1. Computerondersteuning en -services
  2. Computerreparatie
  3. Computerservice
  4. Webhostingbedrijf

ByteBuddy Solutions is een Nederlands geregistreerd bedrijf dat zich bezighoudt met computers, telefoons, tablets en meer. Wij bieden hulp en ondersteuning voor al uw apparaten, zowel aan huis als online. Hierdoor kunnen we iedereen helpen zonder dat we als bedrijf duur zijn. Daarnaast bieden we ook hostingdiensten aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van uw online aanwezigheid. Bij ByteBuddy Solutions staan we klaar om u te ondersteunen op alle fronten!

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Hosting en ervaring

De samenwerking met ByteBuddy Solutions op het hosting gebied is super.

Ik wilde mijn eigen minecraft server.
In goed overleg met de eigenaar kon ik in het begin 16GB vanuit hem hosten.

Brian (de eigenaar) zette alles voor mij klaar. En waarschuwde ook op tijd en op schema wanneer er onderhoud was.

ByteBuddy Solutions is een groot en uitgebreid bedrijf met lof, eerlijkheid en trouw naar klanten toe, intern noch extern.

Als er ooit een hoster zou zijn naar wie ik zou overstappen, dan is dat ByteBuddy Solutions.

Nu zijn we een paar maandjes verder.
En ik kan eindelijk alles omtrent mijn eigen minecraft server zelf draaien met de credits naar ByteBuddy Solutions toe...

Dus ByteBuddy Solutions, dank jullie wel.

30 oktober 2025

Goede service en kwaliteit

Ik vond de service heel prettig.
Brian was netjes op tijd en heel correct.
Ook gaf hij duidelijk uitleg en was hij uiterst behulpzaam.
Verder denkt hij mee vanuit de klant.
Heel fijn!

27 juni 2025

Beste Raymond Partouns,

Hartelijk dank voor uw beoordeling over ByteBuddy Solutions. Wij zijn verheugd dat onze medewerker u op tijd, vriendelijk en met heldere uitleg van dienst kon zijn. Wij nodigen u graag uit voor toekomstig gebruik van onze diensten.

respect naar heel team ByteBuddy Solutions

De support was geweldig! De communicatie was duidelijk en alles was snel geregeld. Ook zijn de prijzen ontzettend betaalbaar en is heel het team van ByteBuddy Solutions vriendelijk tegenover de klanten. Wij zullen zeker nog veel vaker hier aankopen doen

13 januari 2025

Beste Sjoerd Helde,

Hartelijk dank voor uw fantastische review. Wij zijn verheugd dat onze support, heldere communicatie en betaalbare prijzen aan uw verwachtingen voldeden. Het doet ons deugd te horen dat u tevreden bent met onze hosting kwaliteit. Wij kijken uit naar uw toekomstige aankopen.

ByteBuddy Solutions

De meneer was hartstikke vriendelijk

De meneer was hartstikke vriendelijk. Was 5min op tijd. Legde duidelijk uit als ik ergens om vroeg hoe het in elkaar zat.

2 januari 2025

Beste Riekes,