Buddhabowl Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Takeaway behøver ikke være et overflødighedshorn af tomme kalorier. Vores vision er at være dit frisk alternativ til den klassiske løsning, hvor du får max på smag, næring og energi. Hos Buddha Bowl laver vi crisp, proteinrige måltider fyldt med plantekraft - altid baseret på råvarer af højeste kvalitet. Med spisemærke og 60-90% økologiske ingredienser går vi ikke på kompromis. Det er takeaway i nye klæder - næringsrigt, sprødt og altid FRESH. Velkommen i vores univers.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Var på dæmningen i Vejle for at…

Var på dæmningen i Vejle for at bestille. Da vi kom hjem for at spise smagte grønt mærkeligt. Det viste sig at avokadoen er brun men da jeg ringer ind får jeg bare sagt fra den ansatte at det er ikke muligt. Og vi kan hverken få en ny. Eller penge tilbage. Vores gulerod 🥕 i maden er store chunky stykker og det er bare meget under den standart det plejer at være. Var hyppige kunder før men ikke mere det er slut.

6 juni 2026

Lækker mad, men der ikke ikke styr på bestillinger

Lækker mad, men der er totalt rod i ordrer og systemer. På trods af bestilling to timer i forvejen er der ikke nogen der virker til at kende til min ordre og alle i restauranten bliver desuden spurgt flere gange hvad de har bestilt og hvad de hedder, så åbenbart et generelt problem…
Bestilling 16.30 til afhentning 18.30. Ordren var klar 18.52.

29 april 2026

Stod i lang tid ved kassen ,da jeg…

Stod i lang tid ved kassen ,da jeg havde brug for hjælp til bestilling,men der kom ingen .
Ude bagved kunne man høre 2 piger ,der grinte højt men åbenbart ikke interesseret i at betjene kunder 😐så jeg gik uden at købe noget.
Det var mandag ca kl 1330 .
Lægger da mine penge et andet sted hvor de gider kunderne.......

20 april 2026

Service i butikken er under alt kritik

Service i butikken er under alt kritik
Det mindste man kan gøre er at svare kunderne venligt..

Og at afvise en bestilling 23 minutter før butikken lukker er heller ikke ok, så kan de ligeså godt ændre deres åbningstider vis de alligevel ikke gider lave mad..

16 oktober 2025

Ny side, samme jammerlige butik

1 Stjerne er én for meget.
Alt i denne biks er galt.
Service er ikke eksisterende…
At tage ansvar - tre ord de ikke kan bruge i samme sætning.
Og nu laver man simpelthen en ny trustpilot-side i håb om at kunne flygte fra realiteten på den gamle side.
Jammerligt, er hvad det er.

Hold jer væk folkens!

25 mei 2025

Slatten, kedeligt og under standard

Gennemført elendigt, hvor pris og kvalitet ikke har sammenhæng.

De har oprettet ny Trustpilot I håb om bedre anmeldelser. Ynkeligt.

Er umiddelbart blevet blokeret fra deres Facebook side, der - sjovt nok - heller ikke viser skrevne anmeldelser længere.

Fortæller en hel del om den lille mand bag konceptet.

17 juni 2025

Behandler kunder som …

Behandler kunder som penge…smider os væk. 🤑 Utrolig ærgerligt, at man samtidig slår plat på en venlig figur. BareBowls kunne være en idé? Service er åbenbart ‘en by i Rusland’.

11 mei 2025