Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste online handel nogensinde! Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er de lykkelige ejere at to Thyrla vinterjakker og en Sigurd flyverdragt. Jakkerne er smarte til både vores 3-årige og vores 8-årige. De er varme og lækre, og ikke voldsomme i volumen som mange... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Kledingleverancier
  3. Buitensportkleding- en uitrusting

Geschreven door het bedrijf

Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super produkt

Super produkt. Hurtig service. Tryg hele vejen.

Kære Marie
Tusind tak for din fine anmeldelse og den fem flotte stjerner! 🌟 Vi sætter pris på dem alle, hver og én.
Dejligt at læse, du er tilfreds med både produkt og service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig håndtering og udlevering!

Super hurtig håndtering og udlevering!! Tøjstil er også super god.

Kære Ling
Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner. 🌟 Vi er glade for at læse om din generelle tilfredshed. Tak! ♥️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hurtige sælgere - dårlig service

Rigtig hurtige til at sælge og sende
Rigtig langsomme til at svare og ved retur

Har skrevet på jeres formular på jeres hjemmeside
To gange endda - så tredje gang nytter nok ikke

10 mei 2026

Kære Camilla
Tak for din anmeldelse 🙏 - selvom vi er kede af at læse du oplever langsomme svar. Hvor har du skrevet til os henne?
Vi svarer alle mails i kundeservice dagligt - eller senest dagen efter i hverdagene og retur håndteres ligeledes på daglig basis af vores lageransvarlige alle hverdage. 📦📦
Du er meget velkommen til at sende en mail til kundeservice@bylindgren.dk med de spørgsmål, du evt måtte have eller mangle svar på. ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig smukt design og lækre materialer…

Rigtig smukt design og lækre materialer af både regntøj, termotøj og vinterjakker. Hurtig levering 🙂

Kære Ditte
Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner! ⭐️ Vi værdsætter dem alle, hver og én. Det er dejligt at læse, du er tilfreds med både design, kvalitet og leveringen. VI håber megt at du har lyst til at besøge os igen en anden gang. 🙏
Endnu engang TUSIND tak! ♥️

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dejlig overgangsjakken

Dejlig overgangsjakken, men selv for en med lange arme er ærmerne utroligt lange og må desværre bukkes op.

24 april 2026

Kære Carina
Tak for din anmeldelse - selvom jeg er ked af at læse om din oplevelse.♥️
Vi har gjort Mrs Sigrid jakken længere på ærmerne for at imødekomme manges ønsker herom - og har egentlig kun fået positiv feedback indtil nu. Så jeg er ked af, at du oplever den er for lang.
Beklager. Men håber du bliver glad for jakken trods alt. 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert tøj med fine detaljer 😃

Super lækkert tøj i god kvalitet, med fine detaljer, sidst jeg købte var jakke lidt for lille, så jeg returnerede den og i løbet af 3 dage, var pengene på min konto

15 april 2026

Kære Randi
Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner! ⭐️ Vi er glade for at høre om din generelle tilfredshed. Ddet betyder mere end du aner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste online handel nogensinde!

Bedste online handel nogensinde!
Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind tak for gaven. Min datter fik en smuk lækker jakke og jeg et fint shopping net. Helt gratis! Wauw!

14 april 2026

Kære Ditte
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og de fem flotte stjerner! 🙏 Det er skønt at mærke din begejstring - og dejligt gavekortet, som var en del af vores påsketreats faldt i god jord. 🐣Håber I bliver glade for både jakke og net og kan finde lidt at bruge gavekortet på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, god kvalitet, blødt materiale og så er det bare smukt 🤩

25 maart 2026

Kære Camilla
Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner! 🙏 Vi er glade for at læse du er tilfreds med både levering, kvalitet og vores design!
Endnu engang TAK! ♥️

Fedt tøj

Virkelig fedt tøj både til børn og voksne

8 maart 2026

Kære Dorte
Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. VI sætter pris på dem alle, hver og én! ⭐️
Dejligt at læse, du er tilfreds med vores tøj - både det, vi laver til børn, men også de styles, vi har præsenteret os voksne for. TAK! ♥️

Helt igennem fantastisk kundeservice

Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en flyverdragt til deres lagersalg i Sæby, hvor lynlåsen desværre var gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svarede hurtigt tilbage og jeg fik tilsendt en ny flyverdragt, trods jeg ikke længere havde kvitteringen, men blot kunne bekræfte køb via et billede af bankoverførslen. Tusind tak - nu bliver min datter rigtig glad☺️

11 maart 2026

Kære Melanie
Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse og de fem flotte stjerner! 🙏 Vi forsøger altid at finde en løsning med vores kunder - men det er så dejligt at læse, at din tulle bliver glad for den nye dragt!
Endnu engang TAK for anmeldelsen. ♥️

MEGA GOD SERVICE !

Selvom webshoppen havde lukket blev jeg hjulpet og fik MEGA GOD SERVICE !

21 februari 2026

Kære Camilla
Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner! 🙏 VI er SÅ glade for at kunne hjælpe og forsøger altid at gå en ekstra mil for det bliver en god oplevelse. Så det er dejligt, når det værdsættes. Og hvis det var dig, der sendte pepsi max til os, så TUSIND TAK! ♥️

Mega god kvalitet og hurtig levering 🚚 📦

27 februari 2026

Kære Nathalie
Tusind tak for din anmeldelse og de fem skønne stjerner. ⭐️ Vi sætter stor pris på du har lyst til at dele din oplevelse af at handle hos byLINDGREN.dk og er glade for at læse, du er tilfreds med både levering og kvalitet. TAK! ♥️

Lækker overtøj

Har købt termo regntøj mega lækker kvalitet min datter har brugt det mens der også har været sne og vil hellere have det på end hendes flyverdragt.

26 december 2025

Kære Kathrine
Tusind tak for din meget fine anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner! ⭐️ Hvor er det dejligt at læse, at din datter aktivt vælger at have vores termoregntøj på. Det er oftest den bedste anbefaling, når det er børnenes go-to.

Lækkert og sødt tøj😍

22 februari 2026

Kære Anita
Tusind tak for din søde anmeldelse og ike mindst de fem flotte stjerner. 🙏 Vi er glade for at du synes om vores tøj. Tak! ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommer hvert år tilbage og køber

Har de sidste 4-5 år kun haft badebukser, huer, vanter, termotøj, termoregntøj og vinterjakke fra byLindgren og de har endnu ikke skuffet på kvalitet eller service.

22 februari 2026

Kære KLS
Tusind tak for den søde anmeldelse og ikke mindst de mange fine stjerner. ⭐️ Vi sætter utrolig stor pris på dem alle - hver og én. Tusind tak for de søde ord! ♥️

Luksus Produkter

Har købt en jakke for ca 3 år siden. Den holder stadig og viser ingen tegn på slid. Den er kun blevet vasket 1 gang fordi den blev så beskidt. ByLindgren har sæbe og indprægnering som man kan købe til sin jakke. Og der til 2 vask i sæben og indprægneringen. Og det var ret billigt at købe sæbe og indprægnering. Jakken er købt til mig selv og Jakken er virklig god kvalitet og kan holde i mange år endnu. Alt i alt en fantastisk oplevelse at handle hos ByLindgren. Så kan stærkt anbefale du køber hos ByLindgren. De har meget lækkert tøj.
Kunne ikke vælge dato længere tilbage end 24 feb 2025

24 februari 2025

Kære Zahra
Tusind tak for den meget fine anmeldelse og de fem flotte stjerner! 🙏 VI er SÅ glade for at læse om din overordnede tilfredshed - både hvad angår udvalget, kvaliteten og selve produktet. Skønt at vide, du er glad for jakken.
Vi håber den holder mange sæsoner endnu - og ellers er du meget velkommen til at besøge os igen.
Tusind tak for dig. ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en kæmpe fornøjelse at handle ved…

Altid en kæmpe fornøjelse at handle ved Bylindgren, altid mega god service, hurtig til både svar fra kundeservice og til at sende ordren afsted.
Kundeservice er altid virkelig søde til at hjælpe og gør meget for, det bliver en god shoppe oplevelse
Kvaliteten og designen altid helt i top, med så mange fine detaljer.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra

17 februari 2026

Kære kunde
Tusind, tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner. 🙏 Vi er så glade for at læse om din tilfredshed med alt ligefra kundeservicen til kvaliteten af vores desigs og deriblandt også forsendelsen.
Håber at se dig på byLINDGREN.dk igen en anden gang.
TAK! ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er de dejligste produkter

Det er de dejligste produkter. Virkelig god kvalitet. Der er aldrig problemer med bestilling og levering. Pakkerne er lækre at modtage med søde kærlige hilsner. En nærværende shop. Man mærker personligheden.

28 januari 2026

Kære Carina
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner. 🙏 Vi er SÅ glade for at læse om din overordnede tilfredshed - både når det kommer til produkter, kvalitet, bestilling og levering. 📦

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb fin gummi flyverdragt i god…

Køb fin gummi flyverdragt i god kvalitet og til God pris
Kan anbefale byLindgren

21 januari 2026

Kære Bente
Tusind tak for din søde anmeldelse og de fem fine stjerner! 🙏
Vi er glade for at læse, du er tilfreds med både flyverdragt, kvalitet og pris.
Endnu engang tak! ♥️

Lees meer over geverifieerde reviews.