Burga Tough Case - Magnetic Gekocht via 3e partij, zo goed als nieuw. Pluspunten: - stevig - ziet er degelijk en robuust uit Minpunten: - de print ziet er een beetje onscherp uit, zel... Toon meer

Ze zijn prachtig en blijven super mooi 😍 bij mijn vorige telefoon heb ik er ook 4 gekocht dat is meer als 3 jaar geleden ze zijn nog even mooi.👍

Bestellen liep super vlot en ook de klantenservice perfect nadat ik vaststelde dat ik een verkeerde bestelling gedaan had. Ik kreeg onmiddellijk en zo vriendelijk antwoord en hulp!

1. Winkel in modeaccessoires

We make beautiful & stylish, yet protective phone cases. Two styles: Ultra-Thin & Protective 2 Piece. Free Shipping. Up your case game! Shop BURGA now.

4,4

Uitstekend

28K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

(27.802)

7.483 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi

Mooi, makkelijk en duidelijk!

28 augustus 2026

Hey!

Thanks a million! 🤍 Knowing you’re enjoying your purchase totally makes our day. We’ll be here, ready to welcome you back anytime!

Heel tevreden van

Heel tevreden van! Super kwaliteit, perfect zoals op foto!

26 augustus 2026

Hello there!

You’ve got great taste - thanks for trusting us and for sharing your experience! Looking forward to making more magic for you soon!

Your BURGA fam ✨

Vlot

Gebruiksvriendelijk

25 augustus 2026

Hello there,

We're beyond happy to hear this!

Your support means so much!🤍 See you again for your next favorite find! 🛍️

Your BURGA crew

Probleem met verzending opgelost

UPDATE: BURGA heeft contact opgenomen en is met een hele nette oplossing gekomen. Ik heb niet alleen mijn geld teruggekregen maar ook een tegoedbon ontvangen voor een nieuwe bestelling. Alsnog erg tevreden met de afhandeling! Dankjewel BURGA

24-8: Inmiddels 2 weken geleden hoesjes besteld en ze zijn nog steeds niet verzonden. De klantenservice reageert binnen 15 min met een AI antwoord waar ik niets mee kan.

24 augustus 2026

Hey there!

Thanks a bunch for letting us know about your experience. We're super bummed to hear it wasn't the best, and we're on it! Our team's just contacted you – we're crossing our fingers you'll get back to us soon! 🤍

Warm regards,
BURGA

Very satisfied with the quick response…

Very satisfied with the quick response and helpful service! Highly recommended

Your review? Chef’s kiss! 👌
So glad to hear you’re happy with the whole BURGA experience – it truly means the world.
Here’s to more good times and great finds!

Best wishes,
BURGA ✨

goede kwaliteit

mooie hoesjes en goede kwaliteit

BURGA

Mijn zoon en ik hadden een verkeerd…

Mijn zoon en ik hadden een verkeerd hoesje besteld. BURGA was erg netjes en goed in de communicatie wat betreft het retourneren. Top!

Hey, hey!

This just made us do a happy dance! 🕺 Knowing you had a great experience with us is the best kind of news. We’ll keep bringing the style, you keep rocking it!

Stay fabulous,
Your BURGA Team ✨

Vlot

Vlot, netjes en duidelijk om te bestellen.

20 augustus 2026

Hello there,

We’re thrilled to hear this! Thank you for choosing us - we can’t wait to see you again soon!

Catch you later,
BURGA 🤍

Een hoesje besteld maar viel in het…

Een hoesje besteld maar viel in het echt erg tegen, retourkosten hou je vast bijna 30 euro dit is echt absurd! De hoesjes zijn al aardig aan de prijs maar dan oolnpg zoveel retourkosten betalen gaat me te ver dus hou ik deze maar.

Hey there!

We're genuinely sorry to hear the case didn't quite turn out to be what you were hoping for - that's always disappointing to hear!

While our return policy does ask customers to cover the cost of sending items back to us, we'd still love the opportunity to take a closer look and see if there's anything we can do here. We've reached out to you directly via email, so please keep an eye on your inbox! 🤍

Great quality

Great quality, fast delivery

Woohoo! We’re so happy you’re loving your purchase! 🥰

It’s always our goal to make your experience amazing, and we’re thrilled we hit the mark. Can’t wait to have you back again!

BURGA

Heel blij met mijn nieuwe aankoop

Heel blij met mijn nieuwe aankoop! Heb enkele dagen langer moeten wachten en ondertussen was team Burga er om alles op te volgen, dus heel fijn! Ook handig dat ik het bandje snel zelf kan verstellen.

Hey!

Your support means the world to us! 🥰 Knowing that you had a great experience just made our day.

Looking forward to your next visit!

Kind regards,

Powerbank

Ik heb deze powerbank gekocht en inmiddels ook gebruikt, maar de kwaliteit is echt ontzettend slecht. De powerbank was volledig opgeladen, maar kon mijn telefoon slechts tot 50% opladen.

Ik heb hierover een klacht ingediend en als reactie kreeg ik dat het inderdaad kan voorkomen dat de powerbank een telefoon niet volledig kan opladen. Dat vind ik eerlijk gezegd nergens op slaan. Wat heb je dan aan een powerbank, zeker als je er best veel geld voor betaalt?

Op basis van mijn ervaring zou ik deze powerbank dan ook zeker niet aanraden en hier niet opnieuw kopen.

18 augustus 2026

Hey there! ✨

Thanks for taking a moment to tell us about your experience. We always aim to wow our customers, and we’re sorry to hear your order didn’t quite hit the mark! 🤍

We’d love to see what we can do to turn this around. We’ve sent you a request via Trustpilot for your order details! 💌

Best regards,

Aanrader

Ik vind de kwaliteit van het product heel goed.

17 augustus 2026

Hello,

Thank you! 🤍 We’re over the moon that you’re enjoying your purchase. Looking forward to seeing you again!

Best wishes,

Fijne ervaring

snel makkelijk en overzichtelijk.

16 augustus 2026

Hello there,

We're beyond happy to hear this!

Your support means so much!🤍 See you again for your next favorite find! 🛍️

Your BURGA crew

degelijke bescherming

Dit is denk ik mijn derde laptop hardschell die ik koop. De schell is stevig, er is wel eens een stukje afgebroken, maar dat kwam ook door een val. ze sluiten goed aan op je laptop waardoor er minimaal vuil onder kan komen en ze niet omaar los laten. Daarnaast gaan lang mee. (zeker 2+ jaar)

Het enige ''nadeel'' is dat ze vrij prijzig zijn, maarja dan heb je ook wat en dat de print niet heel erg gecoat is dus dat er toch wel eens kras op komt die dan ook meteen de hele print meeneemt waardoor het doorzichtige plastic weer zichtbaar wordt. Verder blijft de hoes relatief wit/schoon, en wordt dus niet zo raar geel als doorzichtige telefoonhoesjes wel eens worden. Je laptop kan ook een heel klein beetje minder ver open omdat die hoes nu in de draaicircel zit, maar dat is echt minimaal.

kortom: fijn product, het doet wat het moet doen en heeft ook nog eens een leuk plaatje

14 augustus 2026

Hey there!

We’re absolutely thrilled to hear you’re loving your purchase! We put a lot of heart into our designs and quality, and while we know our pieces can be an investment, we truly believe they’re worth every penny. 🌞

Stay tuned for some special offers in the future, and we can't wait to have you back for more amazing finds!

With love,
BURGA Team ✨

Prachtige phonecases

Prachtige phonecases, makkelijk te bestellen

13 augustus 2026

Hello there!

Your awesome rating really made us smile! 😄 We’re so glad to have you as part of the BURGA fam and can’t wait to see you again!

Love,
BURGA

Bestelling op donderdag gedaan 15€…

Bestelling op donderdag gedaan 15€ extra betaald voor express delivery. Aankoop wordt door hun pas op zondag verwerkt en dan ook pas vrijdag geleverd. Afzetterij!!!
Ze hebben contact genomen en inderdaad de verzendkosten terugbetaald.

11 augustus 2026

Hey there!

We're sorry to hear the delivery timeline didn't meet your expectations! Just to clarify - all of our products are made on demand and go through a 2-3 business day manufacturing process before shipping, regardless of the delivery method chosen. Shipping time only begins counting from dispatch, and all of this is outlined on our Shipping & Delivery page on our website.

Our team has already reached out to you via email to help sort things out - please keep an eye on your inbox! 💖

De grote keuze

1 augustus 2026

Hi!

Five stars? You’re a superstar in our book! 🌟 Huge thanks for your support—it’s what keeps us going strong. Can’t wait to see you back for more!

With love,
Your BURGA Team 🤍

Prachtige telefoon bescherming

Een ruim assortiment met verschillende opties die goed worden uitgelegd. Snel verzonden en goed ingepakt. Het hoesje zelf is van super goede kwaliteit, ook de screen protector zit perfect. Prijs kwaliteit is wat mij betreft helemaal in verhouding.

10 augustus 2026

Hello!

Nothing makes us happier than knowing you had a smooth and enjoyable shopping experience! We’re all about making every order feel special - just like you. 🤍

Big thanks for your support,
Team BURGA

Fijne website overzichtelijk en…

Fijne website overzichtelijk en klantenservice is ook goed alleen jammer dat het zo duur is

7 augustus 2026

Hey there,

Thanks for your feedback - we totally get that price matters, and we always aim to deliver value that feels just as amazing as the product itself. ✨ If something didn’t quite add up, feel free to reach out at hello@burga.com - we’d love to chat!

Appreciate you giving us a try!