2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ingeschreven met vier Nederlandse…

Ingeschreven met vier Nederlandse vrienden. We hadden allemaal een rijbewijs als id geüpload. Ik was de enige buitenlander die tig aanvullende informatie moest aanleveren over inkomen etc, inclusief een officieel document met woonadres. Eersteklas discriminatie.

15 oktober 2025

bybit kaart geblokkeerd

Wanneer mensen een probleem of een storing hebben.
Vind ik de hulp die je vraagt bij Bybit en Satos erg slecht.
Debitcard is geblokkeerd ivm verlopen id kaart.
Wanneer ik mijn nieuwe id kaart wil uploaden krijg ik telkens een foutmelding dat mijn account dit niet ondersteund!
10x contact opgenomen maar nog steeds niet opgelost.

Case nr 19334344

15 juli 2025

Teleurstellende ervaring met Bybit: geblokkeerd account en onduidelijke communicatie

Beste lezer,
Ik wil mijn ontevredenheid uiten over Bybit. Bij het proberen geld over te maken naar mijn Bybit-account via iDEAL, werd mijn account geblokkeerd. Ik moest veel documenten aanleveren, waaronder zeer privé en naar mijn mening irrelevante documenten. Na twee dagen ontving ik de melding dat mijn account weer was ontgrendeld. Echter, toen ik opnieuw probeerde geld over te maken via iDEAL, werd mijn account weer geblokkeerd. Later kon ik opnieuw proberen geld over te maken, en hoewel ik een bevestiging kreeg dat de transactie geslaagd was, moest deze binnen de komende 48 uur opnieuw worden beoordeeld. Tot op heden heb ik nog geen bericht ontvangen en is mijn case (18322031) nog steed open en kan ik nog steeds niet handelen. Ik ben erg ontevreden over de service van Bybit en overweeg over te stappen naar Revolut.

10 juni 2025

Hier valt geen droog brood te…

Hier valt geen droog brood te verdienen, heb je een stop loss dan wordt deze binnen minuten bereikt. Ik denk dat hun algorythme er op aanstuurt iedereen zo snel mogelijk blut te spelen.

9 februari 2025

Saldo is al enkele maanden zoek. Vervolg op 2 eerdere klachten/reviews…

Vervolg op 2 eerdere klachten/reviews over het zelfde probleem. De kwestie ("rekeningsaldo is op onverklaarbare wijze verdwenen") loopt nu al enkele maanden. Na elke review op Trustpilot binnen t uur een empathische reaktie in de trant van:".....goh, we begrijpen heeeeeelemaal hoe vervelend dit voor je moet zijn...., en oh,oh,wat akelig toch", en vervolgens wordt het telkens oorverdovend stil.
Daarom op 26 Jan 2025 maar weer eens de volgende dringende mail naar de support desk gestuurd.

"Bijna 3 weken geleden dat ik deze case voor de zoveelste keer onder uw aandacht bracht. Bedenk even dit: in mijn geval gaat het maar om €100, maar stel je eens voor dat het om een veel groter bedrag gaat. Niet ondenkbaar voor een exchange/broker.
Ik zou daar wel van wakker liggen. Jullie niet? Op Trustpilot scoort Bybit een magere 2,3 van de 5. Dat is echt heel erg slecht.
Kom op, neem jezelf voor de verandering eens serieus, geef er even 5 minuten aandacht aan en los het gewoon op. Hoe moeilijk kan het zijn. Heb ik na 2 dagen geen bevredigende reaktie dan wordt deze tekst toegevoegd aan mijn eerdere reviews op Trustpilot en andere websites. Kijk, mij zijn jullie met dit geklungel kwijt als klant, maar...... Kortom, laat het voorspelbare empathische geneuzel maar zitten en laat zien dat het Bybit echt wat interesseert. Hoe? Regel het gewoon"

En tja, t wordt voorspelbaar. Niks.
Nu weet ik al, dat Bybit gaat vragen om mijn casenummer, dus Bybit, let goed op: mijn case nr is 14801272. Niet meer vergeten, hè

En, oh ja, ga nu niet vertellen, dat ik gewoon kan chatten met de toegewijde helpdesk, want dat kan helemaal niet. Je kunt nl helemaal niet chatten over een klacht die al in behandeling is. Kastje naar de muur en vice versa.

Vervolg 9 febr 2025

Saldo is eindelijk terug op de rekening. Geen enkele verklaring. Vele maanden en tientallen uren mee bezig geweest. Waardeloze en kennelijk zwaar onderbezette helpdesk. Als t goed is heb ik over enkele dagen mijn geld weer op de rekening staan. Dan snel de account opheffen en NOOIT MEER BYBIT.

3 februari 2025

Verschrikkelijk

Mijn UID is 386026182 and mijn case ID was 14484291, maar de originele case ID
is 01JF87DHNG14Z3GDZ9XDQR25Z7 (op 16 december gestart door bybit)

Andere case ID's vanuit de live chat zijn 14359152 en 14407542 en net weer gechat dus er zal nog wel een zijn.

Maandag 16-12 wilde ik 10.000 euro storten. Bybit vond dat risicovol en blokkeerde mijn mogelijkheid om euro's te storten. Ik stuurde een groot aantal documenten op binnen 48 uur zou het worden opgelost.
Na meerdere contacten (vanuit mij) en een Engelse review op trustpilot was het vandaag om 22.33 geregeld. Ik kon weer fiat stortingen doen.

Helaas het was te mooi om waar te zijn. Om 22.59 was het alweer geblokkeerd, want ik probeerde 1.000 euro via Ideal te storten en meteen vond Bybit dit weer risicovol.

Leuk dat ik 10% cashback kan krijgen, als ik geen geld op mijn card kans zetten om überhaupt uitgaven te kunnen doen.

Probleem meteen aangekaart via de live chat. Binnen 48 uur is het gefixt... Jaja. En dan is de vraag hoe vaak zich dit gaat herhalen.

Gevraagde oplossing:
- blokkade er onmiddelijk af
- me laten weten hoeveel ik kan storten zonder dat ik meteen weer opnieuw kan beginnen

23 december 2024

Terug betaling uitgevoer

Terug betaling uitgevoerd, ik probeerder geld te storten op bybit. Na 2-3 dagen wachten was mijn order niet doorgevoerd en word nu mijn betaling terug gevoerd.
Was ook lastig om te zien waar mijn orders werden uitgevoerd, ik denk dat ik toch maar op bitvavo zal blijven. wou graag bij bybit zitten omdat ik dan kon connecten met tradingview.

18 oktober 2024

Duidelijk en behulpzaam platvorm.

Duidelijk en behulpzaam platvorm.
Geen of nauwelijks storingen en alles wordt duidelijk uitgelegd en voor hulp kun je altijd terecht in de telegram groep.
Kunnen veel platvormen een voorbeeld aan nemen.

26 september 2024

Op Bybit.com gebruikte ik om in te…

Op Bybit.com gebruikte ik om in te loggen een Yubikey maar Bybit.com werd Bybit.nl en op de Nederlandse site is de optie, inloggen met een Yubikey vervallen.
Ik kan dus niet inloggen want als ik probeer in te loggen dan vraagt het programma automatisch naar mijn Yubikey (staat namelijk in mijn voorkeuren) maar omdat het niet werkt op de NL site kan ik dit niet gebruiken en dus ook niet inloggen.

11 maart 2024

Weer een zeer negatieve ervaring

Weer een zeer negatieve ervaring. Moet me nu voor de derde keer verifiëren. Zou weer twee dagen duren. Inmiddels vier dagen geleden. Dit is echt de laatste poging voor mij. Ik zal echt moeten overstappen naar een ander broker. Geen service bereikbaar. Dit is een broker van niks. Begin er niet aan.

21 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (27 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken