Bytrendgoodies
PERFECTE OPLICHTERS! NA BETALING MAIL GESTUURD MAAR ALS JE REAGEERT, GEEN ANTWOORD EN LINK VAN DE SITE IS ER OOK NIET..
Zou het liefste 0 sterren geven, maar dat kan helaas niet. Begin januari heb ik via hun Facebookpagina 2 ringen besteld. Onmiddellijk een keurige bevestiging gekregen dat de bestelling verwerkt w... Toon meer
Lang getwijfeld
Lang getwijfeld, toch besteld en spijt...had deze reviews eerst moeten bekijken. Zag er idd prima uit! Eikels. Ook hier de vraag; hoe kan het dat dit soort bedrijven mogen adverteren online?
Helemaal ruk - niet bestellen!
Helemaal ruk. Alles lijkt goed, de advertentie, de website, de confirmatie maar zodra je op de links klikt wordt je doorgeleid naar een andere website naam en een niet werkte pagina. Na contact te zoeken via e-mail, werkt ook dat adres niet. Zou fijn zijn als er tegen dit soort stomme bedrijven wat wordt gedaan. Goed idee om hier BOOS met Tim Hofman op uit te sturen?
OPLICHTERS
Idd liever 0 sterren want ook ik heb op 23jan 2021 een bestelling gedaan van 2 leggings.. en nog steeds nix ontvangen. Mail gestuurd..website offline en geen antw. Heb een bedrag betaald van 29.95 en kan ik dus nr fluiten. Snap niet dt dit soort bedrijven reclame kunnen maken en alles ziet er betrouwbaar uit..en alsnog worden mensen bestolen!!? Word zoiets niet van tevoor gecheckt ofzo? Heel zuur dit..
Zeer onbetrouwbaar
Zeer onbetrouwbaar. De bestelling is niet geleverd. Website is offline en het mailadres bestaat niet meer.
OPLICHTERS!!!
Zelfde als iedereen
Zelfde als iedereen, besteld, en website is ineens offline. Je wordt genaaid. Niet bestellen. Gaag waarschijnlijk onder een andere naam verder. Let op!
Zou het liefste 0 sterren geven
Zou het liefste 0 sterren geven, maar dat kan helaas niet.
Begin januari heb ik via hun Facebookpagina 2 ringen besteld. Onmiddellijk een keurige bevestiging gekregen dat de bestelling verwerkt was en ik weer bericht zou krijgen wanneer de bestelling verzonden was.
Dat bericht is nooit meer gekomen, de site is inmiddels niet meer bereikbaar en het mailadres bestaat niet (meer).
Lijkt me een duidelijk gevalletje oplichting - zeer teleurgesteld in mezelf dat ik er in getrapt ben.
Oplichters
Oplichters, ze lijken betrouwbaar, maar lichten je op, door niks op te sturen
Eigenlijk geef ik liever helemaal geen…
Eigenlijk geef ik liever helemaal geen ster. Dit zijn oplichters. En ik ben er ingestonken. Een ring besteld op 9 januari. Niets ontvangen en website is onvindbaar. Kan mezelf wel slaan.
04/01/2021 bestelling geplaatst en…
04/01/2021 bestelling geplaatst en betaalt 34.90€nooit iets aangekregen. Normaal duurt het een paar dagen. En uit Amerika 3 weken. Bestel genoeg om weten wanneer ze je hebben. Dit is puur oplichting.
Oplichters
Oplichters helaas. Knuffelring besteld op 7 januari nog niet geleverd. Mail ontvangen maar mijn antwoordmail is onbestelbaar.
OPLICHTERS
OPLICHTERS, twee sport leggings besteld, NOOIT gekregen. Geld weg!
MAAK EEN MELDING, ZODAT WIJ DEZE MENSEN KUNNEN STOPPEN!!!!
Oplichters hebben verschillende…
Oplichters hebben verschillende soortgelijke websites myhomegoodies/byhomegoodies/bytrendgoodies. Heb besteld betaald met verzekerde verzending maar niks ontvangen en zijn ook niet meer bereikbaar via mail en website verdwijnt iedere keer dus wees gewaarschuwd NIET KOPEN !!!
Begin januari 2 ringen besteld
Begin januari 2 ringen besteld. Helaas niets ontvangen. Website bestaat niet meer. Oplichting waarschijnlijk.
Hier een ring besteld
Hier een ring besteld, maar niets gekregen. 20 euro weggegooid.
Oplichters
Oplichters, ring besteld niets ontvangen. Site onbereikbaar
Heel slecht niet meer te bereiken
Heel slecht niet meer te bereiken, niets ontvangen. U bent gewaarschuwd!
Oplichters website!!
Oplichters website!!! Ik had een huisdier artikel besteld - nooit ontvangen - 50 euro kwijt!!!
Pas op, oplichters!
Deze website was voorheen my-homegoodies.nl, waar ik (en met mij vele anderen) een bestelling heb gedaan maar nooit ontvangen! Website is inmiddels offline en geen contact meer te krijgen. Oplichters dus!