Bulletjournal.nl is persoonlijk, zorgvuldig, snel, uitgebreid assortiment en goed gevulde stationaryboxen. Ik ben pas net gestart met het bijhouden van een bulletjournal. Er is hier veel te vinden... Toon meer
Goede bullet journal. Veilig aangekomen. Stevig en goede kwaliteit en verder ook leuk ingepakt in folie met aan de binnekant nog tips voor journalling. Ik zal het zeker aan vrienden en familie doorgev... Toon meer
Pakketje werd verzonden zonder track en trace. Na een week en half toch ontvangen dankzij een buur dat het kwam brengen wegens fout geleverd. Gelukkig! Contact met leverancier is zeer snel en werd gel... Toon meer
BulletJournalkopen.nl “De webshop voor jouw Bullet Journal" Bullet Journallen is onder de creatievelingen een grote hype. Van papiertjes, washi tapes en journalskrijgen we maar geen genoeg. Op onze website vind je al je benodigdheden om van jouw Bullet Journal een succes te maken. Mocht je toch nog wat missen in het assortiment. Wij regelen graag al je benodigdheden.
Osloweg 53J, 9723BH, Groningen, Nederland

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Super goede service! Tijdens vakantiesluiting een mail gestuurd over een produkt wat bijna uitverkocht was. Het was maar de vraag of mijn vraag opgemerkt en gehonoreerd zou worden. Maar het werd opgemerkt, ik kreeg een hele attente mail èn ook daarna waren er nog wat vragen waar snel, vriendelijk en adequaat op werd gereageerd.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Super fijne site. Alles is snel binnengekomen en was goed verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Hele mooie producten mogen ontvangen. Leuk verpakt en snel verzonden. Ga hier zeker weer bestellen. Echt een aanrader

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Na bestelling een snelle reactie en snelle bezorging. Mijn bestelling was met zorg en aandacht verpakt, een feestje om uit te pakken.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Prachtig product, met zorg verstuurd in een gerecyclede doos (top). Snelle levering.
Super leuke spulletjes, dochter is helemaal blij! Netjes verpakt en snel bezorgd.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Het had een Sinterklaascadeautje moeten zijn. Ik heb het pakje tot nu toe nooit ontvangen.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Klantvriendelijkheid is absoluut aanwezig. Het pakketje was uiteindelijk "Zoek" genoemd door postaal maar het contact bleef en de ik voelde me goed gehoord ondanks al het gedoe.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Alles precies zoals de bestelling.
Leuke schattige stickers.
Envelop ook leuk opgemaakt met wat stickers: dat maakt het heel persoonlijk.
Heel leuk!

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Fijne website, kon alle producten snel vinden. Ze stonden overzichtelijk bij elkaar.
De bestelling werd snel en netjes verzonden. Zelfs heel mooi i gepakt. Het was net of ik een cadeautje ontving.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Ondanks dat ik de goede kreeg opgestuurd heb je een ander voorstel gedaan om mij toch tevreden te houden

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
binnen een dag geleverd! Top.
En de bestelling klopte ook nog.