I likhet med "Strømpris" fra Forbrukerrådet var ikke Bytt oppdatert når det gjelder Cheap Energy: Kontrakten Cheap Intro 12 tilbys ikke lenger. Gjennom et langvarig kundeforhold hos Vibb har jeg dessu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Toon meer
Forbanna drittside! Ville sjekke bredbåndleverandører i mitt område. Ønsket ikke å legge igjen telefonnummeret mitt, pga faren for telefonsalg. Siden lot meg ikke sende inn skjemaet fordi: «Telefonnum... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bytt.no solgte kontaktinformasjonen min til useriøse "selgere". Dette er slik de får penger, og hvorfor de ligger øverst på "sponsede resultater" på google. De tjener på at uvitende legger inn telefon... Toon meer
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Får ikke logget på-. konto deaktivert/sperret uten mulighet til å åpne den.
22.05.25 Har prøvd å kontakte bytt år epost til kundesenter for tre dager siden uten svar
25.05.25 Fortsatt ingen svar på epost til support hos bytt.no

Antwoord van Bytt.no
Bytt.no har jeg brukt mange ganger til å sammenligne priser på både strøm og mobilabonnementer og oppfordrer alle til å bruke Bytt.no til mange forskjellige formål.

Antwoord van Bytt.no
Hvorfor fikk jeg ingen mulighet til å bestemme hvilke forsikringsselskaper jeg får tilbud fra???

Antwoord van Bytt.no
Nyttig nettside når telefonselgere ringer og det høres ut som de tilbyr noe veldig bedre enn jeg har i dag.

Antwoord van Bytt.no
Blir bare ringt opp av scammere. Angrer noe fælt for å ha delt tlf nummeret mitt. Styr unna!!!!!

Antwoord van Bytt.no
Veldig useriøst og lyger på stjerneanmeldelsene til bedriftene. Bruk heller andre saqmmenligningstjenester

Antwoord van Bytt.no
Ikke tydelig hva du samtykker til. Forbered deg på å bli oppringt i tide og utide av telefonselgere.

Antwoord van Bytt.no
Nyttig å lese andres erfaringer med ulike aktører

Antwoord van Bytt.no
La inn info. Fikk straks beskjed om at ingen ville gi meg et tilbud. Nå er jeg spent på om mange ringer..

Antwoord van Bytt.no
ønsker ingen av de foreslåtte strømselskapene. dere ga meg kun 3.

Antwoord van Bytt.no
Det ble tatt kontakt med feil nummer, men jeg skulle ha ett selskap som kan sperre for utenlandsanrop, men det er problem

Antwoord van Bytt.no
Testet tjenesten på bilforsikring, og selskapet de valgte til å sende tilbud var det dyreste av 6 forsikringsselskap jeg har sjekket hos. Virker veldig useriøst når de skryter av å skaffe det beste.

Antwoord van Bytt.no
Ba om en sammenligning av bilforsikring. Det var ett selskap som ble identifisert. Det utgjør knapt noen realistisk sammenligning i markede. Unyttig for meg.

Antwoord van Bytt.no
Det står se hvem som tilbyr fiber. men du ingen info om hvem eller pris. de sender dit tlf til selger og de ringer og plager deg etter på. hvis jeg vil bli ringt opp av selger kan jeg vel selg ringe til telenor eller telia for og prate med en selger......

Antwoord van Bytt.no
Fikk bare mange useriøse henvendelser etter å ha lagt inn kontaktinformasjonen min ang bredbånd. Styr unna.

Antwoord van Bytt.no
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.