De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt. Heb er direct nog een besteld. Zeker een aanrader als je een mooie en aparte armband zoekt !

De communicatie verliep super vlot Zelfs tijdens de bestelling nam men contact op over de opgegeven maten. Zo fijn als je heel close kunt samenwerken. Ik ben alvast fan van de mooi afgewerkte produ... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenexporteur
  3. Sieradenfabrikant

Een winkel met armbanden ontworpen en gemaakt in ons atelier in Hengelo. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, leer en roestvrijstaal. Een van onze toppers zijn de morsecode armbanden en armbanden gemaakt van gerecyclede materialen

4,7

Uitstekend

Krijg je geen spijt van !

De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt.

3 april 2026

Topservice

Armbandje was iets te groot. Deze is keurig op maat gemaakt. Echt super.

2 januari 2025

Antwoord van by Julian

Bedankt voor de review en veel draag plezier!

Heel blij mee

Heel mooi armbandje
Netjes verpakt
Notitie mooi in het doosje erbij geplaatst
En een leuk (handgeschreven) bedank kaartje

23 december 2024

Antwoord van by Julian

Bedankt voor je review Debby!

We zijn echt fantastisch geholpen

We zijn echt fantastisch geholpen! We meldden ons met een spoedklus die ze snel, goed en zeer zorgvuldig hebben uitgevoerd. Het contact met Lieselotte verliep prettig en vlot, waarbij goed wordt meegedacht. Daarnaast is de kwaliteit van de armbanden alles wat je ervan verwachten mag. Wat ons betreft een absolute aanrader!

13 december 2024

Antwoord van by Julian

Wat leuk om te horen Steven! Ik hoop dat je zoon de armbanden met veel plezier draagt. Groeten, Lieselotte

Aangenaam verrast over het werk dat…

Aangenaam verrast over het werk dat gestoken wordt in het verpakken van een mooi armbandje! Het kadootje op zich geeft al af als een juweeltje 😊 mooie verzorging van de persoonlijke boodschap ook die ik gevraagd had. Iedereen blij!

9 december 2024

Antwoord van by Julian

Erg leuk om te horen. Bedankt Hilde!

Snelle levering, mooi product

29 november 2024

Bedankt voor je review! Groeten, Lieselotte

2 armbanden besteld

2 armbanden besteld, morse code "broer".
Ik had een gedicht meegestuurd als notitie, gedicht zat verwerkt in het doosje, wat echt super mooi verzorgd was.

Snelle levering, mooi product

26 november 2024

Antwoord van by Julian

Leuk om te horen! bedankt voor de review

Goed geleverd

Producten zijn goed verpakt en zitten afzonderlijk in een mooi gift doosje.

12 september 2024

Bedankt voor de review!

Super!

Super!! Denken mee en leveren snel. Zeer tevreden

Antwoord van by Julian

Fijn om te horen, bedankt!

Geweldige service

Ik heb 5 kralenarmbanden gekocht bij by Julian. Ik kreeg deze snel toegestuurd met een persoonlijke boodschap, heel attent. Ze zijn heel erg mooi!

Ik had mij wel vergist in de maat XL en had toch een L nodig. Ik kon de armbanden meteen terug sturen en daarna zijn ze op maat gemaakt voor mij. Ze zitten nu top!

Zeker een aanrader

Antwoord van by Julian

Bedankt voor de review en veel draagplezier!

Persoonlijke touch.

Snelle levering. Producten mooi verpakt. Persoonlijke touch dmv handgeschreven kaartje.

Antwoord van by Julian

Fijn om te horen, bedankt!

Bestelling gedaan in hun vakantie

Bestelling gedaan in hun vakantie. Kreeg netjes een mail dat ze nog wat aan het werk was voordat de vakantie echt in zit gaan. En dat daarom het armbandje al verstuurd was. Zo vriendelijk en aardig!!

19 juli 2024

Antwoord van by Julian

Leuk om te horen Simone, bedankt!

Meer dan tevreden!

Wauw wat een fijne snelle betrouwbare service!
Vragen worden vlot beantwoordt & komen afspraken na.
Sociaal en meedenkend!
Super mooie armband ontvangen!

15 juli 2024

Antwoord van by Julian

Wat leuk om te horen Monique, bedankt!

Aanrader!

Ontzettend fijne ervaring; mooie producten, behulpzame service, snelle zending en prachtige armbanden! Aanrader!

15 april 2024

Bedankt Astrid!