bulk.com/pl Reviews 4.298

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... Toon meer

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Miła obsługa i szybka wysyłka

Szybka i sprawna komunikacja, dobra jakość produktów, miła obsługa

19 januari 2026

Cześć Przemysław,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii na temat Trust Pilot.

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. Jest najlepsze. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał, jeśli jest coś, w czym możemy pomóc w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej lub alternatywnie zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Ruchi
Mistrz obsługi klienta Bulk

Składniki produktow

Przesyłka niezwykle szybka, jednak produkty nie z najwyższej półki. Bardzo tanie i szkodliwe słodziki jak acesulfam K i sugraloza. Wolałabym erytrytol lub maltitol ze stawią. Mało produktów ekologicznych.

15 januari 2026

Cześć Beato,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami. Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy oczekiwań — rozumiemy, jak bardzo to frustrujące.

Wysłaliśmy Ci e-mail, żebyśmy mogli o tym porozmawiać i wspólnie to ustalić.

Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, ponieważ pomaga nam się doskonalić i cenimy sobie możliwość poprawienia błędów oraz pokazania Ci poziomu usług, jaki możemy zaoferować.

Życzymy Ci miłego dnia.

Soni

polecam

Szybko, sprawnie, dobrze zabezpieczona przesyłka

7 januari 2026

Witaj,

Dziękujemy za miłe słowa dotyczące naszej szybkiej dostawy.

Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Ci bezproblemowe zakupy.

Yogesh

Szyba dostawa, dobry produkt

Szybka dostawa, dobry produkt

19 augustus 2025

Cześć Arkadiusz,

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twoje cele. Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. To świetna praca zespołowa.

Ruchi
Mistrz obsługi klienta Bulk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo szybka dostawa i produkty bez…

Bardzo szybka dostawa i produkty bez zarzutu.

15 januari 2026

Cześć Danuto,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii.

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i że miałaś pozytywne doświadczenia z naszą firmą.

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, super produkty, swietne ceny.

14 januari 2026

Cześć Natalio,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Wspaniale to słyszeć! Nasze ceny są dla Ciebie idealne i cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełnia Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Pozdrawiamy serdecznie,

Shiv

Szybka i pomocna odpowiedź

Szybka i pomocna odpowiedź, bez problemów i z gestem w moją stronę - doceniam.

13 januari 2026

Cześć Monika,

Dziękujemy za recenzję! Bardzo się cieszymy, że nasz zespół obsługi klienta był w stanie Ci pomóc. Dziękujemy za wybranie naszej firmy!

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziesz potrzebować pomocy, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Oceniam sklep

Oceniam sklep, nie produkty. Bardzo słabo to działa, długi czas ładowania, jakieś akcje lojalnościowe na siłę. Wpisanie kodu rabatowego i cofnięcie się na stronie wyklucza na przyszłość użycie tego kodu (bez znaczenia, bo nie przyszedłem tu po taniość, ale irytuje).

29 januari 2026

Cześć Marek,

Przykro nam, że musiałeś czekać na długie ładowanie strony i że promocje lojalnościowe były dla Ciebie uciążliwe. Twoje doświadczenia są dla nas ważne, a opinie takie jak Twoja pomagają nam zidentyfikować obszary wymagające poprawy.

Rozumiemy, jak frustrujące może to być, nawet jeśli rabaty nie były dla Ciebie najważniejsze. Twoje uwagi zostały przekazane naszemu zespołowi technicznemu, aby mógł zbadać i rozwiązać ten problem.

Jeszcze raz dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na te kwestie. Cenimy Twoją opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości zapewnimy Ci płynniejsze i przyjemniejsze doświadczenia.

Maker

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nieprzestrzeganie dyrektywy Omnibus

Bulk.com regularnie stosuje „wieczne promocje” i kody rabatowe, ale nie podaje najniższej ceny z ostatnich 30 dni, co jest wymagane przez Dyrektywę Omnibus obowiązującą w UE. Zgłosiłem sprawę do UOKiK i ECK. Szkoda, bo jakość produktów ok, ale praktyki cenowe podkopują zaufanie.

1 december 2025

Cześć Paweł,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Prosimy o wypełnienie naszego formularza internetowego https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new, abyśmy mogli właściwie przyjrzeć się sprawie i dołożyć wszelkich starań, aby wszystko naprawić.

Z wyrazami szacunku,

Leeza
Opiekun klienta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

dobra komunikacja ze wsparciem…

dobra komunikacja ze wsparciem sprzedaży; szybki czas reakcji na zapytania dot. realizacji zamówienia

12 januari 2026

Cześć Święty Mikołaju,

Jesteśmy wdzięczni za miłe słowa na temat naszego zespołu obsługi klienta. Dziękujemy za wybranie naszej firmy i rozpowszechnianie informacji o nas!

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Maker

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produkty ok drogie ale w miare spx

Produkty ok drogie ale w miare spx, nie zachwyca efektami

10 juli 2025

Cześć,

Dziękujemy za opinię. Doceniamy, że poświęciłeś czas na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami. Przekazałem również tę opinię odpowiedniemu zespołowi.

Miłego dnia!

Sangeeta

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brak paczkomatów/punktów odbioru żadnej…

Brak paczkomatów/punktów odbioru żadnej z firm kurierskich

9 januari 2026

Cześć,

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Przykro mi słyszeć, że w Twojej okolicy nie ma dostępnych paczkomatów ani punktów odbioru.

Obecnie nie oferujemy bezpośredniej dostawy do punktów odbioru ani skrzynek pocztowych w Polsce. Produkty są dostarczane na adres dostawy podany w formularzu zamówienia.

Rozumiem, jak niewygodne może to być. Obecnie polegamy na opcjach dostawy zapewnianych przez naszych partnerów kurierskich, a dostępność może się różnić w zależności od regionu.

Nieustannie pracujemy nad rozszerzeniem naszej sieci dostaw, a opinie takie jak Twoja pomagają nam określić, gdzie potrzebne są ulepszenia.

Puneet
Mistrz klienta

Prawie ok

Lekkie opóźnienie przesyłki, opakowanie przyszło brudne jakby było wleczone po podłodze magazynu. Sam produkt bez zastrzeżeń.

9 januari 2026

Cześć Kosma,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.

Przykro nam to słyszeć i wysłaliśmy Ci e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i wspólnie znaleźć rozwiązanie.

Przesyłka doszła eksresowo,część…

Przesyłka doszła eksresowo,część proxuktów sprawdzona i b.dobra reszta w codziennym użytkowaniu myślę ,że warte polecenia.

3 januari 2026

Cześć Malwina,

Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z jakości naszych produktów i dostawy.

Dziękujemy za zaufanie.

Pozdrawiamy

Leeza
Mistrz klientów

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dostawa szybka jednak brak mozliwosci…

Dostawa szybka jednak brak mozliwosci dostawy do paczkomatu to minus ( jedynie przez kuriera do domu )

2 januari 2026

Cześć Maciej,

Dziękujemy za opinię — naprawdę doceniamy, że poświęciłeś czas, aby się nią podzielić.

Cieszę się, że dostawa była szybka, ale całkowicie rozumiem, że zależy Ci na możliwości skorzystania z paczkomatu. Wielu klientów uważa to za wygodniejsze, a Twój komentarz jest dla nas naprawdę cenny.

Przekazałem tę informację odpowiedniemu zespołowi, abyśmy mogli rozważyć rozszerzenie naszych opcji dostawy w przyszłości.

Adil
Opiekun Klienta

Szybka i darmowa wysyłka

Szybka i darmowa wysyłka, produkt tej samej jakości co inny duży konkurent ("h*ell),za to o wiele taniej za kg . Polecam !

31 december 2025

Cześć David,

Umiliłeś nam dzień. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Razem osiągajmy nowe szczyty.

Mam nadzieję, że będziesz miał wspaniały dzień.

Shuja
Opiekun Klienta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

BULK - jest to co szukasz.

BULK to ludzi którzy dbają o jakości swoich produktów i ebsługie klientów. Kupując produkty BULK zawsze liczę na wysokojakościowe składniki, śród których nie będzie dziwnych niezrozumiałych komponentów. Obsługa jest na wysokim poziomie z której czujesz się naprawdę bezpiecznie.
Serdecznie polecam.

30 december 2025

Cześć Sergey,

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twój cel. Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. To świetna współpraca.

Życzę Ci miłego dnia.

Shuja
Obrońca Klienta

Wszystko ok

22 december 2025

Cześć Arkadiuszu,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę. Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

polecam

Szybka dostawa, bardzo dobre produkty, moja ulubiona marka

19 december 2025

Cześć Gosiu,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dostawa miała być za darmo

Dostawa miała być za darmo, a doliczono mi 50 zł do dostawy, choć nie wybierałem takiej opcji.

3 januari 2026

Cześć Filip,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że tym razem nie udało nam się sprostać oczekiwaniom.

Wypełnij nasz formularz internetowy (https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new), abyśmy mogli dokładnie przeanalizować Twoje uwagi i znaleźć rozwiązanie.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.