Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækker mad, dejlige lokaler og sød og venlig betjening. Mauritz Silkeborg er absolut et besøg værd, udsigten spiller maks. Det trækker lidt ind fra vinduespartierne og jeg ville gerne have haft... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Middelfart afdelingen. Efter nogle skuffende madoplevelser i Kolding og Ribe indenfor den sidste uge, var forventningerne ikke alt for høje. Men en fantastisk oplevelse. Nemt at reservere bord... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalservice
  2. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 4 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård, tomater og salat fra det lokale gartneri og boller fra den lokale bager. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle samarbejdspartnere lever op til disse krav. Klik ind på vores hjemmeside og find din nærmeste Mauritz

2,7

1 ster

Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord

Odense Mauritz. Lækker brunch

Odense Mauritz.
Vi har nu 2 gange været på Mauritz til byg selv brunch. Det var virkelig lækkert begge gange. Skønt lunt brød, perfekt ristet. Alle vores forskellige retter var lækkert tilberedt. God og sød betjening.
Vi kommer helt sikkert igen.

29 maart 2026

Middelfart

Middelfart: Sød personale men tydelig pinlig over den mad der blev serveret. Bestilte en medium/rare bøf, første kom som well done, den ville blive lavet om men køkkenet var i tvivl om den skulle have mere. Andet forsøg var bleu og det tog sin tid da min mand var næsten færdig med sin meget gennemstegte grå burger. Bøffen lod jeg stå og sagde tak for i aften, og sagde kokken skulle på kursus i at stege bøf.

7 maart 2026
Logo Mauritz

Antwoord van Mauritz

Kære Michelle

Vi er naturligvis kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Da du ikke var tilfreds med bøffen, tilbød vi straks at lave en ny, hvilket også blev gjort, præcis som vi altid gør, hvis en gæst ønsker en anden tilberedning.

Tilberedningsgrader som bleu, rare og medium rare ligger meget tæt, og vores kokke gør altid deres bedste for at ramme præcis det, gæsten ønsker.

Vores personale forsøgte under hele besøget at hjælpe og finde en løsning, og vi havde naturligvis gerne gjort endnu mere for at sikre en god afslutning på aftenen.

Mauritz

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Maden var fin/ dårlig betjening da jeg skulle afregne

Maden var fin. Men da jeg efterfølgende skulle betale. Var der 2 ting på regningen- som vi overhovedet ikke havde fået.
Da jeg så spurgte ekspedienten om hvordan det var kommet på min regning - kunne hun overhovedet ikke svarer mig. Hun kunne heller ikke finde ud af ,at få pengene ført tilbage. Ikke engang en undskyldning fik jeg.
MEGET MEGET DÅRLIG betjening.
Det var i Fredericia.

9 februari 2026

Middelfart

Middelfart. Rengøring af toiletter er ikke tilfredsstillende. Der lugtede kraftigt af urin på alle 3 toiletter. Restauranten var lidt kold, fremstår sjusket på detaljerne, rengøring mm. og mange pletter på gulvtæpperne. Burger ok, men ærgerligt man kun kan få 1 ud af 2 alkoholfrie drinks på kortet. Chokoladekage var kold og ikke varm, som angivet på menuen heller ikke serveret med softice, men is og betjeningen fortæller ingenting, der serveres bare. Der blev heller ikke tjekket op på bordet om alt er ok. Deltaljerne halter og det gør altså forskellen for gæsterne.

21 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig følt mig så snydt

Har aldrig følt mig så snydt, som da jeg bestilte mayo og chilimayo til min og kærestens pomfritter for henholdsvis 12 og 15kr og fik en lille bitte bøtte chillimayo og en endnu mindre portion mayo i pose. Der var knap nok til 5 pomfritter og langt fra nok til hele bakken. Og så for 15kr?!!

Det er at snyde folk. En ting er at tage overpris for dyppelse, fordi man ikke tør hæve prisen på burgeren, men giv dog i det mindste en ordentlig portion, så der er nok til den mængde Pomfritter, I serverer!

19 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg besøgte Restaurant i Fredericia…

Jeg besøgte Restaurant i Fredericia sammen med en veninde, og desværre var oplevelsen langt under forventning.

Vi bestilte først en drink, som smagte virkelig mærkeligt – en underlig og ubehagelig eftersmag. Vi bad om at få den skiftet, hvilket de gjorde, men den næste drink (en Piña Colada) var næsten værre: den smagte mest som en Sun Lolly fra supermarkedet, fyldt med is og næsten uden alkohol eller reel smag.

Vi bestilte også en stjerner skud, som heller ikke var god. Retten var meget klistret, med en sauce blandet med rejer, og fisken virkede som om den havde været frossen – selvom den var varm, havde den en konsistens, som ikke mindede om frisk fisk.

Derudover var servicen skuffende. Vores tjener havde en arrogant tone. Jeg spurgte ham venligt, om de havde skiftet kok eller ændret menuen, fordi min veninde har været der flere gange og maden plejede at være god. Han svarede, at alt altid havde været præcis som nu, som om jeg overdrev eller fandt på. Det føltes meget respektløst.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse – både drikkevarer, mad og service. Vi kommer desværre ikke tilbage.

17 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Smagsløs mad og elendig personale

Smagen af den pasta ret som blev serveret var meget smagløs, Smagte af hakketomater fra dåse. personalet kunne ikke på nogle måde være behjælpelig. svaret at maden var som den skulle være, og at det ikke er deres problem at vi ikke kunne lide maden
199kr for dåsemad som det smagte af. er ikke okay.
Det virkede som om personalet godt ville tage maden retur, men nok firma politikken der forhindre god behandling.
så vi besøgere aldrig mere Mauritz..

14 november 2025

Middelfart

Min mand og jeg var på Cafe Mauritz i Middelfart.
Her reklamerer de med ældresags rabat og to ens coctails for 139,00 kr.
Vi fik ingen ældresags rabat, da tilbuddet i forvejen angiveligt skulle være billigt. Men sagen er, at havde vi splittet vores toretters menu op og betalt dem hver for sig, havde det været billigere, da vi så kunne aktivere ældresagsrabatten. Noget I med ældresags medlemskab skal være yderst vågne og opmærksomme på.
Desuden betalte vi fuld pris 178,00 kr. for vores cocktails. Og det er ikke første gang, vi har måttet tilbage og gøre opmærksom på det.
Men virkeligt træls at man skal checke ALT på ens bon for at konstatere, at man bliver snydt.

31 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Café Mauritz i Fredericia

Café Mauritz i Fredericia
Blev ikke hilst på da vi kom ind. Satte os selv ned. En tyk tjener med københavner accent kom endelig hen og tog vores ordre. Ikke ret meget venlighed eller smil.
Da “kokken” ringede med klokken hørte tjeneren det slet ikke, han blev ved med at stå og pladre med en ansat. Jeg tog tid. 8 min tog det vores lune mad for at komme hen til os. Lyder måske ikke af så meget, men det gjorde at den lune mad nu var kold.
3 små anretninger for 119 kr (samme stil som café A tager 5 anretninger for 49 kr)
Scrambled eggs var smagsløse og våde i det. Pommes frites var ok, og så stod der man fik en belgisk vaffel, men det var så kun en halv vaffel der kom ud. Den var tør, kedelig og kold. 45 kr for 33cl cola.

Ingen kom hen og tjekkede om alt var ok på trods af at der kun var 4 borde med gæster i den store restaurant.

Jeg gik op og betalte den bumsede teenager der stod ved kassen, hun spurgte “var alt ok”? Nej sagde jeg det var det ikke, men når du først spørger nu så kan du vel ikke gøre noget ved det?
“det er jeg ked af at høre” sagde hun så med hun blev endnu mere rødmosset og flov. Jeg spildte knap 200 kr på det sted, gik sulten derfra og kommer ALDRIG tilbage

7 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spis hellere gammelt brød derhjemme

Aldrig har vi oplevet så dårlig mad på en cafe! Brødet var ikke frisk som man forventer på en cafe, men direkte tørt. Det havde fået en lille tur på brødristeren, og kunne derfor godt virke lidt tørt, fik vi at vide. Det mindede på ingen måder om surdejsbrød. De oplyste os endda om, at vi ikke var de første som klagede. Alligevel har de åbenbart ikke planer om at ændre det.
Brug dine penge et andet sted!

5 november 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse hos Cafe Mauritz i Odense

Vi besøgte i aftes Cafe Mauritz i Odense. Betjeningen og servicen var gode, og maden kom forholdsvis hurtigt – det trækker helt klart op.

Desværre var selve maden ret kedelig. Burgeren smagte fint, men var meget gennemsnitlig og slet ikke noget særligt. Når man betaler 189 kr. for en burger, forventer man lidt mere – der er mange andre steder, hvor man får en langt bedre oplevelse for samme pris.

Det værste var dog selve restauranten, som lugtede kraftigt af gammel fritureolie fra det øjeblik, vi trådte ind. Vi tænkte, at det nok ville aftage, men da vi gik derfra, kunne vi tydeligt lugte friture i både tøj og jakker. Der var desuden en del bananfluer i lokalet, hvilket ikke gav det bedste indtryk.

Alt i alt en lidt skuffende oplevelse. Ikke noget man bliver rasende over, men heller ikke et sted, vi vender tilbage til. Ærgerligt – for potentialet er der, men det virker som om, stedet ikke bliver drevet med den nødvendige omhu.

4 november 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.