Buddinge Dyreklinik Aps (2020) Reviews

TrustScore 3 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Dierenarts

Geschreven door het bedrijf

Dyreklinik med salg af foder og tilbehør Sportsmedicin & smerteklinik / Reproduktionsklinik / Tandklinik

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi kom med hund og afføringsprøver

Vi kom med hund og afføringsprøver. Fik at vide, det skulle være andre afførinsprøver. Vi var der i 5 minutter, og vi måtte betale kr 942 for intet, som i absolut intet. Vi klager, og Sandra dyrlægen påstår, hun har lavet et sundhedstjek, hvad hun ikke gjorde, og det er påstand mod vores påstande, vores hund har nu fået konstateret en knude som et hønseæg, eksem i øret, og hun siger hun har sundhedstjekket den. Hvis den slags kan overses, vil jeg ikke anbefale et sundhedstjek hos hende.

17 april 2026

Professionelle, empatisk og prisvenlige

Min rottweiler tæve var henvist, af min faste dyrlæge, til dyrlæge Maja, grundet en tandfraktur.
En kindtand skulle opereres ud.
Har kun roser at give. Professionel og empatisk tilgang overfor både hund og mig som ejer.
Rigtig fin og god information på mail postoperativt
Sød opfølgende opringning dagen efter operationen.
Hermed mine varmeste anbefalinger og tak for at I tog Jer godt af Amazone og hendes emsige fodermester

14 augustus 2025

Hej jeg hedder Frans

Hej jeg hedder Frans, en gammel hankat på 14 år, jeg skulle til kontrol på Buddinge Dyreklinik, da jeg har lidt vrøvl med helbredet. Jeg var meget nervøs, men de var bare så søde ved mig alle sammen, så jeg kunne hurtigt slappe lidt af, og så sagde de også jeg var en flot fyr trods min alder. Nu skal jeg til kontrol om 2 måneder, jeg vil stadig være nervøs, men glæder mig også til at hilse på det søde personale
KH Frans

26 november 2024

Omsorgsfulde og professionelle

Blev anbefalet klinikken, da vores lille Cavalier havde kroniske smerter og derfor brug for smertestillende behandling. Jeg har altid følt mig mødt professionelt og omsorgsfuldt både i forhold til mig men vigtigst af alt også i forhold til hunden. Jeg har altid følt mig godt vejledt og støttet, også da den meget svære beslutning om aflivning, skulle tages. Det foregik på en rolig, respektfuld og kærligt måde, hvor vi havde tid til at sige farvel.
Jeg vil til enhver tid, anbefale klinikken. Mine bedste anbefalinger.

25 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor kærlighed til alle dyr

Jeg er kunde, med 2 hunde og en kat. I sidste uge kom jeg kørende på Bagsværd Hovedgade og så en anden bil køre en fugl over. Fuglen var ikke død - men fik bakset sig ind på fortorvet hvor den sad blodig og ude af stand til at flyve. Jeg stoppede ved den, ringede til Buddinge dyreklinik for at høre om de ville tage sig af den - 5 min. efter stod de ved mig og tog fuglen med sig. DET kalder jeg kærlighed til og omsorg for dyr. Selv om det "bare" var en due, skulle den i det mindste dø ordentligt og der blev ikke nævnt ét ord om betaling. TAK - den slags dyrlæge har for evigt mig som kunde.

18 september 2023

Empati og nærvær

Efter to hårde sygdomsforløb med vores hunde, har vi været en del i kontakt med Buddinge Dyreklinik. Det har været to forløb hvor personalet på klinikken har været professionelle, imødekommende og omsorgsfulde både overfor hundene og os.
Sidste forløb endte ud i en aflivning, som blev håndteret respektfuldt og kærligt.
Jeg vil, til enhver tid, anbefale klinikken!

31 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft Buddinge Dyreklinik i 13 år og…

Har haft Buddinge Dyreklinik i 13 år og har altid fået en god behandling til min hund Balou selv her til sidst i en svær beslutning var der omsorg og støtte,så tusind tak til jer.
Kommer helt sikkert tilbage hvis jeg for en ny hund.
Kim

17 februari 2023

Flinke og kompetente

Vores gamle hund Monse har haft en god og lang tilknytning til Buddinge Dyreklinik - helt til den sidste grimme dag.
Vi har nu fået en ny hund og de gode erfaringer fortsætter. Flinke og kompetente er Dyreklinikken

27 januari 2021

Kato...

Kære Alle.
Vi måtte tage en svær beslutning i går,
Tusinde tak for omsorg og den tid i gav os med vores, elskede hund Kato, vi er altid blevet mødt med god tid og trykhed hos jer, tak for denne smukke afsked, det var så smukt.
Hilsen fra Julie, Michael og Lita

10 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har en lille blandnings hund

Jeg har en lille blandnings hund, der skulle have renset tænder. Jeg har været på besøg hos flere dyreklinikker, men var aldrig helt tryg. Jeg ringede først derud, da vi bor et godt stykke derfra. Fik en rigtig god snak og fik svar på mine spørgsmål. Hun var meget sød, venlig og tålmodig. Vi er så på besøg, hvor den søde dyrlæge, kigger på tænderne, men har også god kontakt til min hund og dette gør mig tryg. Da vi kommer til dagen, hvor hun skal have renset tænder, der bliver taget godt imod hende. De ringer som aftalt og fortæller, hvordan min lille hund har det. Da klokken er 15 skal jeg hente min hund igen og dyrlægen fortæller, hvordan hun vil have det de næste par dage og hvordan jeg skal handle. Betyder meget med tid og venlighed. Jeg er så glad for stedet og der er altid en god tone i klinikken og mange kunder. Hvilket også fortæller lidt om stedet, tænker jeg. Mange tak for god behandling.

18 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vælg dyrlæge med omhu!

J.nr. 2017-13-401-00074 dækker over en klagesag til Fødevarestyrelsen over Buddinge Dyreklinik/Claus Klink Christensen.
"Fødevarestyrelsen har fundet, at dyrlæge Claus Klink Christensen har overtrådt bestemmelsen om at udvise omhu og samvittighedsfuldhed i udøvelsen af sin dyrlægegerning, jf. Paragraf 8 stk.1 i dyrlægeloven.
Baggrunden herfor er:
Fødevarestyrelsen vurderer, at dyrlægen ikke har udvist tilstrækkelig omhu ved ikke løbende at have tilsikret, at anvendelsen af den elektriske varmepude ikke medførte forbrændingsskader på hunden, herunder ved løbende ikke at have monitoreret varmepudens temperatur.
Fødevarestyrelsen afslutter sagen med en indskærpelse over for dyrlægen. En indskærpelse er en præcisering af den gældende lovgivning."

Sagen startede den 1/4-2016, hvor vor hund Alonso fik konstateret en blæresten, og operation blev aftalt til mandag den 4/4-2016 efter, at vi havde sikret os, at Buddinge Dyreklinik kendte til Alonso's race, en whippet (mynde).

Umiddelbart efter operationen opførte han sig mærkeligt, idet han virkede apatisk og fraværende, hans daglige adfærd var helt anderledes samtidig med, at hans hud visse steder på siden og ryggen begyndte at boble op.
Vi opsøgte Buddinge Dyreklinik 6 gange på ovennævnte baggrund og blev informeret om, at det nok var en allergisk reaktion fra narkosen, og efter 17 dage fik vi udleveret noget shampoo og besked på at vaske ham 2 gange dagligt.

Da Alonso's tilstand blev forværret, tog vi en "second opinion" på en dyreklinik, hvor man straks iværksatte en undersøgelse og kunne konstatere betændelse på ryg og venstre side. Øjeblikkeligt fik hunden smertestillende og antibiotika indsprøjtninger, og vi blev sat tålmodighed i udsigt.

Alonso mistede huden på de forbrændte/betændte steder, og vi (3 pers.) passede og nursede ham igennem ca. 3 1/2 måned med forbindinger, antibiotika, smertestillende, godbidder og tålmodighed, således at han nu er kommet godt igennem skaden, bortset fra 2 lange hårløse striber på ryg og venstre side, hvor hårsækkene er brændt væk og efterlader bar hud.

Det tog dyrlæge Buddinge Dyreklinik/Claus Klink Christensen ca. 1/2 år at erkende, at det ikke var en allergisk reaktion, men en forbrændingsskade og dette på basis af en udtalelse fra forsikringsselskabets dyrlægekonsulent.

Havde Buddinge Dyreklinik/Claus Klink Christensen ageret konstruktivt i løbet af de 17 dage og 6 fysiske besøg på klinikken, havde dialogen fra vor side været en helt anden.

Omkostningen og erstatningen for operationen går næsten lige op, herudover er vi blevet tilbudt en erstatning på kr. 1.000.- for Alonso's livsvarige men, hvilket vi ikke mener tager højde for al det, som hunden og vi har været igennem efterfølgende, for at redde Alonso, og give ham et godt efterfølgende liv

Denne information skrives for at opfordre andre til at være meget omhyggelige ved valg af dyrlæge for operationer af kæledyr, selvom fejl altid kan ske. Forskellen i vor sag er, at Claus Klink Christensen ikke ville/kunne erkende fejlen, selvom han opererede hunden og havde 6 konsultationer til at undersøge det i.

Carina, Jette og Per Henningsen

20 augustus 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.