C4games.dk Reviews 82

4,5

Kanon behandling 👌🏻 selv om koden ikke virkede første gang, var de hurtige og effektive og fik hurtigt løst problemet, selv om klokken var 2200. Det var ikke første gang jeg har købt der fra og hell... Toon meer

Min køboplevelse var god. Jeg bestilte et spil, da jeg bestilte spillet ville jeg modtage en e-mail på, at nu var den leveret, men jeg ventede og ingen mail dukkede op, men nogle minutter senere mod... Toon meer

Fedt koncept, nem betjening og gode tilbud. Alt i alt en fed hjemmeside! Dog kunne jeg godt ønske et lidt bedre udvalg af spil, men det kommer nok hen ad vejen! :)

1. Softwarewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Danmarks billigste spil butik, med digitale PC spil licenser til Steam, Origin, Uplay, Battle.net. Alle CD-keys sendes med e-mail levering.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Købte et spil på jeres side.

Købte et spil på jeres side.

Og modtog CD-key med det samme, den lå dog i spam mappen. Men det betyder jo intet! Jeg aktiverede den med det samme og det spiller bare! Thumbs up her fra! :)

19 april 2020

En del dyrere end de andre steder

7 april 2020
Logo C4games.dk

Antwoord van C4games.dk

Hej Danny

Tak for, at du tog dig tid til at rate os på trustpilot.
Vi er kede af at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Din kommentar vedr. prisniveauet vil vi tage højde for i en fremtidig evaluering.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på c4games@c4gaming.dk ift. de priser, du ikke er tilfreds med.

Mvh.
Thomas

var en smule skeptisk på denne side da…

var en smule skeptisk på denne side da jeg ikke rigtig kunne finde de store anmeldelser om dem. Skulle købe en spil, og de var klart billigere end mange andre steder, men der var ingen problemer. det tog dog over en time at modtage koden, men de havde problemer med deres servere og som undskyldning måtte jeg vælge et valgfrit spil fra siden kvit og frit..... FANTASTISK god service, og ikke sidste gang jeg bruger c4games

6 april 2020

Rigtig god service

Fik ikke mit spil med det samme, men skrev til dem og de vendt hurtig tilbage og løste problemet:-) rigtig god service

30 maart 2020

Billigt og nemt

Meget nemt, jeg modtog min key med det samme. Åbenbart den billigste danske hjemmeside, thumbs up 🙂

29 maart 2020