Ze verkopen gewoon spul van Ali express voor 2 keer de prijs. Grote oplichterij. Met Reverse image search kan je de artikelen op Ali express vinden
Update 1: De sokken die ik gekregen heb zijn heel goedkoop ogende net-niet-namaak van de foto's die geadverteerd werden (ledematen anders, geen tanden, geen tong van de kamaleon etc.) dus ik... Toon meer
Ik ben ook voor de schattige gebreide sokken gevallen van dieren die zogezegd je been opeten. Je besteld en van zodra je een tracker krijgt, weet je dat je goedkoop prul vanuit China zal ontvangen... Toon meer
Mijn naam is Jeremy, één van de eigenaren van Burazazu. Mijn broertje (Rowan) en ik zijn Burazazu gestart in 2021. De naam Burazazu komt van het Japanse woord voor Broeders. Wij hebben dan ook een affiniteit met Japan. (We zouden er in maart 2021 zitten met zijn tweeën, maar corona gooit roet in het eten.....) Wij hebben ook een affiniteit met het leven makkelijker maken. Hoe minder moeite je voor iets hoeft te doen, hoe meer tijd je over hebt voor wat jij belangrijk vindt! Burazazu probeert het leven zo makkelijk mogelijk te maken met de leukste, handigste en slimste producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Producten voor in de badkamer, keuken en eigenlijk voor heel je huis.
Bankastraat 277, 3312GC, Dordrecht, Nederland
- info@burazazu
- burazazu.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Essentials hoodie besteld.
Essentials hoodie besteld.
Geen stretch.
Valt klein.
Gekke stof.
Komt laat binnen.
Zitten al vlekjes op en losse draadjes.
Zelfde artikelen als Ali Express
Krokodillensokken besteld
Krokodillensokken besteld, krijg twee verschillende maten, lijkt alsof een driejarige wat stukjes textiel aan elkaar heeft geplakt. Oplichters deze partij.
Echte oplichters
Echte oplichters. De foto van de cute sokken heeft niks te maken met wat je echt krijgt. Echte lage chinese kwaliteit. Na 21 dagen ontvangen.
NIET BESTELLEN.
It's a trap!
Cute knit socks heb ik meer dan een maand geleden besteld en nog niks ontvangen! Ik heb al een email naar Burazazu gestuurd. Die zeiden dat de bestselling al 3 keer langs geweest en niet gelukt om te leveren daarom is het terug verzonden!! Een helemaal ongeloofelijke verhaal!!
Krokodillensokken
Ik had de krokodillensokken besteld, a.h.v. de afbeelding dacht ik dat ze dikker zouden zijn i.p.v. de katoenen sokken die ik kreeg. Ze zien er op zich wel grappig uit en werden precies binnen de 15 werkdagen (dus m.a.w. 3 weken) geleverd. Pas door de trackingcode in de gaten dat het uit China kwam (snap de link niet met Japan). Dus als je grappige sokken zoekt, maar niet verwacht dat het dikke warme sokken zijn en je hebt tijd om er op te wachten, dan zeker bestellen!
Nog een slachtoffer van de cute knit socks
De sokken zijn vandaag na meer dan 3 weken aangekomen en lijken voor geen meter op de foto of de benaming. Je bestelt dikke gebreide sokken met leuke ledematen en je krijgt spotgoedkope, machinaal vervaardigde, alles behalve wollen lelijke kousen. De poging tot pootjes en vinnen die ze er aan gezet hebben, lijken door een kleuter te zijn aangebracht.
Super scam! aan 10€ per paar is dit wel heel erg.
Bestel hier aub niets.
ben heel tevreden
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Eindelijk na 3 weken de sokken kameleon cute knit socks binnen, net na de eerste feestdag van december… via Instagram in de advertentie gestonken en nu net m’n pakketje van €20,-opengemaakt, ik voel me volledig besodemieterd, deze sokken zij hoogstens €1,-per paar waard zijn… klantvriendelijkheid een dikke voldoende! Na ontvangst direct met burazazu contact opgenomen met de vraag hoe ik het product kon retourneren en mijn geld terug kon krijgen. Op de website wordt namelijk aangegeven dat je bij niet goed binnen 5 dagen na retourneren je geld terug kan krijgen. Ik krijg binnen een dag een standaard e-mail terug ( helaas ken ik nog een slachtoffer). De slechte kwaliteit is bij het bedrijf bekend ( waarom blijf je het product dan aanbieden op je website?) en (nu komt het….) als zij elke klant hun geld terug moeten storten zijn zij failliet. Heel bijzonder….. kortom product en klantenservice zwaar onder de maat! Maar weer een ervaring rijker en een illusie armer…
Product niet ontvangen
Eindelijk na 3 weken de sokken binnen
Eindelijk na 3 weken de sokken binnen, net na de eerste feestdag van december… via Facebook in de advertentie gestonken en nu net m’n pakketje van €40,- opengemaakt, ik voel me volledig besodemieterd, nu ik hier op de bank zit met 4 paar grappige sokken die bij de Zeeman hoogstens €2,- per paar waard zijn… klantvriendelijkheid een dikke voldoende! Eindproduct zwaar onder de maat! Maar weer een ervaring rijker en een illusie armer…
Gekregen spullen lijken niet op geadverteerde foto's
Update 1:
De sokken die ik gekregen heb zijn heel goedkoop ogende net-niet-namaak van de foto's die geadverteerd werden (ledematen anders, geen tanden, geen tong van de kamaleon etc.) dus ik wil de koop ontbinden.
Schattig verhaal over de naam van dit bedrijf in de mail, maar ondertussen wel gewoon goedkoop dropshippen vanuit China.
Bonuspunten voor keurige en snelle mail van klantenservice: ze gaan eerst met de leverancier + fullfillment bedrijf om tafel en gaan kijken of zij dit gaan oplossen naar Burazazu toe, en vervolgens wat zij voor mij kunnen doen.
Oud bericht 23/11/2021:
Wat Sander hieronder schrijft is onjuist, EmmaBermudezDesigns verkoopt PDFjes met uitleg hoe je de sokken die Burazazu verkoopt zelf kan maken. Ze verkoopt de sokken niet zelf. Ze lijken me erg leuk en alles verloopt netjes met track & trace.
Ik zal de review updaten als ik de sokken binnen heb. Het feit dat ze tot 10 werkdagen levertijd hebben doet mij helaas wel vermoeden dat iets uit een ver land vervoerd moet worden en ze wellicht gewoon AliExpress dingen doorverkopen :(
Burazazu.nl steelt werk van maker op Etsy
Burazazu.nl biedt via een instagram-advertentie getiteld "Met deze sokken kom jij heerlijk warm de winter door"
vier soorten sokken aan die er heel leuk uit zien: een krokodil, een haai, een een vis en een kameleon die zogezegd je voet in de mond hebben.
Ik vond dit heel leuk, maar was er voorbij gescrolld toen ik besloot ze te bestellen. In mijn zoektocht naar die sokken stootte ik echter op de etsy-account van Emma Bermudez (zoek op 'EmmaBermudezDesigns'), die breipatronen van zo'n sokken, met identieke foto's, maakt en tegen heel schappelijke prijzen verkoopt. Ik stuurde haar een mail en het blijkt dat Burazazu en een heel aantal andere onlinewinkels de foto's gestolen hebben en ze onder eigen naam verkopen. Het is mogelijk dat die sokken ook echt er zullen uitzien zoals op de foto, omdat die bedrijven misschien de patronen hebben gebruikt om ze na te maken, maar het is fraude, plain and simple, en die maker wordt zo heel wat potentiële inkomsten afhandig gemaakt. Schandalig.
Niet kopen, uit principe!
De canvasdoeken zijn mooi maar jammer…
De canvasdoeken zijn mooi maar jammer dat ze dubbel gevouwen verpakt waren. En ook nog niet netjes gevouwen. Hoe krijg ik nu de vouwen eruit?
Erg zonde dit
Wat een service gericht bedrijf
Wat een servicegericht bedrijf. Hier zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. De levering duurde wat langer dan verwacht, jammer, maar kan gebeuren. Hierdoor was ik al op vakantie en kon dus niet reageren binnen de termijn die gesteld was bij aflevering. Men reageerde dat het geen probleem was. Toen de maat niet goed bleek, kreeg ik mijn geld zeer snel teruggestort.
Geweldige service. Thanks
Super service en op afgesproken datu. Aangekomen thanks
Broek besteld zeker een aantal dagen…
Broek besteld zeker een aantal dagen meer dan je normaal gewend bent ontvangen in goede staat
Tot nu heb ik mijn pakje niet ontvangen…
Tot nu heb ik mijn pakje niet ontvangen dus voorlopig ben ik heel boos ik heb geen vertrouwen in jullie

Antwoord van Burazazu
broeken zitten goed enkel zakken komen…
broeken zitten goed enkel zakken komen steeds piepen
Prima website, matige kwaliteit producten
Prima website, matige kwaliteit van broeken.