bymallingjensen Reviews 66

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helle i klinikken i Randers er utrolig behagelig, dygtig, professionel men også både hyggelig og sød. Jeg elsker at komme og få botox hos hende. Hun gør en dyd ud af at gøre det naturligt og pænt. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk behandling af deres patienter! Hvilket gør at man føler sig tryg ved det hele og bare får en rigtig godt oplevelse, på trods af nervøsiteten forud for indgrebet. Kan kun anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser ved Nanne og Thomas i Aalborg. Der er en varm og rar stemning hos dem. Jeg er 100% tryg ved deres behandlinger. Både fordi de er så professionelle og omsorgsf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine største og varmeste anbefalinger til Aarhus plastikkirurgi / By Malling & Jensen, efter at have fået foretaget fedtsugning af hage/hals på klinikken. Personalet er varme,... Toon meer

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Ros til skyerne.

Karina er den sødeste og mest kompetente der findes til sit arbejde. Hun og alle i firmaet er altid venlige og professionelle. Jeg elsker at komme der, og deres behandlinger er altid udført til perfektion.

28 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De aller varmeste anbefalinger til…

De aller varmeste anbefalinger til Helle i Randers. Imødekommende, beroligende og yderst professionel.

Jeg er SÅ glad og lykkelig over resultatet (botox ved smilerynker og bekymringsrynker samt lidt fylde ved kindbenene med fillers), det var lige det mit trætte ansigt havde brug for, for at kunne skabe mere liv og varme på selv de makeup fri dage.

Det er ikke sidste gang at jeg sætter mine fødder på klinikken i Randers, hos Helle.

16 september 2021

Bedste anbefalinger til By Malling og Jensen

Har for første gang fået botox og filler behandling. Jeg var meget skeptisk da jeg bestilte tid til forkonsultation, men det blev virkelig gjort til skamme. Thomas foretog samtalen, og han var virkelig behagelig. Jeg var interesseret i at fjerne mine rynker i panden og få lidt mere fylde i læberne. Jeg spurgte også til markering af kindben, hvilket Thomas absolut ikke mente var nødvendigt -og der blev jeg helt tryg, da det så ikke handlede om at sælge en hel masse unødige behandlinger. Thomas konstaterede også selv at han var en dårlig købmand ☺️ Selve behandlingerne blev foretaget af Helle, og hun er simpelthen fantastisk! Virkelig dygtig til sit arbejde og resultaterne er så fine! Jeg er mega fan og kommer helt sikkert igen! Kan kun anbefale By Malling og Jensen -og især Helle, der også foretager behandlingerne på den nye, flotte klinik i Randers.

2 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk behandling!

Helt igennem fantastisk oplevelse jeg har haft!
Jeg bliver behandlet af Helle i Randers, som er yderst professionel, hun giver sin ærlige mening og det handler på ingen måde om mersalg (hun kunne ha fået mig overtalt til alt) føler mig fuldstændig tryg i hendes kyndige hænder.

De aller bedste anbefalinger herfra!

18 december 2020

Har besøgt Helle i Randers

Har besøgt Helle i Randers, hvor jeg fik en helt igennem fantastisk vejledning og behandling, og sikke en service!!. Resultatet med botox er klart bedre end jeg turde håbe på. Kommer helt sikkert igen

17 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har idag været hos Helle i Randers og…

Har idag været hos Helle i Randers og det var en vildt behagelig oplevelse. Glæder mig til resultatet.
Helle er virkelig dygtig til at stikke og det sødeste og mest behagelige menneske at komme hos.
De aller bedste og varme anbefalinger herfra.

13 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har igennem tiden prøvet utrolig…

Jeg har igennem tiden prøvet utrolig mange klinikker men denne her kan jeg anbefale uden at blinke . De er så kompetente, fagligt og de byder velkommen i sådan en forstand at man føler sig velkommen . De er dybt professionelle og de er hudløst ærlige omkring mine ideer , de har hjulpet mig med at fjerne mine fejlfarvede læber som jeg havde fået lavet et andet sted og efter vejledning blev jeg henvist til dem og de reddede dem virkelig ! De har også fyldt Botox i min
Pande og jeg er virkelig imponeret over holdbarheden . Jeg kommer snart igen de kan virkelig anbefales. Tusinde tak for jeres ærlighed, faglighed og kompetence . Det mestre i til Ug

28 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så tilfreds med min…

Jeg er så tilfreds med min fillerbehandling med volbella, foretaget hos Pia, det er blevet lige som jeg ønskede. I er helt sikkert køreturen værd.

19 augustus 2020

Dygtige og søde

Dygtige og søde. Man føler sig så velkommen og deres service er bare hel i top! Kommer man der ofte, knytter man hurtigt et bånd til behandlerne - og det er bare nogle skønne og dygtige mennesker!

29 april 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have eksperimenteret med…

Efter at have eksperimenteret med billigere alternativer og dermed utilfredsstillende resultater tog jeg til Karina og Thomas.
Jeg kommer aldrig andre steder fremover. De er dybt professionelle, kompetente og så behagelige. Kunne jeg give ti stjerner så fik de det.

9 januari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give min varmeste…

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!! Et ordentligt og professionel sted med den BEDSTE SERVICE
Jeg har fået botox og fillers mange andre steder men By Malling og Jensen er uden tvivl de bedste og resultaterne kan man ikke sætte en finger på! Love it!
Jeg har aldrig været så glad før jeg startede hos Pia ❤

6 maart 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis man vil forskønnes og have en top…

Hvis man vil forskønnes og have en top professionel rådgivning så er by Malling& Jensen klinikken man skal besøge! Jeg giver min absolut varmeste anbefaling. Ikke nok med en fantastisk sød behandling, hyggelig og tryg atmosfære så får du også et mega godt resultat. Jeg er super glad for min behandling!

17 september 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan anbefale både Karina og Pia!

Kan anbefale både Karina og Pia!
Jeg har fået taget et andet produkt ud ved Karina, hvorefter hun har lagt 0,5 i, i mine læber.
Efter et halvt år fik jeg 0,5 i igen ved Pia.
Jeg er så tilfreds med deres arbejde!

20 juli 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre.

29 juni 2018

Skønneste sted nogensinde

Jeg føler mig altid velkommen, mødt i øjenhøjde og hørt. Man får så dejlig og personlig betjening, og professionel behandling. Kan kun anbefale By Malling Jensen til alle der ønsker top professionel behandling og fantastisk service.
Glæder mig helt vildt til at få lavet mine læber af jer!

9 november 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Arhmen, de var så søde og rare, tog sig enormt god tid (begge to) og var generelt bare et anbefalelsesværdigt bekendtskab.

5 september 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.