1. Psycholoog

De specialist bij ADHD, ADD, autisme en stress bij volwassenen. Wij helpen particulieren en professionals te ontwikkelen naar de beste versie van zichzelf. Ons team werkt vanuit psychologische en bedrijfskundige invalshoek richt zich op groei en duurzame verbetering van het functioneren van mensen, relaties en organisaties.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geweldig service, goede communicatie en zeer klantvriendelijk

Bzonder heeft bij mij bewezen dat ze zeer klantenvriendelijk zijn en geweldig zijn in hun communicatie.

Ook hebben ze mijn een grote dienst bewezen en geweldige service.

En dit was allemaal alleen in het voortraject!
Helaas, door omstandigheden buiten hun om, heb ik geen gebruik gemaakt van hun diensten. Maar ben ervan overtuigd dat die ook net zo goed en fijn zouden zijn gegaan als het voortraject.

20 juni 2025
Logo Bzonder Psychologie

Antwoord van Bzonder Psychologie

Wat een top review! Hier doen we het voor: blije klanten, zelfs al vóór de start.

Natuurlijk vinden we het jammer dat de omstandigheden het niet toelieten om de samenwerking voort te zetten. Maar je positieve feedback pakken we met beide handen aan en sterkt ons in de overtuiging dat we die Bzonder ervaring ook tijdens de samenwerking hadden waargemaakt.

Wie weet tot een volgende keer en heel veel succes met alles!

Zorgvuldig, betrokken en professioneel – een aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij dit bureau. Vanaf het begin was er snel plek en het hele traject verliep soepel. Er werd echt de tijd genomen om naar mij als persoon te kijken, niet alleen naar de symptomen. Het contact was professioneel én warm, met mensen die duidelijk weten wat ze doen en je nooit het gevoel geven dat ze haast hebben. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zorgvuldige en betrokken ADHD-diagnose!

18 juni 2025
Logo Bzonder Psychologie

Antwoord van Bzonder Psychologie

Mooi om te horen!

Dat is ook precies wat we hopen dat je merkt: echt kijken naar de persoon en zorgen dat je je gehoord en serieus genomen voelt. Er is niets vervelender dan ergens je ziel blootleggen en vervolgens niet gezien worden. Top dat het traject soepel liep en dat je onze aanpak als zorgvuldig, betrokken en professioneel ervaren hebt.

Bedankt voor de aanbeveling!

Zeer tevreden over mijn diagnosetraject bij Bzonder

Ik ben zeer tevreden over mijn diagnosetraject bij Bzonder. Het contact via WhatsApp en mail verloopt soepel. Het team is professioneel en er wordt goed naar je geluisterd. Binnen anderhalve maand ontving ik mijn diagnoses.
Daarnaast is het een pluspunt dat er uitgebreid wordt gekeken naar jou als persoon, je levensloop en waar je mee worstelt. Het uitgebreide verslag levert een completer plaatje op waardoor je je klachten beter kunt plaatsen.

11 oktober 2024