Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kundeservice er HELT i top! 🔝

ByAstrup får en helt igennem fantastisk anbefaling herfra, for så god og personlig service skal man lede længe efter ..

Min datter fik en tyngdebamse kat i julegave, som gik op i syningerne dagen efter, der blev hurtigt sendt en ny .. desværre skete det samme ved den næste, derfor fik min datter helt selv lov til at vælge lige den tyngdebamse hun kunne tænke sig. Allerede dagen efter fik hun en tyngdebamse abe, som hun har haft med sig overalt siden.
Det er super frustrerende, når man modtager ting, som går istykker, men med SÅ hurtig og effektiv kundeservice, som endda sender ekstra gaver med som undskyldning for fejlen, så går det hele 😊

29 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I gør det nemt at være kunde hos jer

Da jeg bestilte en kæphest til min datter, modtog vi den meget hurtigt, og den var så fin som ønsket.

Da den desværre revnede lidt i stoffet efter et par måneder, kontaktede vi dem og der har overhovedet ikke været problemer af nogen art.
Tværtimod, så har der været meget hurtig betjening, meget hurtig ombytning, og vi modtog endda en rigtig fin lille ekstra gave og et brev.

Tak for at gøre det nemt, at være kunde hos jer.

21 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og god kundeservice

Super hurtig og god kundeservice! Vi bestilte et sminkebord til vores datter i fødselsdagsgave. Der var desværre en stor ridse i spejlet. Jeg kontaktede den side jeg havde købt det på og de fik mig i kontakt med Mille fra byastrup. Mille fandt en hurtig og god løsning på en kompensation og i pakken var en lille ekstra gave til vores datter som hun bare blev så glad for! Kæmpe anbefaling herfra! Og virkelig lækker kvalitet :-)

19 april 2024

Bedste kundeservice nogensinde 🤩

Min 7-årige datter havde selv sparet op til en stald til sine kæpheste. Min far ville være så sød og samle den, men ved en fejl kom han til at bruge de forkerte skruer til lågen (ren tanketorsk), så de gik igennem lågen. Den duede fint, men visuelt så det selvfølgelig lidt træls ud.. Vi tog kontakte til kundeservice, fortalte det som det var, og spurgte om vi kunne købe en ny låge.
De roste for ærligheden og var så enormt søde at de ville sende en helt ny låge til os uden beregning og så var der endda en ekstra gave med i kassen. Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet - det resulterede i en lykkelig pige og en MEGET lettet morfar 🙏🏻

6 maart 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Vores datter fik en mamamemo jordbærkage på kagefad i julegave, desværre var låget til kagefadet flækket da hun åbnede gaven.
Vi vidste ikke hvor gaven var købt, så jeg tog en chance og skrev til Mamamemo.
De svarede indenfor en time og sendte os fluks et nyt låg uden nogen spørgsmål.
Vores datter fik endda en lille lege grøntsager som plaster på såret.
Fantastisk.

2 januari 2023

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Vi havde købt et spring med fejl på. Der blev hurtigt afsendt et nyt og ud over det, havde de lagt lidt ekstra i pakken til min datter…
Varme anbefalinger herfra.

28 december 2022

Virkelig en god kundeservice

Virkelig en god kundeservice.
Jeg havde købt nogen julegaver og bla 2 køkken moduler fra mamamemo. Det ene køkkenmodul havde en fejl vi så, da vi havde samlet. Jeg sendte kundeservice en mail en aften efter 21, indenfor 20 min var der svar og de sendte straks en ny del, samt noget legemad som en lille ekstra ting. Det er virkelig god kundeservice og langt udover det normale! Jeg vender ihverfald tilbage og køber mine ting her fremover 🤩

18 december 2022

Købte et puslebord fra Byastrup

Købte et puslebord fra Byastrup, hvor badekarret desværre var flækket, da vi modtog det. Få dage efter jeg havde mailet reklamationen, modtager jeg et nyt badekar med et fint brev hvori der beklages for fejlen, og dertil en lille “undskyld-gave”. Virkelig god service!
Det skal også nævnes, at jeg slap for at sende hele puslebordet tilbage, idet de bare erstattede den defekte del 👏🏼😊

22 maart 2021

Flot service

Flot service, kommunikation og effektivitet!

- Vi fik leveret en vare, som der desværre bestod nogle udfordringer i at få samlet med de tilsendte skruer. Men ingen slinger i valsen. Mads kontakter os, og er helt klar på fejlen og beslutter sig for at sende en helt ny - eller nej vent - han beslutter sig faktisk for at komme ud med en helt ny på adressen dagen efter. Ikke nok med det, så er den også komplet samlet og lige klar til at pakke ind til vores datter i julegave!

Den gode service og corona-venlige levering udmøntede sig også i en “beklager-fejlen-gave”, som vi slet ikke havde behøvet eller forventet efter en allerede top-godkendt service!

Tak for jeres håndtering og værdsættelse af en kunde i det mørke Jylland - midt i juletravlheden.

/ Torben, Kibæk

18 december 2020

Super god service

Min datter fik et puslebord fra By Astrup i julegave, sidste år. Desværre var plastik badekarret lige pludselig flækket, og vi tog derfor kontakt til dem vi havde købt igennem.

Da vi ikke fik noget svar der, skrev jeg direkte til By Astrup og forklarede den triste situation.

Kort tid efter modtog jeg svar fra Anette, hvor hun undskyldte, at vi havde problemer med det og tilbød at sende et nyt badekar til puslebordet.

Vi har i dag modtaget det nye badekar samt en "undskyld-fejlen-gave", og min datter er MEGET glad!

Super god service, så helt klart 5 stjerner herfra!

11 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og super service.

Super service, og hurtig besvarelse af mail.

Havde bestilt sminkebord til min datter, som der desværre var en produktionsfejl ved.
Jeg henvendte mig først hos dem jeg havde købt det igennem (som ikke var by Astrup direkte) men da de efter 1mdr.ca stadig ikke havde hjulpet, valgte jeg at skrive direkte til by Astrup.
Her fik jeg fat i Mads, som efter få dage fra modtagelse af min mail, sendte et nyt bord afsted samt nogle små overraskelser til min datter.
Og så laver de nogle virkelig skønne produkter.

Positiv oplevelse.

18 april 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.