Inzicht
BudgetBalans heeft ons goed geholpen om onze financiën inzichtelijk en gezond te maken.

Antwoord van BudgetBalans
BudgetBalans is een kleine organisatie in Zeeland die zich middels budgetbeheer inzet mensen met de financiën te helpen. Het gaat hier niet alleen om problemen op te lossen maar ook vooral om maandelijks financieel rond te komen en te sparen voor wensen in de toekomst. Omdat we een kleine organisatie zijn werken we zeer persoonlijk gericht en voor iedereen is er een oplossing te vinden! Wij komen bij u thuis om de financiën op een rijtje te zetten, door te nemen en te bespreken of u ergens tegenaan bent gelopen waar u misschien hulp bij wilt hebben. Om de vertrouwensband en de financiën duidelijk en transparant te houden bezoeken wij u ongeveer 1x per 6 weken. Wist u dat er al Budgetbeheer (basis) mogelijk is vanaf € 51,- per maand? Neem voor meer informatie over budgetbeheer vrijblijvend en geheel kosteloos contact met ons op. Mocht de telefoonlijn bezet zijn spreek dan uw naam en telefoonnummer in dan bellen wij u terug.
Ring 10, 4455 AE, Nieuwdorp, Nederland

Vriendelijke overzichtelijk duidelijk mail

Antwoord van BudgetBalans
Professioneel, vriendelijk, betrouwbaar en snel. Gewoon goed!

Antwoord van BudgetBalans
Alle opdrachten worden zorgvuldig en snel uitgevoerd.
Het contact is ook heel fijn!

Antwoord van BudgetBalans
Ik ben zeer tevreden over budget balans ze hebben geweldig geholpen ga zo door

Antwoord van BudgetBalans
ben super tevreden je hoeft maar iets te vragen dan staan jullie gelijk klaar

Altijd zeer tevreden over Budgetbalans
Aardige mensen en tevens meedenkend.

Antwoord van BudgetBalans
Al jaren ben ik blij met jullie en dat jullie voor me klaar staan ik heb geen op aanmerkingen.korttom ben zeer te vreden

Antwoord van BudgetBalans
al vanaf het begin een zeer goede ervaring met Budgetbalans. Servan en Diana hebben mij zeer goed geholpen met schulden en blijven ook menselijk met je omgaan. Hun hebben hart voor hun werk en dat merk je in alles wat ze doen. Zeker 5 sterren!

Antwoord van BudgetBalans
Budget balans is ontzettend goed en doen hun werk uitstekend mevrouw wr de berg

Antwoord van BudgetBalans
Echt super geholpen door hun, zijn heel open en super communicatie. Wij hebben dik 6 jaar bij hun gezeten en nooit geen problemen gehad, als er iets geregeld moest worden werd dat gelijk gedaan, ze denken goed vooruit zodat je niet in de problemen raakt. Zeker 10+,

Antwoord van BudgetBalans
Ze zijn goed in hun werk en ik vertrouw al ruim 10 jaar mijn financiële zaken aan hun toe!

Antwoord van BudgetBalans
Zeer vriendelijke, betrouwbare, behulpvaardige en begripvol. Een 10 plus als cijfer! 100% een aanrader!

Antwoord van BudgetBalans
Ik zit inmiddels meer dan tien jaar bij Budget Balans .
Begin om alles op te zetten en weg te werken
Nu omdat ik gronische vermoeidheid heb en dit alleen niet kan .
Fijn bedrijf met een luisterend oor en een hart
😘🌹😘🌹💐🌹

Antwoord van BudgetBalans
is betrouwbaar en goed ben er tevreden over