Ervaring
Fijne partij die persoonlijk te woord staat. Ze hebben me goed advies gegeven. Hier kom ik zeker terug.
Ik heb eind mei bij BSBShop besteld. In eerste instantie leek alles prima maar na twee weken ontplofte een van de batterijen van de Stahls Pelhaak LED Weeder van €23,50. Ik dacht dat komt vast door de batterijen, met nieuwe batterijen zal het vast opgelost zijn. Na een tijdje zoeken naar vervangende batterijen gebeurde midden juli exact hetzelfde opnieuw een ontplofte batterij en onderdelen door de woonkamer. Het lag dus niet aan de batterijen maar duidelijk aan het product zelf.
Ruim twee weken geleden heb ik het klantenserviceformulier ingevuld met een duidelijke uitleg van dit probleem. Hierop werd totaal niet gereageerd. Mijn vriend heeft meerdere keren geprobeerd te bellen maar vaak werd er niet opgenomen. Vandaag kregen we eindelijk reactie met de boodschap stuur het maar op eigen kosten retour dan kijken we wel.
Je negeert je eigen klantenserviceformulier twee weken lang, neemt de telefoon nauwelijks op en in plaats van dit serieus en professioneel op te pakken het gaat om een gevaarlijk product schuif je de verantwoordelijkheid op de klant en moet ik ook nog zelf betalen om het terug te sturen terwijl dit onder garantie hoort te vallen. Er zou direct contact opgenomen moeten worden met de leverancier omdat dit product onveilig is en brandgevaar kan veroorzaken.
Dit is geen klantenservice maar een aanfluiting. Wat een waardeloze en onprofessionele manier van handelen.
Jolanda en wesley
Wat ben ik blij met jou geduld en eerlijkheid want wat ben ik mega blij met mijn nieuwe machine🥰
Sneller stiller en doet wat ik wil😊
DANKJEWEL 🌹🌹
Helemaal goed. Keurig verpakt en snelle levering.
3 koeltasjes gekocht en direct ontvangen!!! Bleken helaas niet aan mijn verwachting te voldoen en wilde deze voor restitutie retour sturen. Tot tweemaal toe werd er niet gereageerd op mijn mail waarna gebeld wat ook twee stappen nodig had, drukdruk.... Op mijn verzoek voor restitutie werd niet ingegaan omdat de koeltassen voor mij apart besteld moesten worden. "Dit was echter bij de bestelling nergens aangegeven". Als antwoord werd gegeven dat het wel in de algemene voorwaarden was opgenomen, die had ik dus ook moeten lezen!!!! Rommelig bedrijf en voor die paar tientjes laat ik het, met deze review, verder maar zitten. De tasjes duurzaam weg gekieperd.
Zit al ruim 2 weken opkijk bestelling te wachten en op E mail krijg ik geen antwoord
2e bestelling gedaan bij deze winkel, eerste was snel en top geleverd 2e bestelling net zo! Decal papier besteld op vrijdag, zaterdag al binnen met track & trace en kartonnen envelop. Zeker aan te raden hier te bestellen. Decal papier ook van top kwaliteit komt niet vaak voor!
Eerste bestelling gedaan deze was al top!
Tweede bestelling kwam ook er zat alleen een foutje is maar dit is echt super opgelost!
Zeker een aanrader!
Wat een fantastische service!!!! Doordat ikzelf niet goed had gekeken en hierdoor bepaalde producten misliep, heeft bsbshop dit alsnog keurig opgelost! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier ga bestellen!!
Communicatie niet altijd even vlot.
Spullen zouden volgens email op woensdag verzonden zijn, ( geen trackcode ontvangen, dus ik er achteraan)als ik die krjjg zie ik volgens PostNL app dat t pakket pas op donderdag is aangeboden. PostNL heeft leverproblemen waardoor ik in de problemen kom en m'n bestelling niet kan maken.
Als ik had geweten dat de spullen er donderdag nog waren had ik ze kunnen ophalen... maar daar loopt de communicatie weer mis..
Iig geen supersnelle levering.. komt neer op 2 weken ipv 2 dagen.
Nu straks dus een hoop flex die ik niet meer nodig heb, maar speciaal besteld had..
Ik heb blanco (onbedrukte) sweatshirts besteld van Fruit of the Loom. Of dit de beste kwaliteit sweaters zijn, kan over gediscussieerd worden (krimpen erg: je moet ze zeker veel te groot kopen), maar op het verloop van mijn bestelling via BSB Shop is niets aan te merken. Uiterst voordelige prijs.