Jeg havde bestilt to lykkeposer og alle fed’ene jeg modtog var forskellige farver. Det var jeg ikke lovet. Jeg er vild med farverne og super tilfreds.
Helt fantastisk service! Jeg havde købt garn på Fiberfolk, men regnet forkert, og skulle derfor bruge et fed mere (hurtigt). Så jeg skrev til Henriette på Instagram sent onsdag aften om hun kunne nå... Toon meer
Es war eine sehr gute Erfahrung, ich hatte vom Spediteur keine Nachricht über den Verlauf des Versands bekommen und bykiilerich hat mich sehr prompt und persönlich unterstützt, mein Paket zu finden. D... Toon meer
Verdens bedste vare til prisen. Og verdens bedste service fra firmaet fordi Post Nord i den grad svigtede igen med deres levering. Vi bad PN om at flytte varen/ pakken under en km fordi infrastrukture... Toon meer
by Kiilerich producerer og sælger eksklusivt håndfarvet garn og spindefibre. Desuden fører vi de virkelig lækre ChiaoGoo strikkepinde. Vi sælger primært via webshop og på messer. Besøg og afhentning kan ske efter aftale
Alsbjergvej 13, 9460, Brovst, Denemarken
- 50288688
- bykiilerich@gmail.com
- bykiilerich.com
Vraagt klanten om een review
Super fin levring og lige som vist på…
Super fin levring og lige som vist på billedet.
KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
KÆMPE ANBEFALING HERFRA!! Har længe drømt om Chiaogoo Rundpindesæt Forte 2.0. Prisen er på de fleste webshops ml. 3.200-3.400 kr. By Kiilerich havde sættet på deres webshop til 2.800 kr. Da jeg havde lagt varen i kurven, og kiggede videre på shoppen, poppede der pludselig et vindue op med et tilbud om at få 10% på varerne, hvis jeg ville modtage nyhedsbrevet- JA TAK!! Landede på en pris på 2.520 kr, og har lige modtaget sættet i dag, flot pakket ind og sparet 700-900 kr. ift. de andre butikker... SÅ FEDT og absolut ikke sidste gang, jeg handler hos By Kiilerich:0)

Antwoord van by Kiilerich
It was very wonderfull yarn
Simpelthen fantastisk service
Lækre varer… hurtig levering…👍
Hurtig levering.
Fantastisk garn i rigtig god kvalitet…
Fantastisk garn i rigtig god kvalitet og skønne farver 🥰
God pris og meget hurtig levering.
It was a fun and great experience…
It was a fun and great experience buying from
Kiilerich a committed and helpful after sales service even during delivery I was not left to my own devices
Thank you I will definitely come back to buy from the website.
Very nice products

Antwoord van by Kiilerich
Super lækre varer og top tunet service
Super lækre varer og top tunet service. Kan absolut anbefales 👏

Antwoord van by Kiilerich
Super god service og vejledning
Det kan ikke gøres bedre ❤️
Det kan ikke gøres bedre, skønne mennesker, dejlige produkter ❤️
Altid god service og hurtig levering…
Altid god service og hurtig levering samtidig med rigtig lækker garn og nogle rigtig fede farver rigtig godt sted at handle