Vår hund är kräsen och har besvärats av klåda. Hon älskar Buddy Venison och även godiset och tuggpinnarna med samma smak. Magen är perfekt och hon har inte svårt att bajsa längre. Klådan upplever vi r... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Men en kräsen hund vad gäller foder och hundgodis så blir man som hundägare mycket glad när hunden med glad aptit tar till sig Buddys foder. Vår lilla tik äter gladeligen Wild Vension. När det gäl... Toon meer
Väldigt bra! Min hund älskar deras foder och inte mått dåligt en ändå gång! Önskar dock att det fanns andra variationer av sensitive foder än bara grass fed lamb samt blötfoder. Men annars så har dom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har en hund som varit väldigt kräsen med mat och därför testade vi tillslut Wild Venison som han älskade från första tuggan! Efter att han haft lite magproblem så har vi nu bytt över till Sensative me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Buddy säljer hundfoder med 100% Naturliga Ingredienser. Vi har spannmålsfritt helfoder för hundar som vi säljer online med hemleverans.
Contactgegevens
Drottninggatan 108, 113 60, Stockholm, Zweden
- 08-55 107 098
- hello@buddypetfoods.com
- buddypetfoods.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ben är 6 år och vi har hela tiden gett…
Ben är 6 år och vi har hela tiden gett Buddy torrfoder Vild venison samt lite mjukfoder blandat i Duck!
Toppenbra och han mår kanon
Bra foder och hundgodis
Bra foder och hundgodis. Snabba leveranser det är enkelt när man prenumererar på foder och hundgodis!
Personlig och bra rådgivning
Dålig respons från kundtjänst
De har fakturerat fel pris på min prenumeration och det har snart gått en månad sedan jag mailade dom om felet och det är inte löst än. Jag har mailat flera gånger men fått väldigt lite respons från deras kundtjänst. Jag kommer nog inte handla hos dem igen.
Excellent quality of food
Excellent quality of food, our dog is very sensitive to pretty much almost everything and after our doggo’s day care owner recommended Buddy Pet Foods, things are much better regarding her stomach issues.
Livet blir lätt
Livet blir lätt när maten kommer regelbundet då vet man att hunden alltid kommer att ha mat och godis utan att behöva hålla reda på det själv.
No comment!!!!!!!!!!!
Min stora hund älskar Wild Venison
Min stora hund älskar Wild Venison, får bra energi och fin päls! Abonnemang är överlägset, så man slipper hålla koll på när det är dax att köpa mer, utan kommer direkt till dörren.
Bra kvalitet men inte supergott
Min hund är inte superförtjust i maten men det går om man har på olja eller ägg. Vi får nog byta när denna påse är slut, tyvärr köpte jag 17kg då hon ätit det innan. Men hon har fin päls så det är bra kvalitet även om hon inte gillar det supermycket.
Only food i order for my dog for the…
Only food i order for my dog for the last 3 years. Fast delivery, good ingrediens and super friendly staff.
Värderar inte sina lojala prenumeranter
Jag har varit kund hos Buddy Petfoods i över tre år, och min jaktlabrador har ätit både valp- och vuxenfoder från dem. Under lång tid var jag nöjd med både produkterna och servicen.
Men nu känner jag mig oerhört besviken. Företaget har valt att ta bort förmånen med var 8:e order gratis, samtidigt som de höjer priserna. Detta är inte ett sätt att behandla lojala kunder som har stöttat företaget under flera år.
Det är tydligt att Buddy Petfoods inte längre värderar sina trogna kunder, och därför har jag avslutat min prenumeration och valt en konkurrent istället. Jag kan tyvärr inte rekommendera dem längre, särskilt inte till de som söker en långsiktig lösning för sitt djurs foder.
Hoppas företaget ser över hur de hanterar sina lojala kunder i framtiden.
Mycket bajsande och fisanse på 5 olika…
Mycket bajsande och fisanse på 5 olika hundar
Smidigt, enkelt och pålitligt!
Så smidigt med prenumeration och jag kan enkelt gå in och byta godis eller lägga till på varje leverans. Smidigt att flytta datum både framåt och bakåt i tiden.
Bra hundmat.
This vanilla ice cream is the…
This vanilla ice cream is the definition of comfort food. Every bite feels like a cozy blanket wrapping around you. It�s luxuriously creamy, with a depth of flavor that I haven�t found in many vanilla ice creams. It�s sweet without being sickeningly so, and there�s an authentic vanilla taste that makes me feel like I�m indulging in a special treat. I love how it has just the right amount of richness, and the consistency is spot-on�smooth and soft with no ice crystals in sight. I could eat this all day, every day, and never get tired of it. It's a simple pleasure that brings so much joy.
Buddy levererar alltid i tid och…
Buddy levererar alltid i tid och hundarna älskar maten, även den mest kräsna och allergiska hunden.
Snabbt och enkelt 👍
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans! Jag gav valpen val mellan gamla maten (royal canin) och buddy - vi alla 3 tillfällen valde hon buddy 😍 eftersom vi har en hel del royal canin kvar fortsätter vi låpångsamt gå över till buddy. Just nu blandar bara 4-5 dl i hennes 200-250 ml skål. Hunden (valp 3.5 månader, greyhound+vorsteh blandning) blev lite lös i magen då-då men utan stora konsekvenser + oklart vad det beror på, det kunde hon bli även tidigare (kanske vi använder för mycket godis vid träningen 😅)
Bra!
Snabb leverans. Trevligt bemötande.
Bra ingredienser. Rätt omtyckt av vovven.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.