Slechte reviews worden niet op hun webshop geplaatst, ze aanvaarden enkel goeie, vandaar zie je alleen 4 of 5 sterren op hun website. Bij mijn eerste aankoop had ik bijna een maand moeten wachten... Toon meer
zaden ik had wat speciaal zaad, dat niet of nauwelijks ontkiemde...contact met Alard gehad en heden pakketje ontvangen, met meer dan genoeg nieuw zaad. Hele fijne email wisseling. Mijn dank
Slechte reviews worden niet op hun…
Bij mijn eerste aankoop had ik bijna een maand moeten wachten en er zaten een paar wolluizen op de stekjes. Ik heb wel niks aan hen laten weten en de beesten gewoon weggespoeld.
Bij mijn tweede aankoop heb ik een stekje gekocht die helemaal niet op de foto lijkt. Ik heb dan geprobeerd reviews te schrijven over de misleidende foto op hun site en die reviews worden gewoon niet geplaatst.
By the way Sunnyplants en CactusPlaza zijn één en dezelfde onderneming
CactusPlaza is een betrouwbare website.
CactusPlaza is een betrouwbare website.
Met goede service, heb zelfs meer gekregen dan dat er besteld was.
Zeker een aanrader.
Rectificatie van mijn eerdere review
Gelukkig uiteindelijk mailtje mogen ontvangen. Kennelijk had alles last van de warmte want mijn mail was nooit aangekomen😅
Ook dus de reden van nog niet verzenden van de bestelling omdat alles kapot zou gaan, wat meer dan aannemelijk is met de temperaturen van afgelopen week. Netjes, en inderdaad liever later dan niet meer te gebruiken!
zaden
zaden
Hele fijne email wisseling.
Mijn dank
Prima stekken en meer dan besteld
Stekken besteld en keurig verpakt gekregen. Er zitten zelfs veel meer stekken bij de levering dan waar ik voor betaald heb: super. Na een positieve ervaring van 2 jaar geleden ben ik nu ook weer erg enthousiast over CactusPlaza. Webwinkel om niet te vergeten!
De zaden van Sinningia Leucotricha…
De zaden van Sinningia Leucotricha ontkiemden bij mij niet. Toen 3 gratis zakjes gekregen om het nog eens te proberen. Nu uiteindelijk ook een plantje gekocht en deze is snel, en goed verpakt, ontvangen. Communicatie was ook prettig.
Minuscule plantjes/stekjes tegen hoge…
Minuscule plantjes/stekjes tegen hoge prijzen. Misleidende foto's.
Netjes gekregen wat ik heb besteld
Netjes gekregen wat ik heb besteld. Mijn plantstekje is growing as we speak
Klantvriendelijk
Kamerlindezaadjes niet eerst voorgekoeld en daarmee bleven de plantjes uit. Na een mailtje uitleg gekregen hoe het wel moest :) en nieuwe zaadjes gekregen. Top !
Altijd topservice en kwalitatief goede …
Altijd topservice en kwalitatief goede producten !
Snelle bezorging & Goede staat!
Redelijk snelle bezorging en het stekjes was in goede staat!
Top zaden gekocht.
De bestelling binnen een week binnen. Alle zaden netjes verpakt inclusief plantelabel. Kortom een aanrader.
uitstekende levering gezonde stekken....
Bestelling goed aangekregen en zeer goed verpakt... En vooral zeer mooie gezonde stekken gekregen
Bestellen gaat moeizaam en je moet er zelf achteraan zitten
Het betaalsysteem gaf een foutmelding tijdens het afrekenen en er stond een melding in beeld dat de administrator dit ook te zien kreeg.
Opnieuw proberen te betalen was niet mogelijk. Na een paar dagen gewacht te hebben had ik nog steeds niks van ze gehoord dus besloot om ze maar zelf te contacteren. Daar legde ik de situatie uit en kreeg ik te horen dat dit wel vaker gebeurt als je met iDeal betaalt. Dus ze vroegen om het over te maken. Zo gezegd, zo gedaan, maar ik hoorde vervolgens weer bijna een week niks en moest er opnieuw zelf achteraan gaan om te vragen of ze mijn bestelling nou eindelijk eens wilden verzenden.
Ze reageerden wel snel op mijn mailtjes en waren ook erg behulpzaam, maar als ik er niet zelf steeds achteraan was gegaan was er niks gebeurd. Dat vind ik wel slecht. Ook vind ik het slecht dat het vaker voorkomt dat iDeal-betalingen niet werken en dat ze ondanks dat ook nog steeds niet zelf het initiatief tonen om er achteraan te zitten.
Erwtenplantje
Heel snel geleverd.
Netjes en zorgvuldig verpakt 👍👍👍
Het is een stek , dus de gebruiksaanwijzing in acht genomen .
Nu maar wachten op de groei 😊😊😊
Vriendelijke groet Trudy
Begonia Dregie
Ik heb deze week 2 Begonia Dregei ontvangen van Cactusplaza en deze waren zeer mooi. Eentje bloeide zelfs nog.
Bedankt voor deze mooi planten.
Gert
Belgie
Geweldige planten/stekken
Een aantal Epiphyllums gekocht bij CactusPlaza. Waren goed verpakt en zagen er geweldig uit. Mooie planten en voor de prijs hoef je het niet te laten. Nu maar wachten op die geweldige bloemen.
Zeer snelle, vriendelijke en goede service.
CactusPlaza vind ik een zeer betrouwbare website met oog voor de klant. Ik koop hier al jaren producten van zeer goede kwaliteit. De service staat hier hoog in het vaandel.
Je kunt hier dan ook altijd terecht voor een goed advies. De producten worden snel en goed verzonden.
Zeker een aanrader!!!