Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har igen været på café Engelhardt til super lækkert frokost. Bedste smørrebrød til rimelige priser. Samt den bedste betjening. Kan varmt anbefales.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var på caféen og bestilte rødvin , de havde kun husets vin til 229kr Havde ikke bestilt den da de kom med flasken åbnet, vi smagte og accepterede desværre, absolut ikke pengene værd. Bestilte past... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cafe Engelhardt er blevet min ynglings cafe at besøge efter kun et par besøg. Maden er både velsmagende og utrolig behagelig at se på. Servicen er tiptop, og selvom der er travlt, bliver man altid mø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Gøkhan was so great

Gøkhan was so great! He recommended their DELICIOUS weekend brunch. So tasty. The eggs were amazing. And lots of food! You will not be disappointed. Such a cute place too! Highly recommended.

17 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehøvlet mandlig ekspedient

Da vi talte telefon på caféen fik vi på tværs af caféen meget ubehøvlet besked om at skrue ned til trods for at caféen spillede rigtig høj musik og der var en livlig snakken på caféen i forvejen. Idioten (arrogant fyr) kunne blot have kommet hen til bordet og bedt os om det på en pæn måde. Her sætter vi ikke vores ben igen trods rigtig søde piger der ikke fortjener denne dårlige anmeldelse.

12 september 2021

Altid god service

Altid god service, venlig betjening og dejlig, friskt tillavet mad. Kommer ret ofte og altid gerne igen.
Har holdt fødselsdage på cafeen for mang gæster og også her fået udsøgt service.
Kirsten

9 september 2021

Super dejlig mad

Super dejlig mad . Vi fik højt belagt smørrebrød og rigtig god betjening.
Stedet er absolut et besøg værd og vi kommer her helt sikkert igen.

8 september 2021

Tryghed/overskud/omsorg

Vi kommer ofte på Cafe Engelhardt 😁Bliver altid taget godt i mod 🏠Her er en speciel rummelighed og omsorg og mærket noget nærvær der er alt afgørende for at vennen jeg er sammen med ,som har udfordringer af forskelig art -(psykisk og fysisk)også føler sig tryg når hun kommer alene🏠😁Vi er altid tilfreds med maden 🍮Jeg mener vi har brug for denne Cafe som kan rumme og har overskud til gæster som har forskellige behov (et skønt lokalt sted)i Søborg🏠🌸

6 september 2021

Dejlig

Dejlig, veltillavet mad. Kommer gerne igen. Den bagte laks er super god.

31 augustus 2021

Stabilitet

God service, god mad, god lokation. Betjening i top. Her får man hvad man kommer efter - en god stabil café!

30 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom forbi på en meget våd regnvejrsdag

Kom forbi på en meget våd regnvejrsdag, der var ingen ledige borde - øv, her havde vi glædet os til spise på vores ynglings restaurant.
Meen "giv os 10 minutter, så er der plads til jer" - der blev funder borde og stole frem og vupti, der blev plads til os.
Vi fik en dejlig tomat suppe (selvom det ikke er vinter), deres egen burger, skalddyrssalat og broccolisalat, dertil sodavand og øl - vi blev meget mætte.
Tak for en dejlig middag med god og hyggelig betjening - I kan jeres kram 😉

28 augustus 2021

En så behagelig stemning

En så behagelig stemning. Stor hjælp til vores gangbesværet mor. Maden så appetitlig anrettet. God kvalitet råvarer.
God omsorg og betænksomhed fra tjenerne. Tak for en behagelig eftermiddag.

27 augustus 2021

Rart sted med god mad!

Har været her et par gange til brunch og kan ikke genkende kritikken om uvenlige ansatte. Besluttede at prøve et aftensmåltid i dag og kan kun sige, at det også var en rar og hyggelig oplevelse! Vi fik en overraskende god wienersnitzel med ligeså godt tilbehør samt en dejlig pariserbøf med traditionelt tilbehør herunder en rigtig æggeblomme! Vi oplevede igen en smilende og venlig modtagelse fra flere af de ansatte, og serveringen kunne der bestemt ikke sættes en finger på! Det er ikke sidste gang, vi spiser der!

27 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fejrede min svogers fødselsdag på Café…

Fejrede min svogers fødselsdag på Café Engelhardt og blev hilst velkommen med verdens største smil:) Der var plads til ungerne og alles særskilte ønsker til retterne blev imødekommet - så sublim service!!!!:) Til og med var deres pastaret med laks så lækker - og kan kun anbefales!!! Kæmpe high five til Café Engelhardt og tak for jeres meget fine serviceniveau der sjældent opleves i den klasse andre steder!!!!:)

26 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fredag aften spiste vi på Café…

Fredag aften spiste vi på Café Engelhardt, og det var en super oplevelse.

Lotte fik wienerschnitzel, og jeg selv fik hakkebøf med spejlæg.
Vi var begge to super tilfredse med maden, som var virkelig lækker. Maden var tilberedt præcis som vi bestilte den, og blev serveret samtidig. Alt sammen dejligt varmt og i til tilstrækkelig mængde.
Betjeningen var super fin, og med virkelig god service. Alt i alt en rigtig god oplevelse, så vi kan varmt anbefale Café Engelhardt.

22 augustus 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.