Verkeerd product ontvangen.
Ik heb N-acetyl Cysteïne besteld. Maar ik heb Choline ontvangen… Heb het niet geopend.
BulkLab Nutrition, actief sinds 2019, is een internationaal merk voor voedingssupplementen en sportvoeding. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen en private label-productie voor bedrijven wereldwijd. Dankzij onze eigen gecertificeerde faciliteit staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering.
Scheepmakerstraat 1c2, 2222 AB, Katwijk, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat ik fijn vind is dat ik bij elk bezoek goed advies krijg. Niet verkopen om het verkopen maar producten die echt wat doen. Bulklab nutrition zat eerst in katwijk maar nu ze in nieuw vennep gevestigd zijn is het nog steeds de rit waard!
Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld. Het was een kleine bestelling van 2 producten, maar iemand had het te druk. Ik heb contact opgenomen, maar geen reactie ontvangen.
Nog steeds mijn product niet ontvangen en ze antwoorden niet op mijn mails
Als er iets kun je altijd bellen en dan word je vriendelijk te woord gestaan
De bestelling is vlot, goed verpakt geleverd.
Ook zaten er een aantal freebies als verrassing in de zending.

Antwoord van BulkLab Nutrition
Product kwam snel, er was een probleem en dat is super en heel snel opgelost!

Antwoord van BulkLab Nutrition
Snel geleverd, goed verpakt en een goede prijsstelling. Kwaliteit product kan ik (nog) niet beoordelen.

Antwoord van BulkLab Nutrition
Hele handige sport benodigd heden voor een suuuper lage prijs erg blij mee 🙏🙏🙏

Antwoord van BulkLab Nutrition
Makkelijk te kopen, geweldige prestatie dat enorm veel energie geeft voor de prijs. Ik raad zeker dit product aan als je een pre workout zoekt.