn dat het pakket bij een Postnl loket bezorgd is ivm leeftijdcheck aan de deur. Als het daar niet op tijd wordt opgehaald, dan sturen ze het retour. Dit duurt echter wel een tijdje. We zien je mail tegemoet en dan lossen we het zeker op. Voor nu alvast een mooie jaarwisseling. Team TROOST

snelle levering

snelle levering , heerlijke biertjes!

5 december 2022

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Ha Dirk, bedankt voor je mooie review. Dat vinden wij altijd leuk om te lezen. Enjoy de biertjes. Groetjes team Troost

Super

Heerlijk bier, de bestelling was later dan aangegeven

25 november 2022

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Hi Tim, dank voor je 4 sterren. Het kan wel eens gebeuren dat de post niet mee zit helaas. Fijn dat het bier smaakt. Enjoy.

Heerlijk bier, snel in huis!

Netjes verpakt, snelle levering en redelijke verzendkosten.

5 november 2022

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Hi Martijn, bedankt voor je mooie review. Enjoy de biertjes.

Besteld en geleverd

Besteld en geleverd, geen gedoe - goed

23 augustus 2022

Antwoord van Brouwerij Troost Webshop

Bedankt voor je mooie review. Proost!