BySmits.comReviews

1,6

Ik had schoenen online gezien en wilde ze passen dus naar locatie Arnhem. De eerste blik die ik van de medewerkster (kort kapsel, grijs haar, bril met grote glazen) kreeg zag er minachtend... Toon meer

Wat een foute handelswijze hebben ze bij dit bedrijf. Zondag schoenen besteld en betaald, maandag een mailtje dat ze niet meer leverbaar waren ivm voorraadverschil. Vervelend, maar dat kan gebeure... Toon meer

Kleur van de pumps viel tegen. Daarnaast was de kwaliteit van de afwerking slecht. Jammer dat je dan de retourkosten zelf moet betalen. 6,75 euro lichter en teleurgesteld want heb geen schoenen.... Toon meer

1. Kinderkleding
  2. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Smits Schoenen is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1964. Enkele Smits generaties geleden is het bedrijf als ambachtelijke schoenmaker begonnen en nu doorgegroeid naar een eigentijdse winkelketen met oog voor de laatste trends. Smits Schoenen is te vinden aan de Jansstraat (8B) in Arnhem en ontving in 2007 de Visa Retail Jaarprijs voor "de Mooiste Winkel van Nederland". Sinds enkele jaren kunt u ook de gemakken van thuiswinkelen ervaren in de webwinkel: www.bysmits.com, ook daar vindt u de hele collectie en uiteraard dezelfde service.

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Arrogantie ten top!!

Ik had schoenen online gezien en wilde ze passen dus naar locatie Arnhem.
De eerste blik die ik van de medewerkster (kort kapsel, grijs haar, bril met grote glazen) kreeg zag er minachtend uit. Geen goedemorgen oid.
Dus zei het zelf op vriendelijke toon, daar kwam een verbeten antwoord op terug. Ik kwam voor de schoenen dus op zoek. Eerste gedeelte winkel nieuwe modellen, vermoed ik, en achterin de uitverkoop schoenen, maar nergens de schoenen die ik online had gezien. Dus naar de medewerkster om te vragen.
Ze zag me aan komen lopen en de afkeurende blik die op haar gezicht stond was ontzettend onprofessioneel!
Ik liet de site zien met desbetreffende schoen waarop ze met n zelfingenomen toon vroeg welke maat ik heb en of ik naar het winkelaanbod had gekeken. "Nee" was daarop mijn antwoord, mevrouw kon het vervolgens niet laten om heel bijdehand met haar ogen te rollen. Blijkbaar had ik daar kunnen zien of dit model überhaupt op voorraad was. Dit had mevrouw ook op een aardige manier kunnen uitleggen.
Wat een akelig mens!

Voor een prettige, vriendelijke winkelervaring moet je hier NIET zijn.

Beste mevrouw: bescheidenheid siert de mens. Met mijn baan verdien ik veel meer dan u en heb een hogere functie, dat geeft mij geen reden anderen als mindere te behandelen. Hoe zou u het vinden als ik u behandel als 'maar een verkopertje'.
U heeft enkel laten zien dat u geen karakter heeft. Jammer

12 december 2024

Verzend en retourkosten???

Twee paar schoenen besteld eerst verzendkosten betaald, 1 paar moest terug, moet je nog een keer de retour verzendkosten betalen?? Daar bestel ik niet meer.

18 februari 2017

Wat een topsite !

Mijn eerste ervaring was meteen geweldig!
Super goede (en ook per telefoon bereikbare) klantenservice.
Correct, kundig advies ontvangen en na het bestellen een zeer correcte en snelle verzending. Ik zie dat deze site in het verleden was issues had, maar zo te zien hebben de nieuwe eigenaren alles prima op orde.
Een aanrader! (laat je niet misleiden door recensies uit 2014) :-)

16 juni 2016

Geen schoenen, maar wel moeten wachten op je geld.

Wat een foute handelswijze hebben ze bij dit bedrijf.
Zondag schoenen besteld en betaald, maandag een mailtje dat ze niet meer leverbaar waren ivm voorraadverschil. Vervelend, maar dat kan gebeuren.
Het geld zou zo snel mogelijk terug gestort worden.
Nu inmiddels vrijdag en nog niets. Maar eens gebeld. Blijkt de betaling wel klaar te staan, maar de directie moest de betaling nog goedkeuren. Fijn dat zij mijn geld vast kunnen houden zonder dat ik ooit een product geleverd heb gekregen

3 januari 2014

Antwoord van BySmits.com

Dank je voor je beoordeling. Gelukkig behoren bovenstaande zaken tot het verleden. BySmits.com is sinds begin 2015 overgenomen en de shop is op vele punten verbeterd en vernieuwd. Onze excuses voor het ongemak uit het verleden.

Retourkosten niet van deze tijd!

Ik zeg lang leven Omoda! Met gratis levering en gratis retourzending.

15 mei 2013

Antwoord van BySmits.com

Dank je voor je beoordeling. BySmits.com is sinds begin 2015 overgenomen en de shop is op vele punten verbeterd en vernieuwd. Onze excuses voor het ongemak uit het verleden.

service zoals het moet!

Goede schoenen voor een scherpe prijs ontvangen op afgesproken tijd.
Goede service en vriendelijk.
Heel tevreden.Voor herhaling vatbaar.
Harish

10 mei 2013

mooie collectie, super service!

Als je echt mooie schoenen wil kopen moet je deze site eens bekijken! tenminste origineel en niet standaard. Betrouwbare prijzen. en goede service! En wat dacht je van de tassen!

23 maart 2013

even niet thuis...

Ik wilde een artikel bestellen bij deze zaak en ik las eerst de voorwaarden door. Het viel mij op dat Smits de verzendkosten niet teruggeeft, indien de klant het artikel (ook nog eens op eigen kosten) retourneert. Dus: by Smits rekent EN verzendkosten EN retourkosten. Dat kan dus niet! Indien de klant een artikel retourneert (gratis of niet), moeten de verzendkosten worden terugbetaald. Dit soort zaken zijn wettelijk geregeld. Het is dus nooit EN …EN, maar OF…OF. Als je het artikel houdt, betaal je maximum de verzendkosten, als je het artikel retourneert, betaal je maximum de retourkosten. Ik stuurde hierover 2 mails naar de webshop, maar geen antwoord op mijn opmerking over de kwestie. By Smits was even niet thuis……..

8 februari 2013

Ontzettend slechte service

Voor mij nog geen ster waard. Vorige week maandag laarsjes van Shabbies Amsterdam besteld (niet de goedkoopste schoenen). Woensdagavond binnen gekregen (dag later dan er staat, maar niet het grootste probleem), bleken het de verkeerde laarsjes te zijn. Ik heb hier meteen over gebeld en kreeg te horen dat ik zou worden teruggebeld (nooit gebeurt). Nog tweemaal gebeld en weer zou ik worden teruggebeld (ook niet gebeurt). Vandaag gebeld voor een retourformulier om de laarsjes gratis terug te sturen (anders kost dit 6,95euro), zou vandaag worden gemaild, ook niet gebeurd. Ronduit slechte hele slechte service, eerste en laatste bestelling voor mij.

29 december 2012

Antwoord van BySmits.com

Betrouwbaar en snelle levering!

Schoenen gekocht in de sale,dag erna al geleverd en zonder verzendkosten,prima dus!
Ik wilde de dag erna nog een paar schoenen uit de sale bestellen maar helaas geen sale pagina meer,jammer.
De schoenen stonden weer voor het normale bedrag online?
Het zou leuk zijn als er gewoon een soort van outlet pagina zou blijven bestaan maar verder alleen maar positieve ervaring,aanrader dus!

12 september 2012

Goed geregeld.

Ik had zondagavond mijn Uggs besteld, en had ze vrijdagmiddag in huis. Omdat ik mijn telefoonnummer verkeerd had ingevoerd.
Ik kon makkelijk aan de deur betalen, was allemaal prima geregeld.
het was de eerste keer dat ik via internet iets had besteld, en het is me erg goed bevallen!

5 september 2012

Perfect geregeld!

Al vaker online besteld bij Smits' - levering is snel en altijd prima in orde. Als je eenmaal per merk je maat weet hoef je de deur niet uit voor je schoenen.

23 juli 2012

Goed

Goede service, breed assortiment, jammer dat bij retouren de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Beter verzendkosten bij aankoop in rekening brengen en de retouren voor eigen rekening.

20 juni 2012