By Dash Beauty....daar waar je moet zijn om je extra te voelen! Tot nu 3x besteld en altijd een feestje als mijn pakketje aankomt....mooi ingepakt, de extraatjes die de eigenaresse toevoegt maar nog... Toon meer
By Dash Beauty B.V. is opgericht met ontzettend veel liefde en passie voor beauty producten. Het verrijken van de schoonheid met onze beauty producten waardoor deze wordt geaccentueerd is een onbetaalbaar gevoel. Met die gedachten, veel zorg en aandacht worden alle producten bedacht, ontwikkelt, getest en geproduceerd. Ons doel is om een glimlach op ieders gezicht te toveren!
Tennesseedreef 13 R, 3565 CK, Utrecht, Nederland
- info@bydashbeauty.com
- bydashbeauty.com
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Super goede service
Ze hebben drie keer een nieuwe highlighter op gestuurd terwijl ik eigenlijk zei het hoeft niet. Ondanks dat hebben ze he toch gedaan. En heb ik mijn geld ook terug gekregen. Nog nóóit meegemaakt zoiets gewoon een super goede service!!!
Echt helemaal blij met de highlighter.
Dank je wel!
Super producten
Heel erg blij met hun producten. Had een liquid lipstick highlighter en blush besteld. Helaas was de highlighter kapot binnengekomen. En heb ze gemaild en echt super snel een reactie en de nieuwe is al onderweg kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Super blij met de producten van hun 💖
By Dash Beauty wil je in je makeup la
De mooiste producten, met goed pigment. Beste kwaliteit voor de allermooiste makeuplooks! Ben obsessed met de highlighter en eyeshadow pallet
Ik gebruik de wimperlijm al een…
Ik gebruik de wimperlijm al een tijdje..ik heb gevoelig oogleden.... deze lijm irriteert helemaal NIET....Daarom beveel ik deze aan voor ieder die gevoelige oogleden heeft...
Het is een prettige website
Het is een prettige website. Ik kreeg de verkeerde lipgloss opgestuurd maar na reclameren kreeg ik de juiste toe gestuurd. Goede service.

Top producten weer!
Ben heel blij met mijn bestelling, vooral de lip olie en de cloud highlighter! Love it!
Naast de producten zelf is het heel mooi en professioneel ingepakt, met een persoonlijk berichtje.
Hier blijf ik bestellen ;)
Top bedrijf
Snelle service. Altijd een persoonlijk berichtje in het pakketje. En laatst kreeg ik zelfs een cadeautje erbij! Heb zelf de oogschaduw, alle 3 de highlighters en diverse wimpers, en vind alles even geweldig

Antwoord van By Dash Beauty
Ik ben altijd super tevreden over By…
Ik ben altijd super tevreden over By Dash Beauty, super fijne service, hele vriendelijke eigenaresse en geweldig hoe ze elke keer weer je bestelling inpakken echt een momentje voor jezelf!

Feestje in de brievenbus
Pakjes van By Dash Beauty zijn altijd een feestje om uit te pakken. Alle producten die ik van ze heb, zijn echt van super goede kwaliteit. Ook de communicatie met By Dash Beauty is altijd erg goed

Vaste klant
Omdat ik regelmatig bij ze bestel krijg ik altijd meer dan dat ik aangeschaft heb, ik ontvang iedere keer een leuk cadeau bij mijn bestelling. De kwaliteit is top, de verpakking straalt luxe uit, en alles voelt als pure verwennerij. Van de geur tot de textuur – elk product overtreft mijn verwachtingen!
Daarnaast was de service geweldig en werd mijn bestelling snel en netjes geleverd. Ik kan By Dash Beauty echt aanraden aan iedereen die van hoogwaardige beautyproducten houdt.

Helemaal top!
Mijn bestelde artikelen waren enorm snel thuis bezorgd. Ik was aangenaam verrast hoe mooi alles met zorg was ingepakt. Ben erg blij met de kwaliteit van de spulletjes!!

Antwoord van By Dash Beauty
By Dash Beauty....daar waar je moet…
By Dash Beauty....daar waar je moet zijn om je extra te voelen!
Tot nu 3x besteld en altijd een feestje als mijn pakketje aankomt....mooi ingepakt, de extraatjes die de eigenaresse toevoegt maar nog liever de persoonlijke boodschap aan jou!
Super snelle levering! Kortom, zeer betrouwbare en fijne webshop!

Top service
Top service. De extraatjes erbij maakt het helemaal speciaal en wow verpakking.

Top bestelling
Top bestelling! En top levering! Leukste is het uitpakken!! Liefs wanisha

Antwoord van By Dash Beauty
Geweldige webshop en topservice!
By Dash Beauty is een fantastische online winkel. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. Ze hebben een breed assortiment aan producten van hoge kwaliteit, en de beschrijvingen op de site zijn heel duidelijk en behulpzaam.
Mijn bestelling werd snel geleverd en was prachtig verpakt, wat het uitpakken echt een feestje maakte! De producten zelf zijn precies zoals beschreven en hebben mijn verwachtingen overtroffen.
De klantenservice is ook top: snel, vriendelijk en behulpzaam. Ik raad By Dash Beauty zeker aan en ga hier in de toekomst vaker bestellen!

Mooie producten
Mooie producten en snelle levering. Als je goed omgaat met je lashes blijven ze lang mooi en wimperlijm irriteert niet!

Topper!
Zoals altijd weer netjes mijn bestelling ontvangen met iets extra's. Ben helemaal fan van de lashes, kwaliteit is top!!! Blijf zeker vaker bestellen, lashes gaan heel lang mee als je er goed mee omgaat.

Geweldige service
Zeer goed bevallen.
Erg klantvriendelijk en geweldige klantenservice.
Snelle verzending.
Fijne producten!

Antwoord van By Dash Beauty
Snelle verzending en ontzettend mooie…
Snelle verzending en ontzettend mooie producten!!