Jeg købte en smuk jakke, som desværre ikke var så god af kvalitet. ByMarly sendte mig hurtigt en ny, som desværre også var ringe af kvalitet. Da jeg skrev igen, fik jeg igen hurtigt svar og medhold... Toon meer

Helt igennem fantastisk tøj. Jeg fik endelig fat på den eftertragtede cardigan i de fineste farver og jeg har levet i den siden. Jeg meldte mig til, så jeg fik en mail hvis den kom på lager og da jeg... Toon meer

Super god service. Fik min bestilling dagen efter, uden nogen problemer. Vil helt klart anbefale andre at shoppe her

Jeg har kun modtaget 2 ud af de 3 varer, jeg har bestilt. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med forretningen, men uden held..

4,5

Uitstekend

Absolut ingen klager

Mindre end et døgn efter jeg har bestilt en jakke, kommer den frem. Og jakken er så fin. Kan 100% anbefales.

19 april 2021

23 maart 2021

Hej Pernille
Dejligt at du er tilfreds med den <3 Tak fordi du handlede hos os! <3

Hurtigt levering.

Hurtigt levering og produkterne ligner dem på billederne. Så alt i alt kan jeg kun anbefalede bymarly.dk.

22 maart 2021

Hej Camilla
Skønt at billederne svarer til forventningerne! :) Tak for den fine anmeldelse<3 Kh. Annica

Fin handle

Første gang jeg køber hos ByMarly. Købte en strik cardigan. Super fin og god kvalitet. Nem og hurtigt handel og levering.

24 februari 2021

Antwoord van Bymarly

Tak for den fine anmeldelse ❤️

God service

Havde skrevet mig op til en udsolgt vare. Der gik ikke længe før jeg fik en mail om at den nu var på lager igen. Hurtig levering 😊

21 januari 2021

Fantastisk! Tak 🥰

Super service og god kvalitet

Jeg bestilte kl 7 om morgenen, og fik varen leveret samme dag kl 13. En vare som i øvrigt var helt top stand, og billig i forhold til kvaliteten. Super service og lækre varer :-)

30 december 2020

Hej Tenna!
Yes! Bliver glad helt ind til knoglerne for sådan en feedback ❤️ Dejligt at hører at du er tilfreds !
Godt nytår til dig !