Der var en god dialog fra start til…
Der var en god dialog fra start til slut. Arbejdet blev udført efter, aftale. Startede til aftalt tid og færdig til tiden. Der blev ryddet op og arbejdet var top dollar
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Daniel og hans dygtige team leverede sublim kvalitet gennem hele vores samarbejde. De renoverede en af vores husfacader og reparerede stern og sokkel – alt udført præcist og omhyggeligt.
Det, der virkelig satte dem i en klasse for sig, var deres professionalisme i hverdagen: præcise, ordholdne og ordentlige – og de efterlod altid arbejdspladsen ryddelig og pæn.
Byggedoktoren får mine varmeste anbefalinger, og vi kontakter helt sikkert Daniel igen, næste gang vi har en opgave inden for deres felt.
Meget tilfreds med pudsarbejdet af vores udhæng. Grundigt og flot arbejde.
Kan varmt anbefales - det bliver ikke sidste gang vi bruger Byggedoktoren!
Daniel og hans hold var super professionelle og søde hele vejen igennem renoveringen af facaden på vores hus. Vi kan varmt anbefale dem!
Vi fik repareret vores sokkel. Meget tilfredsstillende proces og flot stykke arbejde.
Kan varmt anbefales
De gør et godt arbejde, de er også fleksible om det skal laves aftaler, om et eller andet
Daniel og hans team var bare helt super! De udførte arbejdet hurtigt, var fleksible og kom med gode løsninger. Det bedste var, at de var utrolig ordentlige. Alt blev dækket til, og der var altid styr på værktøj og materialer, ingen rod eller snavs efter dem. Og det hele til en god pris. Vil absolutt bruge de igen!
Virkelig god oplevelse med Byggedoktoren, som tog reperationen af vores udendørs fuldmurede trappe, en opgave en del andre håndværkere har takket nej til, da de frostsprængte klinker først var pillet af.
Vi har hele vejen igennem oplevet tydelig og hurtig kommunikation med Daniel, hvilket har været dejlig trygt. Arbejdet er udført efter planen og med et godt og arbejdsomt sjak, der på kort tid, både omhyggeligt og effektivt, har skabt et virkelig flot resultat :)
Vi er rigtig tilfredse og vælger gerne Byggedoktoren igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.