Bulletjournal.nl is persoonlijk, zorgvuldig, snel, uitgebreid assortiment en goed gevulde stationaryboxen. Ik ben pas net gestart met het bijhouden van een bulletjournal. Er is hier veel te vinden... Toon meer
Super goede service! Tijdens vakantiesluiting een mail gestuurd over een produkt wat bijna uitverkocht was. Het was maar de vraag of mijn vraag opgemerkt en gehonoreerd zou worden. Maar het werd opgem... Toon meer
Goede bullet journal. Veilig aangekomen. Stevig en goede kwaliteit en verder ook leuk ingepakt in folie met aan de binnekant nog tips voor journalling. Ik zal het zeker aan vrienden en familie doorgev... Toon meer
Pakketje werd verzonden zonder track en trace. Na een week en half toch ontvangen dankzij een buur dat het kwam brengen wegens fout geleverd. Gelukkig! Contact met leverancier is zeer snel en werd gel... Toon meer
BulletJournalkopen.nl “De webshop voor jouw Bullet Journal" Bullet Journallen is onder de creatievelingen een grote hype. Van papiertjes, washi tapes en journalskrijgen we maar geen genoeg. Op onze website vind je al je benodigdheden om van jouw Bullet Journal een succes te maken. Mocht je toch nog wat missen in het assortiment. Wij regelen graag al je benodigdheden.
Osloweg 53J, 9723BH, Groningen, Nederland
Duidelijke webshop, eenvoudige bestelprocedure en een persoonlijke touch aan het pakket. Een aanrader.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Ik heb een aquarel journal gekocht, maar bij het nat maken van het papier bobbelt het papier helemaal. Ik had het schrift besteld speciaal voor watercolour stiften, maar die doen het niet op dit papier. Beter even contact opnemen voordat je besteld.

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Erge goede service, was heel leuk ingepakt was persoonlijke tekst was extra aandacht aan besteed! ga zeker nog keer bestellen!

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Hele fijne prettige koop ervaring gehad. De spulletjes werden de volgende dag leuk verpakt bezorgd.
Zeer tevreden en zeer aan te raden, heel persoonlijk dus top! Een dikke 10

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Top service en verkoper denkt goed mee. Heel erg bedankt voor de fijne service!

Fijn product!
Ik heb het product snel ontvangen met een persoonlijk berichtje. Super!

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl
Ik heb m’n bestelling snel en volledig ontvangen. Het is leuk dat er een persoonlijk tintje aan zat.
Mooie spullen gekocht, snelle levering en een leuke persoonlijke boodschap in het pakketje.
Mijn pakketje was heel snel in huis. Plus daarna kreeg ik een heel mooie versierde kartonnen verpakking. Ik heb dit gekregen voor mijn verjaardag maar het was echt een cadeautje om uit te pakken. Net dat beetje extra, bij een al te leuke inhoud :)
Supersnelle levering van mooie spullen en ook nog eens heel leuk en persoonlijk verpakt. Echt een cadeautje. Dit was mijn 1e ervaring met Bulletjournalkopen.nl maar weet zeker dat ik hier vaker terug kom.
Veel succes en tot snel.
Warme groet van Margareth
Ik heb de mijn bulletjournals gekocht, ze kwamen snel, volgens afspraak en in perfecte staat binnen. En ze stellen niet teleur :-).
Ik vind de spulletjes die ik binnen heb gekregen kwalitatief erg goed en makkelijk in gebruik. De manier waarop het verstuurd was vond ik erg leuk en persoonlijk. Ik ga zeker vaker bestellen 😄
Strak georganiseerde club. Hier wordt met liefde aan elke bestelling gewerkt.
Echt geweldig leuk.
na een miscommunicatie van beide kanten kan ik nu alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben over de afhandeling,de leuke pakketjes en het aanbod washitape.