Bubbloo is een premium merk voor kwaliteitsvolle, luxueuze bubbelbaden met een gouden randje. Bij Bubbloo krijg je niet alleen correct en eerlijk advies, wij verzorgen onze klanten vanaf het eerste contact tot en met de inpassing en installatie van hun Bubbloo bubbelbad in de tuin of op het terras. Bubbloo, a drop of luxury.
Weidestraat 45, 3920, Lommel, België
- +32468346087
- miek@bubbloo.be
- bubbloo.be
Super ontvangst!
Wij waren al even opzoek naar een spa en hebben verschillende plaatsen bezocht. Nergens zijn we zo goed ontvangen als hier! Er werd uitgebreid de tijd genomen om de spa's met knappe functies voor te stellen. Waarna we in alle rust mochten testen in een zeer mooie omgeving en waar we konden rekenen op een uiterst deskundige uitleg!
Beste bubbelbad!
Erg goede service, in de belevingstuin hebben we mogen ervaren welk bubbelbad het beste bij ons paste. Een echte aanrader!

Antwoord van Bubbloo
Perfecte kwaliteit en service!
Niet alleen kregen wij een uitgebreid advies op maat, ook werd er goed geluisterd naar onze wensen. Wij kunnen Bubbloo alleen maar aanraden.

Antwoord van Bubbloo
Top kwaliteit én service!
Bubbloo maakt hun kwaliteitsbelofte ook echt waar. We kregen geen kant-en-klare oplossing, maar echt een advies op maat van onze situatie. Dankzij het bezoek aan de belevingstuin, waren we 100% overtuigd van onze keuze!

Top service op maat!
In de belevingstuin kregen we een heldere uitleg over de verschillende bubbelbaden, ze luisteren echt naar jouw wensen.
Heel tevreden over het product en de plaatsing, enorm vriendelijk team!

Professionele plaatsing en uitleg
Professionele plaatsing en uitleg.
Vriendelijk team.
Top-kwaliteit materiaal.
Goede naservice.
Absolute aanrader!

Topaankoop
Zeer fijn bubbelbad, goede isolatie, goed werkende pompsystemen.
De Bubbloo werd bij ons geïnstalleerd door een hulpvaardig team, die goede uitleg verschaften en zeer proper werkten. We gebruiken onze bubbloo dagelijks, heerlijk bijbabbelen na een drukke werkdag.

Antwoord van Bubbloo
Heel content, beste aankoop van het jaar!
Heel content, goede uitleg bij aankoop en perfecte service bij installatie. Ik kan het iedereen aanraden om hier je jacuzzi te kopen.