Wat een top ervaring! Wij waren als ouderraad zoekende naar leuke meester en juffendag cadeautjes. Deze hadden we bij Milly gevonden. Via de telefoon contact gehad en ze deden er alles aan om de cade... Toon meer
Super leuke naambekers besteld. Service was top! Ondanks ik te laat was met bestellen (eigen schuld) heeft Cadeautjes by Mily er toch voor kunnen zorgen dat mijn dochter haar presentjes heeft ku... Toon meer
Wij vonden Mily 2 jaar geleden, toen lieten we prachtige gepersonaliseerde chips zakjes maken voor de geboorte van ons zoontje. Nu mogen wij eind augustus ons 2de kindje verwachten. Uiteraard kozen wi... Toon meer
Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde cadeautje, een kraamcadeautje of een unieke traktatie voor de verjaardag van jouw kleine uk op de crèche of basisschool? Of wil je de juf op school bedanken voor al haar goede zorgen? Een gepersonaliseerd cadeau past goed bij elke gelegenheid en vallen altijd goed in de smaak. Ik maak jouw cadeautjes daarom uniek en persoonlijk! Met de naam van jouw kindje, de naam van de baby of een eigen tekst.
Nederland
- cadeautjesbymily.nl
Heel goede ervaring
Mijn vraag werd snel en op vriendelijke wijze beantwoord. Verzending was snel en goed.
Kadootjes waren er snel
Kadootjes waren er snel, en er zat een leuk kaartje en attentie voor mijn dochter bij, dat maakte ons blij!
Helaas de verkeerde bestelling binnen…
Helaas de verkeerde bestelling binnen gekregen maar het is wel heel netjes opgelost door het geld terug te storten incl. de bezorgkosten, ook hadden ze de bestelling opnieuw willen sturen maar dit kwam helaas voor mij te laat.
Ge-wel-dig!!!! Ik bestelde veel te laat zakjes en…
Ik bestelde veel te laat zakjes en stickers, dat zou eigenlijk niet meer lukken. Maar dankzij haar super snelle werk kreeg ik alles ruim op tijd! Bestelde ik zelfs nog te weinig, diezelfde dag deed ze nog meer op de bus wat ik ook nog op tijd binnen had! Echt ge-wel-dig!!! Wat een service!! Ik weet al waar ik bij de volgende verjaardag weer ga bestellen!! Echt een aanrader! Ook hele gave stickers, mooie zakjes, perfecte lintjes, echt hier bestellen!!!
Leuke schattige kleine cadeautjes
Leuke schattige kleine cadeautjes, gewoon zoals afgebeeld. De Pokemon gaat in de smaak vallen
De cadeautjes kwamen heel snel aan
De cadeautjes kwamen heel snel aan, zagen er mooi uit. Bij eentje was er een probleem en na het melden ervan werd dit vriendelijk, direct en zeer snel opgelost. Bedankt hiervoor!
Theeglazen met opdruk
Prachtig geslepen theeglazen gezellig verpakt met een zakje thee en chocolaatjes.
Mooi uniek afscheidscadeau.
Netjes ingepakt
Netjes ingepakt, op tijd geleverd en een zakje snoep erbij is natuurlijk iets wat je niet hoeft te doen maar wel heel attent.
Het was fijn
Het was fijn, dat ik gebeld werd dat het pakket later geleverd werd doordat het niet product niet op voorraad was.
Ze waren behulpzaam aan de telefoon en…
Ze waren behulpzaam aan de telefoon en snel service.
Snel verzonden en leuke artikelen
Snel verzonden en leuke artikelen. Pokemon feestje is compleet zo
Alles geleverd ook al is het geen mega…
Alles geleverd ook al is het geen mega bestelling