Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har tidligere givet jer fem stjerner, nu bliver det fire, for den sidste børstetype er jeg ikke fan af. Vi har lige fået leveret to nye børster, de er heldigvis af den gamle type (med zigzag) hele... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
SUPER KUNDESERVICE! Min tandbørste som er to år, blev pludselig svær at tænde, og plastikket forneden flækkede. Efter et kort skriv med Mads, blev der straks sendt en ny tandbørste afsted. Flot f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig fin tandbørste. Jeg ville teste det, da der var tilfredshedsgaranti, og troede egentlig ikke det var noget for mig, men den fungere bare og priserne er rigtig gode.
Anbefaling herfra.

Antwoord van Brush Buddy
Før var kaffe det første jeg tænker på om morgenen. Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme ned og børste tænder😁. Jeg er mægtig glad for min Brush Buddy.

Antwoord van Brush Buddy
Har netop købt endnu en tandbørste - super kvalitet og altid god service.
Deres produkt fejler ikke noget, og de erkender, når der er fejl. Men jeg har stoppet mit abonnement. Begge to gange, hvor jeg skulle have børster kom de ikke, og jeg måtte rykke for dem.
Det er ikke meningen, det skal være sådan. Det skal bare køre uden problemer, så man ikke aktivt skal tænke over om man nå får sin vare eller ej.
Jeg har fået mine penge igen, på nær de 399 for opstarten.

Antwoord van Brush Buddy
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men denne her fortjener de.
Er super glad for deres børste, men efter 2 år og 3 måneder begyndte den at drille med en periodisk fejl. Det er jo hvad der kan ske med elektronik. De bad mig sende den ind til tjek, og uden videre sendte de mig en sprit ny. Det er sgu service/kundepleje.
Brush buddy har trukket penge via abonnement d. 21 april og har stadig ikke afsendt/leveret min pakke.
Ingen respons fra kundeservice..

Antwoord van Brush Buddy
Altid god service og hurtigt svar på spørgsmål.
Jeg har brugt den tandbørste i flere år og er meget glad for den

Helt igennem fantastisk tandbørste 😍
Jeg skulle lige vende mig til den da jeg startede med den da den killer lidt ☺️ men hold nu op kan komme ordentlig rundt med tandbørsten og synes faktisk mine tænder virker hvidere efter at have brugt i en månedstid nu. Og så fedt med man kan bestille hoveder til hver 3 måned så skal jeg ikke tænke mere over det. 🤩🥳 prøv den - den er fantastisk!
Bestilt en super god tandbørste og modtog den allerede dagen efter… god vejledning som kan anbefales
Jeg har tidligere givet Brushbuddy.dk en dårlig anmeldelse på grund af deres kundeservice, som ikke svarede på mine mails, trods de lover svar inden for 4 timer. Jeg skrev en mail den 6. december, men hørte intet og følte mig virkelig overset. Efter min negative anmeldelse på Trustpilot (gav 1 stjerne ) ringede de dog til mig og forklarede, at de havde glemt min første mail. Det resulterede i, at jeg fik mit beløb tilbage, hvilket jeg sætter pris på.
Desværre ændrer det ikke på, at produktet ikke levede op til forventningerne, da jeg ikke kunne lide følelsen ved brug. Oplevelsen startede skuffende, men blev afsluttet på en bedre note med refusionen. Derfor lander jeg på 3 stjerner.
Er glad for min Brush Buddy, den giver en god renhedsfølelse efter børstning. Holder rigtig fint strøm efter 3 års brug. Savner dog de lidt blødere børster de solgte førhen. Det var som at gå fra soft til medium, men fik tilvænnet det.
Tandbørsten holder strøm længe, og fungerer upåklageligt! Har haft den i +2 år nu, og er virkelig glad. Abonnement med nye børstehoveder fungerer ligeledes perfekt 👌
En helt fantastisk tandbørste. Virker i lang tid på en opladning. Jeg behøver ikke at tænke på, hvornår jeg skal købe børste hoveder, de bliver leveret helt automatisk i postkassen.
Lees meer over geverifieerde reviews.