Waardeloos bedrijf. Spa bad pro is natuurlijk nooit geleverd. Net melding gemaakt van fraude bij mollie payments, zij zijn de tussenpersoon. Van iemand hier op de site vernomen dat zij kunnen zorgen v... Toon meer
Het zijn grote oplichters. Jacuzzi besteld gelijk iedereen. Mails ontvangen met de gegevens in, track and trace ook. Zelfs contact gehad met 1 iemand dat ze bezig waren met bestelling. gemeld bij... Toon meer
Fake bedrijf. Hier betalen is geld weg en geen enkele reactie op nóg nette vragen. Schande dat Facebook dit nog toelaat op de site, er zit duidelijk iemand te slapen bij Facebook. Deze zouden eigenli... Toon meer
Spabad besteld en helaas betaald, paar x bericht gestuurd en algemene reactie gekregen, zeggen dat het opgestuurd is en tussen 7 en 14 werkdagen levertijd is. Maar tot op heden niks ontvangen. Erg jam... Toon meer
3 trainingspakken besteld en betaald
3 trainingspakken besteld en betaald , tot nu nooit iets ontvangen . Oplichters
Oplichters!!
Oplichters!!! Heb betaald voor een jaccuzi , niet ontvangen !!!
GROOTSTE OPLICHTERS!!!!
Een slaapbanken besteld en betaald op…
Een slaapbanken besteld en betaald op 22 april! Een bedrag van E52,94 !
Tot op heden, 30 augustus nog niet ontvangen!
Weg geld????
Koepel zwembad gekocht maar was te mooi…
Koepel zwembad gekocht maar was te mooi om waar te zijn.... Niets geleverd gekregen. Politie aangifte ga ik zeker doen !!!
Zwembad gekocht via Brialdy
Zwembad gekocht via Brialdy, niks geleverd en mollie een mail gestuurd. Hierop is het bedrag terugbetaald! Oplichters!! Je mailadres wordt ook gelijk gebruikt voor het sturen van allerlei spam via foute sites! PAS OP!!
Ik heb een koepelzwembad besteld niks…
Ik heb een koepelzwembad besteld niks ontvangen.
Ik ga aangifte doen misschien verstandig om samen te werken?
Dan staan we sterker.
Oplichters!! Nu Brialdy.nl opgelet!!!
Volgens mij zijn ze over gestapt naar brialdy.nl. Daar heb ik namelijk ook een zwembad besteld via een advertentie op Facebook. Gelijk een bevestiging mail gekregen maar nooit niks ontvangen! 2 mailtjes gestuurd maar ook nooit antwoord op gehad! Omdat ik via iDeal betaald heb kan ik mijn geld niet terug krijgen! Dit moet toch zo niet kunnen! Ik ben zo 😡 en ze gaan gewoon maar verder onder een andere naam!!
Spa bad betaald maar nooit ontvangen
In april een spa bad besteld, netjes betaald maar nooit ontvangen.
Verzender onbereikbaar...
Pure oplichterij.
Op 14/04 jacuzzi besteld
Op 14/04 jacuzzi besteld. Niets gekregen en geen antwoord via mail. Kan iemand mij zeggen bij wie ik terecht kan om klacht neer te leggen zodoende ik mijn geld terug krijg.
Op 8 mei idd ook een spa bad besteld en…
Op 8 mei idd ook een spa bad besteld en betaald , al 2 x mail gestuurd maar niets terug en nog geen spa bad ontvangen .
Toch erg dat zo n mensen bestaan, iedereen werkt voor zijn geld en om het dan zo van mensen af te troggelen, echt schandalig......en die ster moet 0 zijn , maar dat gaat niet .
Cabaly en Mollie
Wat een slecht verhaal he! Ik ook besteld direct een ontvangstbevestiging ontvangen en daarna helemaal niks ontvangen! Ik heb mails gestuurd, ik krijg geen antwoord meer. Via Mollie betaald. Zo te zien zijn er echt meerdere in getuind.
Cabaly Den Haag - Aankoop Jacuzzi
Op 13/04/2021 heb ik ook de Jacuzzi (69,99euro) besteld en betaald na een advertentie op Facebook. Onmiddellijk een bevestigingsmail ontvangen en er werd een levertijd van 14 tot 21 dagen gemeld. Omdat ik nu nog steeds niets ontvangen heb, heb ik vandaag een email gestuurd naar cabaly.com. Ik zal twee werkdagen wachten op antwoord. Ik heb al met de bank gebeld omdat ik de bui al zie hangen na de slechte commentaren die ik gelezen heb over Cabaly op het internet. Indien geen antwoord moet ik maandag klacht gaan neerleggen bij de politie, waarna de bank wel wat opzoekingswerk kan doen. In mijn bankafschriften vind ik terug dat ik betaald heb aan Cabaly Den Haag. Maar daar vind ik al helemaal niets over terug op het internet. Ik vrees naïef te zijn geweest... Indien dit alsnog goed komt na tussenkomst van Cabaly, laat ik het zeker weten.
Hier ook spa bad besteld
Hier ook spa bad besteld. Nooit geleverd. Daar moet toch iets tegen te doen zijn???
Zeer slecht en oplichters schadelijk…
Zeer slecht en oplichters schadelijk verdomme, geld kwijt hé.
OPLICHTING!!
Hier ook een spa besteld en nooit…
Hier ook een spa besteld en nooit ontvangen, had ik de reviews maar gelezen, nu geld kwijt en geen Spa bad, oplichters zijn het.
Idd oplichters jacuzzi betaald track…
Idd oplichters jacuzzi betaald track and tracé en nooit ontvangen ze antwoorden je zelfs niet ..
Oplichters!
Hetzelfde hier! Jacuzzi besteld, betaald en nooit iets ontvangen! Website offline 🤬