Zeer teleurgesteld in deze service. We hebben inmiddels maanden gebruikgemaakt van hun diensten en meer dan 1000 cadeaus verstuurd, zonder enig resultaat in klantenwerving. Daarnaast laat de logist... Toon meer

Buurtkadoos een zeer slecht idee. Hebben er 2 jaar aan meegedaan totaal geen klanten erop gehad. Afspraak gemaakt dat we een aantal maanden niet hoefden te betalen ivm tegenvallende resultaten, bleve... Toon meer

1. Media- en marketingbureau

BuurtKadoos brengt al meer dan 15 jaar lokale ondernemers en nieuwe buurtbewoners op een persoonlijke manier met elkaar in contact. Wanneer iemand verhuist, ontvangt hij of zij een welkomstbox met vouchers en aanbiedingen van ondernemers uit de directe omgeving. Zo leren nieuwe bewoners hun buurt kennen en krijgen lokale ondernemers de kans zich op het juiste moment te laten zien. Voor ondernemers is BuurtKadoos geen massareclame, maar een gerichte en sympathieke manier om zichtbaar te zijn bij nieuwe bewoners. Voor consumenten is het bedoeld als een warm welkom en een kennismaking met wat de buurt te bieden heeft. Wij staan voor transparantie, lokale betrokkenheid en duurzame samenwerkingen. BuurtKadoos draait om relevant contact op een logisch moment: wanneer iemand nieuw is in de buurt en openstaat voor ontdekking.

3,3

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Begin er niet aan!

Daarnaast laat de logistiek ernstig te wensen over: cadeaus komen veel te laat aan. Zelfs bij een verhuizing binnen de familie werd het cadeau pas 2 maanden later bezorgd, toen ze al verhuisd waren.
Meldingen over verhuizingen worden blijkbaar ook niet tijdig verwerkt.
Al met al: weggegooid geld en absoluut geen aanrader.

30 april 2026

Beste Fatih,

Wat jammer om te lezen dat u zo teleurgesteld bent in uw deelname aan BuurtKadoos. Wij begrijpen dat u resultaat wilt zien wanneer er veel BuurtKadozen zijn verstuurd.

Wij voeren iedere campagne uit volgens de gemaakte afspraken. In het dashboard kunt u precies terugzien hoeveel BuurtKadozen er zijn verzonden en naar welke postcodegebieden uw voucher is verspreid.

Dat u geen respons heeft ervaren, vinden wij vervelend. Het succes van een campagne hangt echter niet alleen af van het bereik, maar ook van onder andere de aanbieding, branche en regio.

Ook uw signaal over de bezorging nemen wij serieus. Wij werken met kwalitatieve verhuisdata, maar weten vanwege privacywetgeving niet exact op welke dag iemand daadwerkelijk verhuist of intrekt. Een woning kan bijvoorbeeld al verkocht zijn, terwijl de feitelijke verhuizing later plaatsvindt. Daardoor kan er soms verschil zitten tussen het moment van verkoop, verhuizing en ontvangst van de BuurtKadoos.

BuurtKadoos werkt al meer dan 15 jaar samen met lokale ondernemers met als doel hen zichtbaar te maken bij nieuwe buurtbewoners. Ook wanneer een voucher niet direct wordt ingeleverd, draagt deze zeker bij aan lokale zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we uw campagne en het gerealiseerde bereik graag samen.

Netjes

Netjes, keurig

3 april 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Fijn om te horen Zoë! Dank voor je review!

Onvindbaar online

3plaatselijke deelnemende zaken kan ik niet online invullen want ze komen nu niet in beeld

30 maart 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Beste Betteke, niet alle deelnemers uit de BuurtKadoos staan ook online. De meeste deelnemende winkels kun je gewoon bezoeken en de fysieke voucher inleveren! Inloggen is geen vereiste. Groet, BuurtKadoos

Wij maken inmiddels een jaar gebruik…

Wij maken inmiddels een jaar gebruik van de service van Buurtkadoos en bevelen deze van harte aan. Het is een vernieuwende en effectieve manier om nieuwe huiseigenaren in onze regio te bereiken en de zichtbaarheid van ons merk te vergroten.

Als Licht en Meubels, meubelwinkel in Amsterdam, vinden wij het belangrijk om nieuwe bewoners op een persoonlijke manier welkom te heten. Via de vouchers van Buurtkadoos kunnen wij op een laagdrempelige manier kennismaken en hen uitnodigen om onze winkel te ontdekken. Een waardevolle aanvulling op onze marketing.

3 maart 2026

Beste ondernemer,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en voor het vertrouwen in BuurtKadoos. Wat fijn om te lezen dat u onze samenwerking als waardevol ervaart en dat de vouchers bijdragen aan de zichtbaarheid van Licht en Meubels in Amsterdam. Juist voor nieuwe bewoners is het prettig om op een persoonlijke manier kennis te maken met lokale ondernemers.

Wij waarderen het enorm dat u dit zo positief ervaart en wensen u nog veel succesvolle ontmoetingen met nieuwe buurtbewoners!

Nieuwe klanten zijn nieuwsgierig wie we zijn en wat we bieden

Een handige methode om vooral nieuwe klanten te bereiken. Heel leuk om mensen te bereiken die ook echt nieuw zijn in de omgeving, maar ook mensen die ons als bedrijf opnieuw vinden.

26 februari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat BuurtKadoos zo goed voor jullie werkt. We zijn ontzettend blij om al ruim 13 met jullie samen te werken. Bedankt voor het vertrouwen!

leuk initiatief

leuk initiatief. Ik heb er zeker baat bij.

16 februari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Beste Eva, wat fijn om te horen. Bedankt voor je review!

Fijn om mee samen te werken

Duidelijke informatie, doen wat ze beloven en geweldige service!

17 februari 2026

Beste David,

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze duidelijke werkwijze en service zo waardeert! Wij kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking.

Goede samenwerking!

Wij werken inmiddels al langere tijd samen met Buurtkadoos. We krijgen ontzettend leuke reacties van nieuwe buurtbewoners die bij ons in de winkel komen. Ze vinden het een erg leuke manier om zo nieuwe winkels in de buurt te ontdekken. Voor ons is het een mooie manier om nieuwe klanten te ontmoeten en contact te maken.

16 februari 2026

Beste Alex,
Dank voor je bericht en wat fijn om te lezen dat jullie positieve reacties krijgen van nieuwe buurtbewoners. We kijken ernaar uit om nog veel nieuwe buurtbewoners welkom te heten!

Super leuk om te ontvangen en kennis te…

Super leuk om te ontvangen en kennis te maken met onze nieuwe buurt!

10 februari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Beste Diana, bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de BuurtKadoos. We wensen je veel plezier met het ontdekken van je nieuwe buurt!

Kortingen op zaken waar we niets aan…

Kortingen op zaken waar we niets aan hebben!😡

7 februari 2026

Beste L.J.,

Wij begrijpen dat niet iedere voucher voor iedereen direct bruikbaar of interessant is. BuurtKadoos is bedoeld als een welkomstgeschenk voor nieuwe buurtbewoners, met een gevarieerd aanbod aan lokale acties. Daardoor kan het voorkomen dat sommige kortingen minder aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Dank dat u uw ervaring met ons deelt. Uw feedback helpt ons om kritisch te blijven kijken naar de samenstelling van de BuurtKadoos.

Een uniek en betekenisvol concept

De samenwerking met BuurtKadoos is er één waar je energie van krijgt. Wat BuurtKadoos onderscheidt, is het unieke concept: lokaal, persoonlijk en met echte impact. Ze brengen buurtbewoners en lokale ondernemers samen. Dat maakt het niet alleen origineel, maar ook betekenisvol.

Het team van BuurtKadoos is betrokken, denkt proactief mee en schakelt snel. Ze staan open voor feedback en zetten die ook echt om in actie. Dat maakt samenwerken prettig en effectief.

Kortom: een prachtig merk met een sterk verhaal, maatschappelijke relevantie en een fijne, professionele manier van samenwerken. Absoluut een aanrader!

1 februari 2026

Beste Diederik,

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te lezen dat de samenwerking met BuurtKadoos als prettig en waardevol wordt ervaren. Wij waarderen het vertrouwen en de aanbeveling en kijken uit naar nog vele jaren samenwerken.

Super leuk om zo welkom geheten te…

Super leuk om zo welkom geheten te worden. Veel van de vouchers al ingeleverd!

19 januari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Beste Rachel, wat leuk om te horen dat je de vouchers al gebruikt hebt. Veel geluk in je nieuwe woning!

Leuk concept

Leuk concept, na onze verhuizing ontvingen wij de BuurtKadoos in de bus.
Mijn bedrijf ook aangemeld en daar is de ervaring ermee ook erg positief.

15 januari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u de BuurtKadoos na uw verhuizing heeft ontvangen en dat uw ervaring als ondernemer eveneens positief is. Goed om te lezen dat het concept in de praktijk zo wordt ervaren! Hartelijke groet, BuurtKadoos

Al jarenlang succesvol actief met…

Al jarenlang succesvol actief met buurtkadoos. We krijgen vele vouchers retour va nieuwe bewoners in de wijk, die het een leuke verrassing en welkomst geschenk vinden.

13 januari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Beste Giel, bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te horen dat BuurtKadoos al jarenlang goed werkt voor jullie en dat nieuwe bewoners de vouchers echt als een leuke verrassing ervaren. We zijn trots op de samenwerking en hopen dit samen nog lange tijd voort te zetten!

Leuke verrassing als je gaat verhuizen

Leuke verrassing als je gaat verhuizen. Toch wel van meerdere aanbiedingen gebruik gemaakt.

5 mei 2025

Antwoord van BuurtKadoos

Dank je wel voor je mooie review, Cindy. Wat leuk om te lezen dat je de BuurtKadoos als een fijne verrassing hebt ervaren bij jullie verhuizing en dat je ook echt van meerdere aanbiedingen gebruik hebt gemaakt. Veel geluk in je nieuwe buurt!

Super leuke aanbiedingen gekregen

Super leuke aanbiedingen gekregen

9 januari 2026

Antwoord van BuurtKadoos

Dank je wel voor je reactie! Wat leuk om te horen dat je zulke fijne aanbiedingen hebt gekregen. Dat is precies de bedoeling van BuurtKadoos: je op een leuke manier laten kennismaken met lokale ondernemers in je nieuwe buurt. Veel geluk in je nieuwe woning!

Ontzettend leuk concept!

Ontzettend leuk concept! Na onze verhuizing ontvingen wij vouchers van onder andere lokale ondernemers door de brievenbus. We konden niet alles gebruiken, maar er zaten echt leuke aanbiedingen tussen van winkels en een restaurant in de buurt. Leuk initiatief!

9 januari 2025

Antwoord van BuurtKadoos

Dank je wel voor deze leuke reactie. Wat fijn om te lezen dat je na jullie verhuizing verrast werd met vouchers van lokale ondernemers en dat er echt mooie aanbiedingen tussen zaten. Dat is precies wat we hopen te bereiken: nieuwe buurtbewoners op een leuke en laagdrempelige manier kennis laten maken met alles wat de buurt te bieden heeft.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Dat waarderen we enorm!