Color ByBente AS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel
  2. Cosmetische producten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

146 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trygg side

By Bente er en trygg fin side å handle på 👍

2 september 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen:)

Fantastisk produkter! Anbefales!

Fantastisk produkter. Har vært fast kunde nå i mange år. Enkelt å bruke. Gode instruks videoer. Produktene lukter kjempe godt. Frisør følelse hjemme❤️!

26 augustus 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det stod på nettsiden at Toning aldri…

Det stod på nettsiden at Toning aldri bleker håret, men etterveksten jeg hadde spart i ett år som er mørkeblondt er nå blitt kobberfarget. Brukte toning nr 9. fargen brukte jeg også på lengder som var blonde og fulgte oppskriften slik det stod på nettsiden. Men toningen sitter fortsatt dønn fast i håret tre måneder etter og er heller ikke noe særlig blond. Fargen er mer brun. Nå må jeg til frisøren og bruke mange tusen for å fikse🤷‍♀️

1 juni 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Uff det var ikke noe greit å høre at du ikke er fornøyd😔 Når et hår er blitt behandlet vil det ofte reagere mer i solen og dermed kommer de varme pigmentene mer frem. Når man har et allerede lyst hår er det alltid tørrere og trekker derfor til seg mer pigment. En farge nr 9 er en naturfarge som er tiltenkt dekke grått hår og derfor tettere pigmentert. Vi ønsker veldig gjerne å hjelpe deg videre her, men finner ingen kontaktinfo på navnet. Anbefaler deg kontakte kundeservice slik at vi kan hjelpe deg videre💖

Strålende kundeservice

Strålende kundeservice, god veiledning, og superraske svar og levering! Og fin design 💕

25 augustus 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vil ikke anbefale - gå til fysisk frisør

Min opplevelse var dessverre ikke spesielt god. Jeg presiserte at det er viktig for meg at skyllet/toneren jeg bestilte IKKE var kald i fargen, men nøytral/heller mot gyllen. Likevel så jeg etterpå at jeg hadde fått en kald toner (etter å ha tatt det i håret), og måtte betale en skamdyr frisørregning for å rette opp resultatet. Sendte så mail hvor jeg prøvde å forklare, men har til i dag enda ikke mottatt svar. Dette var i juni.

Veldig kjedelig!

23 juni 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Dette må vi virkelig bare beklage hvis vi ikke har fulgt opp, eller om svaret er havnet i søppelpost😔 Alt av mail skal ha vært besvart🤔
Kan dessverre ikke se noe kontakt/navn her, da vi virkelig vil hjelpe deg videre💖 Lengder og spisser som er tørre trekker alltid til seg mer kalde pigmenter fremfor varme, og her må vi bare beklage hvis vi ikke har gitt deg riktig anbefaling eller god nok beskrivelse av fremgangsmåte😔 Det kan ofte være enkle triks som kan benyttes for å fjerne overskuddsfarge. Inne på nettsiden har vi egen side med tips og triks som forklarer fremgangsmåte for å fjerne kalde pigmenter. Man kan alltid kontakte oss på telefon og vi svarer innen 24 timer på mail henvendelser. For å spare kostnader hadde det vært lurt å kontaktet oss i forkant for å se om det kan løses og vi ønsker alltid hjelpe på best mulig måte💖

Supre produkter

Veldig rask levering. Gode produkter. Flott å få kjøpt toner

12 augustus 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Å tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Gode produkter

Gode produkter, kjempefint resultat!

7 augustus 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker fargene og hvor enkelt det er å…

Elsker fargene og hvor enkelt det er å bruke. Fort å greit å legge inn bestilling. Har brukt bybente flere ganger allerede, og kommer ikke til å slutt med det første.

4 augustus 2025

Slutt på dyre frisørtimer👌

Brukt fargen jeg fikk anbefalt til etterveksten 3 ganger nå og ny farge står allerede klar☺️! Kommer ikke til å bruke noe annet eller gå til frisøren igjen!

4 augustus 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er alltid fornøyd med resultatet

Jeg er alltid fornøyd med resultatet. Hvis det er noe jeg lurer på så kan jeg oppsøke noen av ressursene (artikler og filmer) for veiledning. Har kun farget håret hjemme etter at jeg oppdaget disse produktene.

12 augustus 2025

Veldig fornøyd!

Jeg fikk veldig god veiledning. Og fikk raskt svar hvis det var noe jeg lurte på.

1 augustus 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Så hyggelig og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Kjemp bra

Kjemp bra, resultat. Som frisør

28 juli 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Så hyggelig og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Rimelig i pris

Rimelig i pris, et godt produkt og ikke minst lett å få hjelp. Det eneste jeg savner er at vi før kunne bare hente vår bestilling og ikke måtte vente på posten. Håper det kommer som et alternativ igjen:)

28 juli 2025

Antwoord van Color ByBente AS

Fantastisk, og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.