butikvisholm.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt perfekt fra start til slut - Hurtig ekspedition - mail-info m. track and trace - pænt pakkede varer - let at returnere, hvis behovet herfor skulle opstå - hurtig tilbagemelding om modtagelse af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt hos Butik Visholm flere gange, og der er aldrig nogle problemer :) Senest bestilte jeg en bluse derfra, som desværre smittede af på nogle af mine andre ting og ødelagde dem. Det kan jo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var i butikken her til formiddag med min kone for at hun skulle få inspiration til en kjole som skal bruges til bryllup. Ingen havde tilsyneladende tid til at servicere os, da indkøb hos en sælger åbe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode brands til virkelig bundpriser

Gode brands til virkelig bundpriser. Hurtig levering og forsvarligt pakker ind. Bestilte mandag formiddag og onsdag formiddag kunne jeg afhente pakken. Overvejer lige nu om ikke lige jeg skal have noget mere til de vanvittige priser 😉

22 juli 2026

Ekstremt utilfredsstillende retur proces

Ekstremt utilfredsstillende returproces.
Sendte en vare retur som butikken ikke ville godkende, da de mente jeg havde lavet en plet på varen (hvilket ikke var korrekt).
Ingen forståelse overhovedet eller lyst til at være serviceminded. Så endte med at skulle betale endnu en omgang fragt.
Så hold jer langt væk fra at handle ved denne webshop!

8 juni 2026

Fremragende kundeservice

Har bestilt hos Butik Visholm flere gange, og der er aldrig nogle problemer :)
Senest bestilte jeg en bluse derfra, som desværre smittede af på nogle af mine andre ting og ødelagde dem. Det kan jo ske, at der er fejl i produktionen, og det er i princippet ikke butikkens skyld - men ikke desto mindre meget ærgerligt for mig.
Jeg skrev til kundeservice, som håndterede det perfekt, og vi kom frem til en rigtig god og fair løsning med kompensation for de ting, der var blevet ødelagte. Jeg er ovenud tilfreds og vil selvfølgelig fortsætte med at handle her :)

2 februari 2026

Fremragende service

Fremragende service - bestilte en nederdel 22/12 og fik den leveret dagen efter, dvs. jeg kunne have den på til julefest i juledagene. Det havde jeg ikke regnet med.

23 december 2025

Dårlig service

Nej tak - meget firkantet i forhold til returbetingelser! Min forsendelse retur var undervejs i flere dage og alligevel fik jeg besked om ikke at kunne få mine penge retur samt skulle betale for at varen igen blev sendt til mig. Det tror jeg vitterligt aldrig jeg har prøvet og jeg handler meget online! Jeg synes det er ærgerligt og kommer ikke til at handle der igen.
Ps. Bemærk at der kun er 14 dage retur.
Yderst sjældent

15 december 2025
Logo butikvisholm.dk

Antwoord van butikvisholm.dk

Hej Anne,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Ifølge trackingen har du sendt pakken retur en del for sent. Vi har forespurgt en kvittering for indlevering, da du skriver, at du har sendt den retur 8 dage før den er registreret indleveret hos pakkeshoppen via trackingen.
Skulle det være tilfældet at der er sket en fejl, vil vi selvfølgelig gå videre med dette til GLS, men du er ikke vendt tilbage på vores mail.

Vi er slet ikke firkantet i forhold til returnering.
Det er helt normalt - Og især for små webshops - at yde 14 dages returret, som købeloven foreskriver som minimum.
Det har vi vurderet er tids nok for at vurdere, om varen passer og falder i kundens smag.

De kærligste hilsner
Team Visholm