1. Autodealer

Een nieuwe auto kopen moet een feestje zijn. Dit is helaas niet altijd het geval, daarom vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen. Kijkend naar de mogelijkheden zoeken wij voor u de perfecte auto uit. Wij nemen het zoeken van uw ‘nieuwe’ droomauto volledig uit handen. Buiten het verkopen van auto’s zijn wij ook gespecialiseerd in het personaliseren van uw auto, wij maken uw auto persoonlijk en gaan daarom graag aan de slag voor u. Kijk daarvoor graag bij onze diensten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan graag contact met ons op. Tot snel!

4,5

Uitstekend

Fijne ervaring en uitstekende service!

Een paar maanden geleden mijn eerste auto bij Noud gekocht en wat een fantastische ervaring! Ik ben er nog steeds super blij mee. Goede service en fijn contact; erg prettig bij zo’n aankoop én daarna. Ik zou het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij hem in de showroom.

11 april 2026

Service en communicatie helder en duidelijk.

Voor ons de 1e keer dat wij een auto kochten bij dit bedrijf! Waren niet op zoek maar uitbreiding van onze liefde voor Italiaanse auto’s altijd welkom. En dan kom je online een prachtige Giulia tegen met een lage km stand! Op een zaterdag binnen gelopen zonder afspraak, best wat klandizie op dat moment. Maar Noud neemt alle tijd voor je. Vriendelijk en attent. Duidelijk en helder in zijn communicatie. Een week later stond de auto netjes voor ons klaar. Een paar weken later volgens afspraak de puntjes op de “i” gezet. Dus een garagebedrijf wat wij zeker aanbevelen.

1 februari 2026

Super ervaring

Noud is erg open en neemt de tijd. Auto stond al klaar voor de proefrit.
Uiteindelijk een prima prijs kunnen afspreken voor mijn volkswagen polo.

Top service, als je zekerheid wilt zit je hier goed.

25 september 2025

Onze tweede auto gekocht …

Onze tweede auto gekocht bij Noud.vandaag opgehaald.mijn zoon heeft 2 jaar geleden een Mito gekocht,nog altijd perfect.nu zelf ook een Mito bij Noud gekocht.weer dezelfde zeer goede service gekregen.auto perfect afgeleverd.car play erin laten zetten.met achteruit camera.en natuurlijk weer poetsspullen meegenomen.zo'n goede service krijg je nog maar zelden.By Noud hoef je geen garantie te kopen,deze krijg je.bedankt Noud.

7 juni 2025

Top bedrijf ByNoud

Door een hele slechte ervaring op de weg een beetje angstig geworden. Dit met Noud gedeeld en die begreep dat helemaal en stelde mij gerust dat de auto die ik bij hem wilde kopen, een Audi A1 een goed onderhouden auto was waar ik jaren veilig mee kon gaan rijden. Na een proefrit was ik meteen gerust gesteld en heb ik de auto gekocht. Ik ging van een schakel naar een automaat vanwege problemen met mijn linkervoet en had een probleem met de auto ophalen. Ik woon 1,5 uur rijden en dat redde ik niet alleen naar Noud. Ook dat was voor Noud geen probleem. Hij kwam de auto thuis brengen en nam mijn ingeruilde schakel mee terug. Na 3 weken ging het ABS ESP lampje branden. Contact met Noud opgenomen en ik kon mijn auto bij mijn autogarage uit laten lezen en het bleek een sensor te zijn. Dit werd vervangen en de rekening ging naar Noud.

Heel eerlijk heb ik nog nooit bij iemand als Noud een auto gekocht. Deze jongen doet wat hij beloofd en ik ga zeker de volgende keer weer via Noud een auto kopen.

25 juni 2024

Geweldige service bij ByNoud

Wat een geweldige service bij ByNoud! Vanaf het eerste moment dat je binnen stapt is het een prettige ervaring! Noud heeft veel kennis over de auto’s, is ontzettend vriendelijk en verkoopt vanuit een goed hart en eerlijkheid. Op de site van ByNoud staat ‘net dat stapje extra’ en dat is wat hij ook daadwerkelijk biedt en dat voel je aan alles! Vanuit mijn ervaring zou ik het iedereen aanraden om bij Noud een auto te kopen, ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om hier de auto te kopen!

3 juni 2024

Na een auto by Noud gekocht te…

Na een auto by Noud gekocht te hebben[waar ik trouwens zeer content mee ben] mij ook verdiept is zijn schoonmaak en cleaning producten.Ik heb veel verschillende producten van div. merken geprobeerd,maar de producten van Noud doen ook echt wat ze horen te doen.Zowel voor het interieur als het exteriuer.Het fijne van de producten is ook dat ze allemaal de zelfde heerlijke frise geur hebben waardoor het lijkt alsof mijn auto zo nieuw uit de showroom komt.Het leuke is ook alle instructie filmpjes bij ieder product,een echte aanraader,ik heb nu voor de derde keer bijna het hele asortiment weer aangeschaft en nu ook voor een redelijke prijs ook div. poetsdoeken vekrijgbaar.

12 april 2024

Ik heb al veel auto's gekocht maar nog…

Ik heb al veel auto's gekocht maar nog nooit zo'n geweldige service ervaren. Alles klopte, kilometers, volledige historie van de auto erbij, ik was overtuigd. Oké, ik koop de auto, hoe zit het met de garantie? Ik werk niet met geschreven garantie termijnen en zo! Je koopt op vertrouwen en ik doe een stapje extra bij problemen! Nou en dat maakte Noud meer dan waar!! Na een paar maanden een probleem met schakelen, oorzaak was lastig te achterhalen, ook na de eerste reparatie was het probleem niet weg, maar Noud ging door met zoeken en het werd het opgelost, (pittige € reparatie) maar zonder gevolgen voor mij!! Bedankt Noud, de volgende auto koop ik ook By Noud.

21 oktober 2023

Autopoetsproducten van by noud.

Ben via mijn zoon,die by Noud een auto heeft gekocht,in contact gekomen met zijn poets producten. Had een monster meegekregen waar ik zeer te vreden over was. Heb toen het pakketdeal voor de exterieur besteld. De producten in het pakket vind ik erg goed. Ik ben een fanatieke autopoetser en zijn producten doen wat ze moeten doen. Daarom van mij 5 sterren. De levering was ook snel.

2 september 2023

Gisteren samen met m'n dochter op weg…

Gisteren samen met m'n dochter op weg gegaan van Emmen naar Oss voor een prachtige rode guilietta bij by noud , het contact voor we over gingen tot een bezichtiging was al supergoed en relaxed maar toen we aankwamen helemaal. We moesten nog wel ff wachten tot de auto helemaal klaar was maar bij noud was dat helemaal niet erg , een echte gezellige Brabander die weet waar die over praat en geen nonsens verteld, ik heb nog nooit zo relaxed een auto gekocht en heb toch al 33 jaar rijbewijs, ik kan iedereen en vooral mensen met een alfa romeo hart aanraden om hier eens te gaan kijken

31 mei 2023

Aanrader om je auto bij Noud te kopen

Aanrader om je auto bij Noud te kopen! Afgelopen maand een Fiat Punto Evo gekocht, geweldige mooie nette auto👌. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en tijd die er voor je wordt genomen. Eerlijk antwoord op al je vragen en een top service. In de toekomst ga ik eerst "By Noud" langs als ik een andere auto nodig heb.
Noud bedankt voor je goede service👌

1 januari 2023

Afgelopen zaterdag mijn auto opgehaald…

Afgelopen zaterdag mijn auto opgehaald bij ByNoud. Vanaf het allereerste contact een bijzonder prettige communicatie gehad met de eigenaar. Noud (de eigenaar) is een zeer enthousiast jonge ondernemer die gelooft in zijn tamelijk unieke bedrijfsconcept en er alles aan doet om zijn klanten te voorzien van bijzondere voertuigen. Hij levert alleen auto's waar hij zelf ook graag in zou rijden 😁.
Hij nam met pijn in het hart afscheid van de auto die ik bij hem kocht omdat hij er zelf een aantal maanden mee reed en het een ontzettend fijne auto vond. Dat kan ik alleen maar beamen. In de toekomst is ByNoud de eerste waar ik ga kijken voor een andere auto.

23 augustus 2021