ByME Armbanden Reviews

1. Sieradenontwerper
  2. Handwerk
  3. Sieradenwinkel

We zijn een moeder- en dochterbedrijf en maken ALLES zelf thuis aan de keukentafel. "Ons atelier" ook wel genoemd door de andere gezinsleden ;-) Echt leer en natuursteen, stainless steel slotwerk en sterke nylon is wat we gebruiken om een kwalitatief hoogstaand product te creëren. Alle combinaties, alle maten, niets is ons te gek! Garantie wordt gegeven, laagdrempelig in contact komen met ons ook! We zijn erg actief op ibizamarkten en braderieën. Bekijk eens onze website en check onze marktagenda. Hopelijk gezellig tot een keer aan onze kraam! Gr Manon en Enza, de ByME-ladies

Uitstekend

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

De dames van ByMe Armbanden hebben weer…

De dames van ByMe Armbanden hebben weer een perfecte indruk bij mij achtergelaten!

Het pakketje werd gelijk verstuurd, zodat het mooi op tijd binnen was. De kwaliteit is ontzettend goed.

Zelf draag ik al ruim een jaar armbanden van ByMe: één leren armband en één met kralen. Ik draag ze bijna iedere dag en ze blijven gewoon mooi én heel! Dat zegt voor mij genoeg over de kwaliteit.

Bedankt weer voor de goede service en tot de volgende bestelling!

Richard

18 augustus 2026

Toppertje

Vandaag bij ByME geweest om een armband te corrigeren qua omvang. Wat een service en vriendelijkheid. Prachtige collectie van hoge kwaliteit.
Een vrouw met passie voor haar hobby.
Mocht iemand nog een leuk kado zoeken kijk eens op haar site.

17 augustus 2026

Topkwaliteit & service om van te glimlachen

Super mooie armbanden en een uitstekende service. Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. De communicatie is snel, duidelijk en persoonlijk. En het mooiste: ook als er later iets is met je armband, krijg je direct bericht en word je razendsnel geholpen.

Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een prettige ervaring.

30 juni 2026

Súper!

Héle vriendelijke dames, super klantenservice! Ook de garantie is fantastisch! Zowel online als op de markt. Wij zijn fan🤗

27 juni 2026

Prachtige armbanden

Prachtige armbanden. Mooie kwaliteit super vriendelijk. Garantie echt top. Een slotje werkte niet goed meer heb gewoon een nieuwe armband gekregen. Super tevreden!!

31 maart 2026

super mooie armbanden en van hoge…

super mooie armbanden en van hoge kwaliteit ... vriendelijk en goedslachse dame ;-)
ik heb er reeds verschillende gekocht :-D (belgische klant)
Ook de kalender van de leuke marktjes waar ze staan volgen wij ook graag . Ons zien ze zeker nog terug

1 maart 2026

Top kwaliteit & klant gerichtheid

Toevallig liep ik er ‘tegenaan’ tijdens een Ibiza markt in Ouddorp in de zomer van 2025. Ik was meteen verkocht en schafte een tweetal armbanden aan. Super kwaliteit … dus begin 2026 nog een andere kleur gekocht van de lederen armband. Ook deze is heel mooi … wat opvalt is de geweldige klantenservice/ klantvriendelijkheid ! Een echte aanrader !!

24 januari 2026

Altijd weer mooi!

Ik heb inmiddels meerdere armbanden laten maken via By-ME en elke keer ben ik erg blij met het resultaat. Mooie kwaliteit, snelle service en altijd netjes verpakt. Echt een aanrader!

10 september 2025

Hele mooie armbanden

Hele mooie armbanden die ik graag draag
Als de maat niet goed is worden ze ter plekke op maat gemaakt wat erg fijn is, want je wilt ze meestal meteen om
Vriendelijke dames achter de kraam!! Je wordt altijd goed geholpen 👍👍

21 december 2025

Ik heb inmiddels de eerste 2 armbanden…

Ik heb inmiddels de eerste 2 armbanden 3 jaar geleden gekocht. En nog steeds draag ik ze een paar keer per week. Buiten dat ze er mooi uitzien is de kwaliteit super. En een zelfgemaakt product! Vergelijkbaar met de grote merken zo niet beter! Prijs kwaliteit is heel goed. Dit jaar voor mijn dochter en schoonzoon een mooi setje onder de boom😀

21 december 2025

Mooi product en top service

We hebben inmiddels een aantal setjes armbanden in huis. Mooie kwaliteit, toffe kleurcombinaties. Ook met de service is het dik in orde. Altijd vriendelijk en meedenkend met adviezen waar je wat aan hebt. Garantie is ook super fijn. Aanrader!

14 november 2025