1. Media- en marketingbureau
  3. Film- en videoproducer
  4. Grafisch ontwerp
  5. Webdesigner
  6. Webhostingbedrijf

Bullin’ Media Group is een creatief bureau uit Amsterdam dat merken en makers samenbrengt. Wij helpen bedrijven, organisaties en creators groeien met impactvolle content, campagnes en technologie. Wij geloven dat de kracht van content ontstaat door samenwerking tussen makers met visie en merken met ambitie. Van strategie tot uitvoering begeleiden we onze klanten in elke fase: van conceptontwikkeling tot distributie, van merkbouw tot resultaatmeting. Wij combineren journalistiek, videografie, grafisch ontwerp, webhosting, development en PR om krachtige merkverhalen te bouwen. Onze projecten variëren van documentaires, commercials en brandingtrajecten tot websites, marketingcampagnes en creator partnerships. Onze webhostingoplossingen zijn snel, veilig en betrouwbaar. Perfect voor jonge ondernemers, startups, e-commercebedrijven en creators die een stabiele basis zoeken voor hun online groei. Met 99,99% uptime, WordPress-optimalisatie en professionele ondersteuning zorgen wij dat jouw site altijd online en performant blijft. Van onderzoeksjournalistiek tot creatieve redactionele formats: wij produceren verhalen met inhoud. Onze journalisten en makers brengen maatschappelijke thema’s, merken en campagnes tot leven met échte impact. We ontwerpen visuele identiteiten die spreken. Van logo’s tot packaging en social media content; alles wat jouw merk herkenbaar maakt en versterkt. Met strategische communicatie en creatieve campagnes helpen we merken om zichtbaar te worden, vertrouwen op te bouwen en hun publiek te raken. Onze campagnes combineren data, design en emotie voor maximale impact. We begeleiden creators in hun groei: van samenwerkingen met merken tot eigen projecten. Bullin’ verbindt talent en bedrijven via creatieve samenwerkingen, management en campagnes die beide partijen laten groeien. Klanten kiezen voor Bullin’ omdat we alles onder één dak aanbieden: van strategie tot productie. We werken snel, transparant en met korte lijnen. Onze focus ligt op kwaliteit, creativiteit en resultaat. Elk project krijgt persoonlijke aandacht en we bouwen duurzame samenwerkingen op met onze makers en klanten. Bij Bullin’ draait alles om groei, creativiteit en verbinding. Of je nu een merk bent dat wil uitbreken of een maker met een visie: wij zorgen dat jouw verhaal gezien, gehoord en gevoeld wordt.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Prachtig geboortekaartje!

Declan heeft een prachtig geboortekaartje voor ons gemaakt. Ook het contact verliep fijn, snel en efficient, waardoor zowel het ontwerpproces als de laatste aanpassing na de geboorte en het uiteindelijke versturen perfect verliep!

13 maart 2022

Antwoord van Bullin’

Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige kindje! Wij konden onze creativiteit volop benutten op de leuke kaartjes, dankjewel voor de mooie samenwerking en het vertrouwen in ons!

Bullin’ is een fijn bedrijf om mee…

Bullin’ is een fijn bedrijf om mee samen te werken. De communicatie verloopt soepel en het werktempo ligt erg hoog.
Ze hebben veel kennis van de laatste ontwikkelingen en trends waardoor ze vaak met de juiste oplossingen komen.
De prijs-kwaliteit verhouding van Bullin’ is erg goed. Je betaalt (relatief) weinig voor de kwalitatief hoogwaardige product en diensten die ze leveren.

Ik werk al jaren samen met Bullin' en geniet er nog steeds elke dag van!

8 januari 2023

Antwoord van Bullin’

Voor GeezerBox begonnen wij eerst met slechts een logo ontwerp. Nu is onze samenwerking al zoveel gegroeid waar wij erg blij mee zijn. Samen maken we veel mooie producten die mooi aansluit op de jonge doelgroep. Dankjewel voor de review, en op nog vele mooie jaren!

*Prima vertaler van onze wensen*

*Prima vertaler van onze wensen*

Voor ons gastenverblijf in Katwijk aan Zee hebben we een beroep gedaan op de mannen van Bullin’. De naam van ons pension is Hippocampus aan Zee, Hippocampus is Latijn voor een zeepaardje. We hebben de mannen de volledige vrijheid gegeven, maar wel aangegeven dat we graag een frisse uitstraling willen neer zetten.

Het resultaat heeft ons enorm verrast. Naast een fris, aansprekend logo van een zeepaardje met de naam van het gastenverblijf, heeft Bullin’ ook Wi-Fi bordjes, welkomst tickets en een prijslijst voor de minibar gemaakt. Het geeft onze onderneming een welkome, vrolijke, cleane, maar doch gezellige en professionele uitstraling. Ons pension heeft nu een eigen identiteit die jong en oud aanspreekt. Het maakt ons trots.

De communicatie met Bullin’ verliep soepel. Met weinig woorden hebben ze geweldig mooie resultaten weten te leveren. Zeer aanbevelenswaardig wanneer je op zoek bent naar een partij die creatief te werk gaat, mee denkt en kwaliteit biedt. Supertjes!

24 februari 2022

Antwoord van Bullin’

Enorm leuk gastenverblijf die wij een mooie identiteit hebben mogen geven. Het doet ons veel dat ons ontworpen huisstijl jullie trots maakt. Dankjewel voor de review en de fijne samenwerking!

Professioneel en zorgvuldig

Superblij met het resultaat! Ik had voor een shoot een behind the scenes video nodig en kreeg een toffe video opgeleverd. Tijdens de edit werd ik ook uitgebreid meegenomen in het proces.

6 mei 2022

Antwoord van Bullin’

Wij vonden het proces ook erg fijn verlopen. Super vet dat wij bij de shoot aanwezig mochten zijn en dat we een vette video op hebben kunnen leveren. Dankjewel voor de review!