Ook wel budget-regioslotenmaker.nl
Pas op, trap er niet in. 100% oplichters, beunhazen. Zoek verder tenzij je graag 1000e betaalt voor 5 min slecht werk
VRESELIJKE OPLICHTERS!!!!
Vragen na 30 seconden €400 om een deur te openen!
Ervaring van onlangs bij overbuurvrouw €175 bij erkend bedrijf. Dit mag toch niet getolereerd worden in Nederland??
Ik probeerde met meneer zijn 'baas' te bellen....maar telefoon werd niet meer opgenomen!! Toen gingen alle alarmbellen rinkelen. Na 25 minuten discussie hebben we betaald en gezegd dat we ons ERNSTIG OPGELICHT voelden. Meneer in zijn vette Audi vertrok. NOOIT MET BUDGET SLOTENMAKER IN ZEE GAAN!!!!!
Oplichters. Ze kwamen naar 40 minutes, zoals aangegeven. Mijn vriendin had de deur dicht gemaakt met de sleutel aan de binnenkant en nog een in haar hand. Ik vroeg naar de prijs en hij zij 285, wat al slikken was. Maar ze zou ook een slot met draaiknop op de binnenkant krijgen, zodat het niet nog eens gebeurt . Ze is in de eersten phase van dementie, nog niet erg maar kwetsbaar. De man boorde het slot open en dan ging ik, omdat ik thuis bezoek kreeg. Ik dacht haar in goede handen maar helaas niet. Zij belde mij onder dranen dat ze 860€ van haar hadden gevraagt. Als hij het bedrag vroeg zij ze, het was veel minder. De man stelde zich voor haar op en opende zijn hand en zij, dat moet u nu betalen.
Ik vond het zo jammer, dat ik niet dasrbij was.
Zij belde de politie. Het was bij hun bekent, dat het bij dit bedrijf vaker gebeurde maar dat ze niets kunnen doen. Dat vond ik nu heel raar. Zij kunnen niets doen tegen oplichters, een rechtszaak, een waarschuring, en verbot, niets. Wat is dat nu. Ik ga het wel op facebook om mensen te waarschuwen voor deze organisatie.
En ook had mijn vriendin in mijn afwezigheid niet die slot met die draaiknop gekregen, zoals afgesproken. Oplichters en dan nog bij mensen die kwetsbaar zijn.
Ik ga wel nog eens om de draaiknop vragen, zoals afgesproken. Maal zien.
Opgelicht..!
In allerhaast had ik de deur dichtgetrokken van de flatwoning (dus er is geen achteringang) omdat we vlot naar het zkh moesten en had de sleutels aan de binnenkant in het slot vergeten. Kon dus ook niet met de sleutel van mijn vrouw geopend worden omdat er dus al een sleutel aan de andere kant in zat...
Deze "sleutelspecialisten" dus snel in alle hectiek gebeld, die als 2e vermeld stonden op de zoekpagina van Google, omdat de eerst vermeldde specialist in gesprek of bezet was, en dus na 1,5 uur kwam er iemand (in een dikke Audi, ipv de beloofde 45 min), die binnen 5 min het slot open boorde. Kwam rechtstreeks van huis, dus geen tijd om zijn busje op te halen... (Goede service hé...? zei hij nog) Vooraf eerst €200 betaald, want zonder betaling, geen opening, en het kon ook absoluut niet achteraf via factuur, maar moest terstond via tikkie, overschrijving of iDeal-betaling. En als je haast hebt, ga je niet discussiëren, maar wil je het gewoon gauw opgelost hebben.. Na opening moest hij nog even gauw het juiste cilinderslot halen, zou zo terugkomen met een betaalfactuur... Nooit meer gezien daarna. We bleven achter met een opengeboord deurslot, en konden niet weg, want er zat ook geen slot meer in de deur... Bellen? Hij was er binnen 15 minuten zei hij.. 1 uur later paar x weer gebeld, kreeg telkens de voicemail... Toen belde mijn vrouw met háár nummer, en kon hij ineens wél opnemen. Maar ook hier: binnen 15 minuten zou hij er zijn, en anders kwam zijn collega.. vervolgens werd ook zij geblokkeerd.. Kantoor nam óók niet meer op... Uiteindelijk een 'erkende' nieuwe (bonafide) slotenmaker moeten laten komen, om alsnóg een nieuw slot te plaatsen, met ook wéér de nodige kosten erbij natuurlijk....
Erg hoor, dat er bedrijven zijn die geld maken uit andermans nood! Hetzelfde als een verstopte riool of waterleiding-lek, want die wil je ook zo gauw mogelijk gemaakt hebben, dus bedenk je achteraf pas, wat er gebeurd is.... Oke, hij heeft de deur geopend... Maar voor €200?? Ik dacht dat dit voor het openmaken én vervanging van het cilinderslot (+/- €35 retail prijs) was... Een "budget"-prijsje dus.... Ik voel mij dus opgelicht...!
Budget RegioOplichters dus... pas op, had ik deze reviews maar eerder gelezen. Nooit gedacht dat het mij zou overkomen... En ik had notabene ooit de aflevering van 'KASSA' hierover gezien. Één ding moet ik wel zeggen: hij was 'professioneel'... Hij had vóór deze baan vast en zeker iets anders gedaan, want hij had hem zó open...
De oplichter sleutelspecialist heette A. Atalbi (de naam aan wie wij moesten betalen via bankoverschrijving) welke ontvanger vast een katvanger was...
Vonden het wel vreemd dat dit niet via de naam vh bedrijf moest, maar voor hetzelfde geld was hij een zzp'er bij een bonafide bedrijf... Nou, zo bonafide is dat bedrijf blijkbaar echt niet, wat ik hier zoal lees....
Aangifte bij Politie is inmiddels gedaan... Jammer voor de naam van de échte sleutelspecialisten...!
BUDGET REGIOSLOTENMAKERS ZIJN OPLICHTERS!
Ze geven aan telefoon niet door wat de prijzen zijn. Er wordt duidelijk misbruik gemaakt van jouw noodsituatie. Ze hebben ook geen bestaan op Google Maps. Let op deze dieven !!
Wij geven u vijf sterren voor fraude
Mensen Aangifte Doen! Hebben wij ook gedaan! Politie heeft nog een paar aangiftes nodig! De moeite waard oké!
Mvg,
OPLICHTERS! Deur was dichtgevallen op een zondag. Een uur later stonden twee heren voor de deur, de slotenmaker en zijn “stagiair”. Het openen van de deur - met een schroefdraaier - duurde letterlijk 30 seconden, waarvoor zij vervolgens EUR 400 (!!!) vroegen. Ik heb aangeboden om EUR 100 te betalen, maar dat wilden ze niet aannemen. Moest de politie bellen om van ze af te komen. Zeer onaangename ervaring.
OPLICHTERS - GA NIET MEE IN ZEE EN DOE AANGIFTE! NOOIT BETALEN ONDER DRUK! Ze intimideren je, betaal niet en bel je politie!
Ze noemen zich zelf budget slotenmakers maar de rekening die je krijgt is absurd! Hoewel ik in het begin heb gevraagd hoeveel het me zou kosten zei hij dat het openbreken alleen 169 kost en dat hij daarna moet kijken hoeveel de rest moet gaan kosten. Dit heb ik 2 keer gevraagd en beide keren gaf hij me geen duidelijkheid. Uiteindelijk een veel te grote cilinder geplaatst en een rekening van €500 betaald. Wat me wel opviel is dat ze aan de telefoon en ook wanneer ze er zijn hun eigen namen niet noemen. Owja en dan voordat hij weg ging deed hij mij een “gunst”. Hij zei dat er zogenaamd een mankement zou zijn in het slot en dat ik dan zeker het bedrag wel terug kon krijgen van de verzekering. Nou niets is waar...
NIET ERMEE IN ZEE GAAN HET ZIJN OPLCIHTERS!!
Belachelijk dure eind afrekening om een slecht sluitend slot weer open te krijgen. eerste en laatste keer dat ik dit bedrijf ooit nog een keer inschakel. noemt zichzelf budget slotenmaker. voor dit geld had ik een nieuwe deur + slot kunnen kopen en was ik nog goedkoper uitgeweest.
Niet mee in zee gaan! Oplichters. Kwam na een uur, slot eruit gebroken vervolgens nieuw cilinder geplaatst. Het inbreken zou 169., kosten, de cilinder met gecertificeerd slot zou 379, kosten dan nog de voorrij kosten en alles excl btw. Een totaal bedrag van 665 euro excl btw incl btw zou het 779 euro zijn. Heb om een factuur gevraagd dit kon niet moest wel direct betalen, als ik cash zou betalebln hoefde ik de btw niet te betalen dit vond ik erg vreemd, ik heb gezegd stuur maar een rekening verder niets betaald of getekend. Meneer nam zijn slot weer mee en is vertrokken. Niets meer van vernomen.
Meneer zou er binnen 20 minuten zijn maar kwam pas uur later. Al die tijd buiten gestaan in de kou en hij meerdere malen aan dat hij er bijna was.
Bij aankomst heeft hij het slot gemolesteerd door kapot te vrezen. Hierdoor kon ik naar binnen. Hij gaf aan dat hij voor €450 euro een nieuw slot erin kon zetten.
Ik heb gezegd dat ik dit te duur was en dit zelf op een later moment zou oppakken.
Voor het kapot maken van het slot moest ik 537 euro afrekenen. En ik MOEST betalen van meneer.
Factuur zou gestuurd worden maar dat is nooit gebeurd.
Nooit hier zaken mee doen. Stond voor gesloten deur. Komt er iemand in een moose knuckles jas, met moose knuckles pet aan mijn deur. Ten eerst kleed je normaal voor je werk. ten tweede hanteer normale prijzen aub. was in totaal 3 minuten bezig. Rekening van 400 euro. Onzin lopen te vertellen over wat de kosten zijn terwijl de man aan de telefoon zei dat ze 25 euro waren. Uiteindelijk minder dan de helft betaalt. Waardeloze mensen.