3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,1

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Buiten spel gezet

Na een wachttijd van ruim 4,5 maand heb ik contact opgenomen. Op de website staat een wachttijd van twee maanden, wat ik begrijp. Tijdens het telefonisch overleg heb ik gevraagd waarom er toch een afwijzing was en wat de reden hiervoor was. Hier kon de medewerker geen duidelijk antwoord geven, behalve dat de behandeling mogelijk niet zou aansluiten. Ik heb vervolgens helder uitgelegd waarom ik mij had aangemeld en dat mijn situatie overeenkwam met de diensten die zij aanbieden. De medewerker meldde zelfs dat er om "x" rede wel een behandeling zou kunnen. Dat is precies wat de situatie is, vertelde ik. Ondanks deze toelichting bleef de afwijzing gehandhaafd. Meneer hing de telefoon op toen ik hem op deze tegenstrijdigheid wees, alsof hij dit niet aan kon horen en het te heet onder zijn voeten werd.

Kortom, het lijkt erop dat er absoluut geen intentie is om verder mee te denken. Het zou op zijn plaats zijn geweest als er een gesprek was geweest om samen naar een passende oplossing te zoeken. In de praktijk blijkt het echter weer eens dat mensen aan de voorkant bij hulpinstanties zeer apart communiceren en je wordt na een veel te lange en stressvolle wachttijd gewoon weggestuurd en aan je lot word overgelaten. In feite krijgt men de boodschap: zoek het maar weer zelf uit. Terwijl je daar juist hulp voor zoekt. Dit is naar mijn mening onprofessioneel en allesbehalve klantgericht.

20 mei 2026

Met BuurtzorgT naar welzijn

Met BuurtzorgT ,is het bijkomen van een burn out en niet meer kunnen werken in de gezondheidzorg, ivm psychische ballast , een glaasje op de valreep.

Ik ervaar deze sameleving als snel ,hard en veeleisend ,en creëerde bij mij ziekte.

Te veel mensen om mij heen hebben korte lontjes, wat ik als zacht "eitje" ,niet goed kan hanteren .

En als je zoals ik moeite hebt met keuzes vanuit het hart te maken hebt, is het een fijn gevoel en gedachte ,dat BuurtzorgT er is. Zij komen aan huis, wat een geruststelling is. Zodat ik thuis verder kan revalideren. Om hulp kan vragen als dat nodig is.

Op psychisch, lichamelijk, sociaal en maatschapelijk vlak.

De ruimte te hebben , thuis je ( huishoudelijke ) werk te waarderen (er is beslist veel te doen),

Mijn gezondheid middels vitamine onderzoek op pijl te houden en in rustig tempo verder te " roeien met de riemen die ik heb" .

Vanuit mijn werk als ex groepsleidster een eigen plan te hebben om mijn leven op de rails te krijgen en te houden.

Gewerkt heb ik op een afdeling ( o.a psychiatrie en dementie ) waar ik Nu mijn profijt uithaal.

Daarnaast ben ik HSP wat betekent dat ik slecht tegen prikkels kan, tics krijg in mijn gezicht.

En zij houden rekening met mij en mijn handicap.

Dus ik blijf lekker thuis ,met BuurtzorgT (1x per maand) . Gezond worden en blijven is ( voor mij) het belangrijkste.

BuurtzorgT werkt als team met korte lijntjes . Ook echt fijne mensen met vakkennis.

Ga zo door BuurtzorgT team
( Groningen Zuid)

8 februari 2026

ik heb PSTT en ben bezig met…

ik heb PSTT en ben bezig met alternatieve geneeswijzen ; zoals regressie en polariteits therapie om de wond die zich ook bevindt in het lichaam ; te openen. ; Ik kan in het getraumatiseerde brein komen van het kind wat ik eens was (gepest op school toen ik 4 t m 9 was. Alleen dat heb ik onderdrukt; werd aangepast ) Door gesprekstherapieën ; en alternatieve weg ben ik tot dit trauma gekomen. En kan Nu uitzuiveren.

Door thuis bezig te zijn (en niet in de psychiatrie of KKP ) kan ik ex activiteitenbegeleidster ; met mijn kind stukken aan de slag. (Zie Internet Innerlijke kind informatie) Dat kost tijd en energie ; en Familie gaat niet mee in veranderen. Patronen blijven hetzelfde ;en de neiging daarin terug te vallen is groot want het was bekent en "veilig" maar daardoor verandert er niets. Helemaal breken ; wil ik ook niet .

Door BuurtzorgT in t e schakelen als schild en ook contact persoon, gedraagt de familie zich ineens anders ten opzichte van mij. Vreemde ogen dwingen.

Waardoor ik beter (thuis) kan revalideren; en de kastjes (zoals bij EMDR) 1 voor 1 schoon kan maken. Stuk van de EMDR methode en andere methoden welke ik zelf heb ontwikkeld. Want ik moet immers contact maken met het lagere zelf; die geen woorden begrijpt ; want dat is niet ontwikkelt in het cognitieve brein (Maar wel in het gevoelsbrein.)

Dat hebben ze bij de psychiatrie niet altijd in de gaten en zijn geneigd om eerst medicatie te voorschrijven (helaas) .Deze "boot" met psychiaters heb ik gelukkig af kunnen houden want het bracht mij niet verder ; de organen worden dan ziek.
En nadat ik in d e ziektewet zat ;kon ik verder .
Deze samenleving is niet gebaseerd op heling; maar op strijd/ gekte. In d e zin van Frans Hals Museum Haarlem, krijgt een nieuwe locatie ; dode mensen op linnen worden in een oud ziekenhuis opgehangen (restauratie van gebouw kost 77 Miljoen euro ) ten koste van goede begeleiding in de gezondheidzorg zoals psychiatrie ; mijn baan als activiteiten begeleidster werd weg gesaneerd.

Gestoord toch zoveel geld voor musea en schilderijen. ; mensen met psychische ziekte blijf lekker thuis en ga thuis met BuurtzorgT aan de slag. Zodat je nog van je ouderdom kan genieten Weliswaar met een gekwetst hart of geest. Maar thuis kan ik /jij stap voor stap aan heling werken. In huis is verder nog genoeg te doen.

Er bestaat in België een centrum wat de vier Cirkels heet. R Kamphuis is daar de kapitein en zijn kennis is interessant ;kan je meenemen in je heling proces.; e
Het = een alternatief en hij heeft kennis en tijd om bij dat lagere bewustzijn te komen welke in de kindertijd ligt. Zijn prijs is t e veel voor mijn budget ; maar gelukkig ben ik zelf al ver op weg ;en ben veel alternatieve geneeswijzen doorgaan. O.a. Reiki 1 en 2. hypnose ; regressie ; rebirthingtherapie (zie Aumm Instituut) .

En de BuurtzorgT team die ik heb; begrijpen mijn dilemma en ook trauma ;en zijn een schild voor buiten wereld die 1 niet begrijpt (zoals familie) ;2 onwetend is t a v de polyvagaal theorie .en spirituele bypasses.

Het is weliswaar een pad van vallen en opstaan ; maar het leven gaat verder. Naar verlossing .

mvg Praktijk KIM ; Kind IN MIJ

5 november 2025

Gevaarlijk!

Deze mensen weten niet waar ze mee bezig zijn. Behandeling voor PTSS aangegaan. Komt er een zuster met een lamp EMDR uitvoeren zonder psycho-educatie over EMDR. Wist niet eens dat we er die dag mee zouden beginnen. Wist er niks over. Ze heeft het verkeerd uitgevoerd. Inmiddels weet ik dat je heel voorzichtig beetje voor beetje moet open en dichten. Zij heeft - klunzig van een briefje aflezend - alle trauma’s in 1x geopend en mij dus gehertraumatiseerd. Was maanden de weg kwijt totdat ik gelukkig wel een psycholoog vond die wist hoe je EMDR hoort uit te voeren. Wereld van verschil. Ze hebben me ook zo laten zitten want ze wilden me niet behandelen. Ik zou de belastbaarheid niet hebben. Bij de andere psycholoog lukte het anders prima hoor. De psychiater was ook ijskoud. Ik kan iedereen aanraden hier weg te blijven!

20 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?