Burga Tough Case - Magnetic Gekocht via 3e partij, zo goed als nieuw. Pluspunten: - stevig - ziet er degelijk en robuust uit Minpunten: - de print ziet er een beetje onscherp uit, zel... Toon meer

Ze zijn prachtig en blijven super mooi 😍 bij mijn vorige telefoon heb ik er ook 4 gekocht dat is meer als 3 jaar geleden ze zijn nog even mooi.👍

Bestellen liep super vlot en ook de klantenservice perfect nadat ik vaststelde dat ik een verkeerde bestelling gedaan had. Ik kreeg onmiddellijk en zo vriendelijk antwoord en hulp!

Een ruim assortiment met verschillende opties die goed worden uitgelegd. Snel verzonden en goed ingepakt. Het hoesje zelf is van super goede kwaliteit, ook de screen protector zit perfect. Prijs kwali... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

We make beautiful & stylish, yet protective phone cases. Two styles: Ultra-Thin & Protective 2 Piece. Free Shipping. Up your case game! Shop BURGA now.

4,4

Uitstekend

28K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

(27.807)

7.483 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Burga hoesjes

Ik heb drie verschillende hoesjes besteld. Alle drie in een kort tijdsbestek van enkele weken kapot. Voor één kreeg ik een vervangend hoesje omdat dit onder de fabrieksfout viel, ook deze zo kapot. Wel hele mooie hoesjes, maar de kwaliteit voor deze prijs is echt heel erg slecht.

1 december 2025

Hello!

We appreciate you letting us know about the issue. And remember, our cases have a 12-month warranty, so we're on it! Our team has sent you a message requesting your order details. 💌 Let's get this fixed!

We're hoping to hear back from you soon!

Kind regards,

Gewoon supergoede hoesjes

Gewoon supergoede hoesjes! Fijne afhandeling.

7 augustus 2026

Hi!

So happy you’re loving it! 🥰 Welcome to the BURGA family - we hope this is just the start of something amazing!

Lots of love,

Super hoesjes

Super hoesjes , wel wat duurder dan je misschien gewend bent te kopen .maar ze blijven jaren mooi. En zeg nou zelf ze zijn prachtig.

5 augustus 2026

Hello there,

Thanks so much for your review! We truly appreciate that you value the quality of our products. We understand that prices can be a consideration, but we aim to ensure that you’re receiving premium products that stand the test of time.

Kind regards,
BURGA 🤍

Nette webwinkel, aanrader!

Wel duurder dan voorheen, maar super goede hoesjes, netjes verstuurd en goede support wanneer er een vraag is. Hoesjes super kwaliteit en product voldoet beschrijving.

5 augustus 2026

Hello there,

We’re so happy to hear that you love your purchase! 💫 We understand that pricing is a key consideration for many of our customers. We focus on offering high-quality products, and while our prices may reflect that, we always aim to provide value for the quality you receive.

Cheers,

Goede site overzichtelijk

Hey there!

A five-star shoutout from you? Amazing! 🌟 Thanks so much for being here and supporting us. We can’t wait to see you back for more fabulous finds!

With all the sparkle,
BURGA Team ✨

I feel special with your stuff

I feel special with your stuff , it ‘s so great that it match with my iphone

Hi there!

Your review? Pure sunshine! ☀️ We’re so grateful for your support – it’s customers like you who make our hearts full. Thanks for being a part of the BURGA world!

Lots of sparkle,
Your BURGA ✨

Goeie website

Goeie, duidelijke site met duidelijk vermelde prijzen. Ik wilde een powerbank kopen, maar ik kon nergens terugvinden hoeveel oplaadbeurten de verschillende mAh waren. Voor de rest heel fijne, intuïtieve website

Hi there!

Thanks for your lovely feedback - it means a lot to us! 🤍 And big thanks for sharing your thoughts on what could’ve been smoother - we’re always striving to level up.

Hope to see you again soon for an even more flawless experience!

Warm regards,

Top hoesje

Snelle verzending!

3 augustus 2026

Hello,

Thank you! 🤍 We’re over the moon that you’re enjoying your purchase. Looking forward to seeing you again!

Best wishes,
BURGA

Gsmcover zeer mooi en goede kwaliteit

Gsmcover zeer mooi en goede kwaliteit. Powerbank ook super mooi goede kwaliteit en is leuk dat ik het in dezelfde tekening heb kunnen aankopen. Apple Watch bandje zeer mooi en handige tools aanwezig om deze zelf te verkleinen.

1 augustus 2026

Woohoo! We’re so happy you’re loving your purchase! 🥰

It’s always our goal to make your experience amazing, and we’re thrilled we hit the mark. Can’t wait to have you back again!

Much love,
BURGA

Goede kwaliteit producten en fijne…

Goede kwaliteit producten en fijne correspondentie over de verzending! Top!

30 juli 2026

Hi there!

We can’t stop smiling after reading your review! 😊 It’s customers like you who make what we do so rewarding. Thank you for sharing your thoughts – we can’t wait to have you back soon!

Sending positive vibes your way,
BURGA fam✨

Burga heeft prachtige telefoon hoesjes

Burga heeft prachtige telefoon hoesjes! En ook heel stevig! Hele goede kwaliteit!

29 juli 2026

Lots of love,

Mooi handig

Mooi handig

24 juli 2026

Hello,

Best wishes,
BURGA

Ik heb per ongeluk het verkeerde hoesje…

Ik heb per ongeluk het verkeerde hoesje besteld . Na een snelle reactie kreeg de aanwijzing hoe het hoesje om te ruilen. Dit heb ik gedaan, maar het hoesje is na 3 weken nog niet verzonden. Na contact te zoeken met de helpdesk ben ik nu 10 mails verder en nog geen bevestiging van verzending. Krijg nu steeds de zelfde vragen terug.

4 juli 2026

Hi!

We’re all about creating joyful moments from click to unbox, and we’re sorry this one missed the mark. We want to fix it! 🛠️

Our customer support team will be reaching out to you via email shortly. 💌 We’ll work together to sort everything out so your BURGA experience can be as enjoyable and memorable as it should be. ✨

Warm regards,
BURGA

Mooi producten van hoge kwaliteit.

Mooi producten van hoge kwaliteit.

26 juni 2026

Hello there!

You’ve got great taste - thanks for trusting us and for sharing your experience! Looking forward to making more magic for you soon!

Your BURGA fam ✨

Eerder besteld toen erg tevreden

Eerder besteld toen erg tevreden. Maar nu besteld 1,5 maand geleden is niet binnen gekomen, nu hebben ze zelf een nieuwe bestelling gedaan maar ook deze komt niet binnen het lijkt net een grote SCAM!!!! 55,- euro betaal je voor niks dus!! Slechte service en levering zeker geen woord meer goeds te spreken over jullie!

29 mei 2026

Hi!

Thank you for the honest review - even when it’s not what we hope for, it helps us grow. 🌱

One of our support agents has already reached out to you directly so we can take proper care of this and make sure everything is sorted in a way that feels right for you.

We genuinely want to turn this around.🤍

Warmly,
BURGA

Een jaar geleden een hoesje voor mijn…

Een jaar geleden een hoesje voor mijn iPhone gekocht. Die is een aantal keer gevallen, telefoon heeft niks! Het hoesje is een beetje beschadigd. Met deze leuke aanbieding 4 kopen 2 betalen gelijk 4 leuke nieuwe hoesjes besteld. Ik koop nooit meer een ander merk!!

19 juli 2026

Hi there!

We’re so happy to hear you’re satisfied and can’t wait to see you again! 🥰

Love,

Goede producten

👵altijd goed

22 juni 2026

Hello there!

Your awesome rating really made us smile! 😄

We’re so glad to have you as part of the BURGA fam and can’t wait to see you again!

Love,
BURGA

Altijd goede service en mooie…

Altijd goede service en mooie producten...compliment!

15 juli 2026

Hi there!

You’ve made us smile! ☀️ We’re so happy to have met your expectations and can’t wait for your next order!

Cheers,

Steeds weer topkwaliteit

Ik heb al voor elke gsm burga gekocht omdat ik er zo tevreden van ben. Heel sterk, echt top kwaliteit.
En waar ik tevreden van ben daar blijf ik ook bij, er is keus genoeg om telkens weer een hele andere stijl te hebben.

14 juli 2026

Hey!

You just made our day - no, seriously. 🤍 Reading this was like a warm cup of coffee on a Monday morning. Enjoy your BURGA goodies, and if you ever need more, you know where to find us. 😏

Big love,
BURGA crew

Mooie telefoonhoes en snelle levering.

13 juli 2026

Hey hey!

Your sweet words totally made our day - thank you! 🥰 We’re beyond grateful and can’t wait to welcome you back anytime.

Much love,