Super professionelt, med både flot indpakning, ingrediensliste og næringsindhold. God service også. Stor ros til Magnus. Jeg er meget imponeret 🥰 Jeg har indtil videre kun smagt flødebollerne, me... Toon meer
Hos Bruuns Chokolade får du som forventet en høj kvalitet chokolade og Magnus en fantastisk dygtig og arbejdsom ung iværksætter. Uddannet på la glace i København. Ønsker dig held og lykke. Jeg blev i... Toon meer
Opdatering efter jeg fik en ny omgang flødeboller disse var møj møj bedre de smagte frisk by den var ikke harsk og skummet var blødt og chokoladen var tynd med knæk 100 gange bedre oplevelse denne... Toon meer
WOW. Hvor er det bare lækker chokolade. Købte i dag et marcipanbrød med lakrids og overtrukket med hvid chokolade. Det er noget af det lækreste chokolade jeg længe har smagt. Jeg er afhængig af Bruu... Toon meer
Skal du holde et arrangement? Fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation eller lignende hvor du skal bruge chokolade? Så klarer vi det. Helt efter dine ønsker.
Peter Damsvej 33, 4180, Sorø, Denemarken
Perfekt og super god oplevelse. Der er kræset om indpakningen, og dermed klar som gave. Udsøgt og tak for indsatsen 🙏🙋

Antwoord van Bruuns Chokolade
Desserten blev erstattet af lækker chokolade til alles store glæde

Antwoord van Bruuns Chokolade
Man blir bare glad i låget når man modtager en kasse fyldt med lækkerier der er kræstet meget for.

Antwoord van Bruuns Chokolade
Chokoladen smagte virkelig godt og flødebollerne var helt friske. Indpakningen er flot og professionel. Jeg er stor fan!

GOD SERVICE......
Dette firma yder virkelig en god service, er smidige og meget venlige.
Yderligere får man en fantastisk smagsoplevelse af deres skønne produkter, kan derfor kun anbefale andre at handle her......
Mvh.
GerdaB...

Antwoord van Bruuns Chokolade
Hurtig levering, forsvarlig og fin indpakning, super fin service og smukt emballeret. Jeg er stor fan af Magnus Bruun’s passion og vision for hans smukke og smagfulde koncept. For mig er det også vigtigt at støtte en lokal iværksætter. Stor, stor respekt for at Magnus i så ung en alder har forfulgt sine drømme, og nu kan producere sine egen eventyrlige chokolader. Prøv dem🫶🏼❤️.

Antwoord van Bruuns Chokolade
Opdatering efter jeg fik en ny omgang flødeboller disse var møj møj bedre de smagte frisk by den var ikke harsk og skummet var blødt og chokoladen var tynd med knæk 100 gange bedre oplevelse denne gang
Havde virkelig glædet mig til disse flødeboller men hold nu fast hvor blev jeg skuffet. For det første var se fuld af huller chokoladen var så tyk den var harsk og nærmest ingen skum i forhold til chokolade.
Bunden var så blød og smagte gammel alt i alt en oplevelse jeg ikke behøver bruge 70 kr på igen

Antwoord van Bruuns Chokolade
Personlig betjening i telefon, aflevering præcis til tiden, fantastisk smag!

Antwoord van Bruuns Chokolade
Super købsoplevelse og fine produkter som er pakket meget forsvarligt ind.
Kommer helt sikkert tilbage.

Antwoord van Bruuns Chokolade
Der var forholdsvis lang leveringstid, men det fremgik af bestillingen. ( Flødeboller).
Varen svarer fuld ud til forventningerne.

Antwoord van Bruuns Chokolade
Super lækre luksus flødeboller og chokolade af rigtig god kvalitet.
Kan kun varmt anbefales

Antwoord van Bruuns Chokolade
Lækker chokolade som ikke er til at se, det er 2. sortering - jeg er dog mest pjattet med mørk chokolade, så det er det eneste minus i forhold til at købe de billige kasser, men fantastisk håndværk.