Bulldog gevraagd om onze webwinkel van internationale betalingen te voorzien. Wij zijn hier ontzettend blij mee dat onze klanten nu vanuit heel Europa kunnen bestellen. Tevens koffie bekers be... Toon meer

Over het algemeen een goede en snelle service. Mooie lay-outs gemaakt. Enkele misverstanden snel opgelost.

1. Reclamebureau
  2. Grafisch ontwerp
  3. Internetmarketing
  4. SEO-service
  5. Webdesigner

Wil jij dat jouw website, webshop of drukwerk een verbluffende eerste indruk maakt? Dan is het noodzakelijk dat deze er professioneel uitziet. Gelukkig is er Bulldog Media die jou hierbij kan helpen. Ontdek het leukste Online Marketing bureau van Brielle: hét adres voor professioneel en uniek design. Ontdek hét leukste Online Marketing bureau van Voorne aan Zee: Bulldog Media.

4,6

Uitstekend

Nieuwe website

Onlangs hebben we onze website van IQuizzen laten verbouwen door Bulldog Media. Voor een prima prijs werd heel de website onderhanden genomen. Vooraf alles netjes doorgesproken op kantoor, daarna zijn ze voortvarend aan de slag gegaan met onze wensen. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd en direct wat gedaan met de feedback die we gaven. We zijn blij met het eindresultaat!

28 januari 2022

Fijne opfrisbeurt voor onze bestaande website…

Bulldogmedia heeft voor ons de website gerestyled naar een modernere up to date look and feel. Hierdoor kunnen we weer wat jaartjes mee en is het allemaal weer een stuk gebruiksvriendelijker. Dit alles hebben zij snel en netjes verzorgd en daarbij al onze wensen in acht genomen.

12 april 2021

Prachtige website dankzij Bulldog media!

Samen met Johan van Dam van Bulldog media een website gemaakt voor ons multifunctioneel centrum.
Het ziet er prachtig uit!
Professioneel en toegankelijk voor iedereen. Ook het contact en de samenwerking met Bulldog media als zeer prettig ervaren. Absoluut een aanrader!

25 februari 2021

Top bedrijf en aanrader voor iedere ondernemer die nog zoekende is naar eigen stijl

Supersnelle reacties, ontzettend goed contact met Johan zorgt voor een warm gevoel. Als je vragen wordt er snel naar gekeken en met je mee gedacht.
Het nieuwe logo zorgde er voor dat ik wat ontdaan was omdat ik al lang bezig ben geweest om de juiste te vinden en bij Bulldog media ze deze binnen no time gemaakt hebben zoals ik het voor ogen had.

22 februari 2021

Antwoord van Bdmnl

Robert, we gaan hier zoals besproken graag net dat stapje veder. we zijn nog zeker niet klaar en gaan er nog hard voor je tegenaan.

Koffie bekers

Tevens koffie bekers besteld, hele mooie blauwe bekers met ons eigen logo, keurig geregeld door Bulldog Media super trots op

Johan en zijn team hartelijk dank!
Groet,
RNR Handelsonderneming

9 februari 2021

Prima service…

Over het algemeen een goede en snelle service.
Mooie lay-outs gemaakt.
Enkele misverstanden snel opgelost.

9 februari 2021

Antwoord van Bdmnl

Beste Bert, bedankt voor je positieve beoordeling. En natuurlijk kunnen er wel eens door mail verkeer misverstanden ontstaan. Maar die lossen we altijd snel op met elkaar

Bullbogmedia.nl kan alles voor je regelen

Bij Bullbogmedia.nl m’n website laten maken. Heel mooi overzichtelijk geworden zoals ik het graag had. Johan bedankt voor het sparren en de tips die je gegeven hebt. Fijn ook dat alles geregeld bij jullie kan worden met mooie foto’s, reclame materiaal alles wordt verzorgd.

Antwoord van Bdmnl

bedankt voor je mooie beoordeling, samen met ons team doen we er alles aan elke klant tevreden te maken !

Super goede service en advies gehad

Na een goede service en advies .
Kaartjes laten drukken en die waren super .
Ik raad het iedereen aan om bij Bulldog-media zijn visitekaarten en/of webshops te laten realiseren.
Ik kom er zeker weten vaker over de vloer voor goed advies .kost niets extra’s .

Antwoord van Bdmnl

Marvin bedankt voor je beoordeling, en natuurlijk helpen we je graag op weg, en staat de koffie altijd voor je klaar.

Top in zn totaliteit

In 1 woord: perfect!
De snelheid en professionaliteit van het team is ongekend. Meedenken is ook geen probleem, sterker nog ze denken sneller in oplossingen dan ikzelf.

Ga vooral zo door!

Antwoord van Bdmnl

Wat fijn te horen dat de service helemaal naar wens is, en ja we proberen inderdaad de klanten te ontzorgen ;-) en ik begrijp dat dit helemaal naar wens is.

Aanrader

Fijne partij, kunnen snel schakelen. Werken transparant en voor een scherpe prijs. Aanrader!

24 januari 2021