Burn the Fat

Na 2 maal en mail gestuurd te hebben met als mededeling dat er 7 ampullen gebroken waren heb ik tot nu toe nog steeds geen reactie ontvangen.

Goed programma dat echt wel werkt. In het begin wel lastig een manier van koken te vinden zonder vet, zuivel en koolhydraten. Maar al gauw draai daarin gevonden en lekkere recepten op tafel getoverd... Toon meer

Altijd snelle verzending (als evt iets verkeerd gaat, dit keer niet gebeurd hoor) maar wel Ervaring nu mee, wordt t super goed opgelost. Ik ben en blijf een terugkerende klant. Vind t een super kuur... Toon meer

1. Centrum voor gewichtsbeheersing

ONTDEK HET GEMAK VAN AFSLANKEN IN DRIE WEKEN

Daar slaap je lekker van

Daar slaap je lekker van. Maar geen halve cm kwijt ´na 3 maanden.

18 juni 2023

Antwoord van Burn the Fat

Hi Anneke, wat jammer dat je tussendoor niet hebt gemaild. Nu achteraf kan er niet zo veel meer aan doen. Heel soms gebeurd het wel eens dat het niet goed werkt. Meestal heeft dit een achterliggende reden. Door mijn medische achtergrond, ervaring met meer dan 1000 vrouwen en doordat ik de biochemie van het lichaam goed ken zijn er altijd mogelijkheden. Maar goed, daar kunnen we nu helaas niet zo veel meer mee. Gelukkig gebeurd dit bijna nooit.
Ik wens je een liefdevolle toekomst toe. Hartelijke groet, Sonja Meijer

Geen reactie ontvangen.

22 januari 2023

Antwoord van Burn the Fat

Hi Wessel, dat is vreemd. Ik heb echt geen mail ontvangen. Dit soort dingen los ik altijd gelijk op en iedereen die mij kent weet dat.
Ik zal je even een mail sturen om het alsnog op te lossen.
Uiteraard mijn excuus dat het zo is gelopen!

Hartelijke groet,
Sonja Meijer

31-01-2023

Hi Wessel,
Het is nu een week geleden en heb je een nieuw pakket aangeboden via de mail, maar je reageert niet. Dat vind ik jammer. Graag hoor ik van je via de mail. Heb de vorige mail echt niet ontvangen. Denk dat deze in mijn spam heeft gezeten. Nogmaals heel jammer dat het zo is gelopen. Voor mij geen moeite om losse ampullen op te sturen. Soms gebeurd dat doordat de post gooit met de pakketten. Hartelijke groet, Sonja Meijer

Kapotte ampullen, en nu?

Product besteld, heb 8 dagen moeten wachten voor het er was en toen bleek een deel van de ampullen gebroken te zijn!! Maar het was een kwestie van een mailtje en twee dagen later had ik een compleet nieuw pakket binnen, en nu wel alles heel! Sonja bedankt voor de snelle en nette service.

14 oktober 2022

Antwoord van Burn the Fat

Hi Petra! Dank voor deze review. Een foutje kan wel eens gebeuren. Ik probeer dan altijd te denken in oplossingen. Eerlijkheid staat bij mij voorop! Fijn dat je tevreden bent! Smiles, Sonja

Werkt schitterend

Werkt schitterend. Na exact 35 dagen (5 weken) 10 kilo lichter. Nu dus bezig met de 2e doos. Nog 2 weekjes en dan weer rustig opbouwen qua calorieen. Voelt heerlijk!

27 mei 2022

Antwoord van Burn the Fat

Hi Ronald! Bedankt voor je positieve review. Ben ook iedere keer zo blij om terug te horen dat het goed werkt. En super fijn dat je dit laat weten. Zo trek je misschien andere over de streep om het ook te gaan doen. Smiles, Sonja

Fijn product.

Bestellen is zeer vlot en makkelijk. Daarna het dieet volgen. Eigenlijk ook een fluitje van een cent. Ik ben nu halverwege en ben al veel kilo’s kwijt. Ben zeer enthousiast!

16 januari 2022

Ideaal in gebruik

Ideaal in gebruik
De eerste 2 dagen even wennen maar na heel veel geprobeerd te hebben is dit tot nog toe het product wat het beste is bevallen. Niet alleen door het verliezen van 11,5 kilo maar ook door behoud van normale stoelgang en tomeloze energie

13 december 2021

Antwoord van Burn the Fat

Bedankt Stieneke! Blij te horen dat het goed bevalt.

Als je serieus vet wilt verbranden…

Als je serieus vet wilt verbranden werkt deze methode erg goed!

Ik ben 10 dagen onderweg en al 3 kg kwijt.

Het is ook erg goed te doen en ervaar de menu's als richtlijn. Ik eet veel groene groenten met vis of kip en sla het ontbijt 2 keer pw over zonder honger gevoel.

Verder is Sonja goed bereikbaar en vlot in het beantwoorden van vragen.

14 april 2021

Goede hulp om makkelijk wat kilo’s…

Goede hulp om makkelijk wat kilo’s kwijt te zijn. Alles netjes verzorgd en geleverd.
Je merkt dat je lijf beter in balans is na de drie weken. Daarna wil je zo verder gaan

31 maart 2021

Antwoord van Burn the Fat

Hi Anne, dank voor je positieve review!! En ook fijn te horen dat je makkelijk kan doorpakken. Bij de meeste diëten is dat juist lastig. Wij vinden het belangrijk dat je een blijvend resultaat hebt. Echt blij te horen dat het goed bevalt! Thanks! Smiles Sonja

Hallo!

Hallo!
Ik ga er morgen mee beginnen, ik zal daarna een goede review schrijven, maar tot nu toe 5 sterren!

22 februari 2021

Antwoord van Burn the Fat

Super bedankt Julian! Leuk als je ook iets schrijft tijdens Burn the Fat of over het resultaat. Succes!! Smiles, Sonja

Prima geregeld

Prima geregeld, kon bij vragen direct per mail terecht, en snel antwoord.
heb zelfs extra info en recepten gekregen.
Kan het een ander zeer aanbevelen.

15 februari 2021

Antwoord van Burn the Fat

Dank je wel Ronald, altijd fijn een positieve review. Mijn doel is ook om mensen inzicht te geven. En zo hoor ik vaak terug dat de meeste makkelijk op gewicht blijven na Burn the Fat. Fijn te horen dat je tevreden bent! Nogmaals dank voor je review.

Afvallen zonder fratsen

Ben al jaren bekend met de producten van Sonja, begonnen met de Bio HCG+ en daarna overgegaan op BurnTheFat, waarbij BurnTheFat echt alle zwaktepuntjes van Bio HCG+ heeft weten te corrigeren. Afvallen, zonder honger, zonder eentonige dieten terwijl je geen energie verliest en dus gewoon kan blijven werken, naar school kan of sporten. Ik raad iedereen aan het een maandje te proberen en het zelf te ervaren!

10 september 2020

De weg naar een gezonde levenstijl

Ik heb Burn the Fat gebruikt omdat ik altijd een jojo effect had. Ik ging van het ene naar het andere dieet. In plaats van niet eten of verkeerd eten helpt en ondersteunt Burn the Fat je een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. Na afloop is het een gewoonte geworden, gezond te eten. Dat is heerlijk. Ja, natuurlijk heb ik ook momenten dat het helemaal weer misgaat. Als je daarna de draad weer goed oppakt, blijf je goed op gewicht. Ik ben met 2 kuren Burn the Fat 16 kg afgevallen en dat was ook hard nodig. Heel goed bevallen en vol te houden. Zeer zeker voor iedereen aan te raden. Nogmaals dank Sonja!

9 september 2020

Antwoord van Burn the Fat

Dank je wel voor je positieve review. Word er altijd erg blij van als het werkt. Ik krijg zo veel leuke berichten, maar via deze weg kan iedereen het zien. Zelf check ik ook vaak de reviews voor ik iets bestel. Dus super fijn dat je je ervaring hebt gedeeld!

Burn the Fat werkt!!!!

Burn the Fat werkt!!! Het is een programma die er niet enkel voor zorgt om snel af te vallen, maar ook jou er bewust van maakt om jouw eetpatroon aan te passen. Ik ben gestart precies in de Corona periode, eind maart. In combinatie met sporten voelde ik me er geweldig bij. Kreeg veel energie en had geen hongergevoel. De eerste weken vlogen de kilo's eraf. Je lichaam gaat zich aanpassen en ik merkte dat mijn lichaam minder nodig had. Ik was al een tijdje op mijn voedingspatroon aan het letten, maar bleef hangen op een bepaald gewicht. Maar met Burn the fat doorbrak ik dit. De eerste 28 dagen ben ik zo'n 7 kilo afgevallen. Maar juist ook na die tijd, door het aangepaste voedingspatroon in combinatie met sporten bleef ik afvallen. Nu een klein half jaar verder ben ik 10 kilo afgevallen, ben ik veel lichaamsvet kwijt en voel me energieke dan voor die tijd.

9 september 2020

Antwoord van Burn the Fat

Dank voor je uitgebreide review! Dit is precies wat ik wil. Jaren lang heb ik gewerkt aan een product dat werkt en ervoor zorgt dat je je fitter voelt dan ooit! Dat heeft er alles mee te maken dat lichaamsvet makkelijker als energie bron wordt gebruikt.

Goed programma dat echt wel werkt

Helaas had het op mijn energie niet zo’n goede invloed, waardoor ik minder heb gesport dan ik had willen doen. Hierdoor ‘slechts’ 5,5 kg afgevallen i.p.v. de beoogde 8-10 kg.
Evengoed ben ik blij; geen last van opgeblazen gevoel meer, minder honger, kleinere eetlust en moeiteloos aangepast eetpatroon.

8 juni 2020