Na lang zoeken heb ik eindelijk een espresso gevonden die écht die Italiaanse kracht en volle smaak heeft waar ik van hou (ben groot liefhebber van Italiaanse producten). Dit is precies wat ik miste!... Toon meer
Caféhuis.nl is echt een top plek voor koffieliefhebbers! De koffie is altijd heerlijk en vers, en ik geniet elke keer weer van mijn bestelling. De smaak is perfect en het is duidelijk dat ze veel aand... Toon meer
Het geen wat als koffie wat ik eerste had vol deed aan mijn verwachting daarom klant geworden
CaféHuis: Luxe, vers gebrande koffiebonen, capsules, en gemalen koffie. Biologisch en duurzaam. Premium kwaliteit voor een ultieme café-ervaring bij jou thuis.
Nederland
- info@cafehuis.nl
- cafehuis.nl
Goede kwaliteit koffie
Snel en goed
Perfecte koffie, vlotte en nette levering
Koffie van perfecte kwaliteit, vlot geleverd en goed verpakt.
Prettig om een abonnement te hebben, zodat je altijd op tijd je koffie geleverd krijgt en zo voldoende voorraad hebt.
Kan het iedere koffieliefhebber aanbevelen!
Gewoon netje geholpen lekkeren koffie…
Gewoon netje geholpen lekkeren koffie en nog een welkomsproef koffiebonen

Antwoord van Cafehuis
Een vriendelijke en goede service
Een vriendelijke en goede service. De koffiebonen zijn van goede kwaliteit!
Aanrader
ben ondertussen vaste klant geworden, goede koffie elke cent waard.
Heerlijke koffie NoCa koffie
Heerlijke koffie, niks aan aan te merken. Maar vooral de persoonlijke touch was heel fijn, zou zo 6 sterren geven! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Lekkere koffie en snel geleverd
Lekkere koffie en snel geleverd. Support reageerde ook snel op mijn vragen.

Antwoord van Cafehuis
Erg lekkere koffie met snelle levering en service.
Erg goede koffie met een lekkere smaak en handige verpakking. De levering en service waren snel en eenvoudig. Dit product is zeker een aanrader!
Uitstekend service!
Snelle levering, topkwaliteit producten en super service! Alles verliep soepel — ik bestel hier zeker opnieuw!
Premium koffie
Premium koffie en ik heb een sample gekregen om een andere smaak te proeven. Zeker het proberen waard. Fijne service en contact.

Heerlijke koffie!
De smaak is rijk, vol en perfect in balans – je proeft echt de kwaliteit van de bonen. Geen bitterheid, gewoon puur genieten. Ideaal voor je ochtendkickstart of een ontspannen koffiemoment. Dit is zonder twijfel één van de betere koffies die ik in tijden heb gehad. Absolute aanrader voor elke koffieliefhebber!
Absolute aanrader
De aangeboden koffie is van topkwaliteit en wordt geleverd in luxe verpakkingen. Op de website wordt een breed assortiment aan koffie aangeboden waarbij duidelijk per merk wordt vermeld wat de sterkte van de koffiebonen is. Hiermee kan iedereen dus, zonder veel verschillende merken te bestellen, inschatten welk merk het beste bij ze past. CaféHuis is daarmee absoluut een aanrader voor iedereen die van een bakje koffie houdt!

Antwoord van Cafehuis
Bij CafeHuis heb ik zowel de Canal…
Bij CafeHuis heb ik zowel de Canal Coffee als de Brizio Coffee geprobeerd, en beide waren uitstekend. De Canal Coffee had een intense, volle smaak, terwijl de Brizio Coffee juist wat veelzijdiger was met subtiele tonen van cacao en noten. De ambiance is prettig en de service vriendelijk en vakkundig. Zeker een aanrader voor koffieliefhebbers. Ik bestel hier zeker weer!
Aanrader voor de koffieliefhebbers
Goede service en een ruim assortiment aan koffie, echt een aanrader als je naar goede koffie zoekt!
Altijd lekkere koffie! Zeker een aanrader
Altijd lekkere koffie en super snelle service! Bestellen gaat makkelijk en ze zijn altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!