Jeg har flere sweatshirt som er 3 år gamle, og bliver brugt og vasket rigtigt ofte, men printet holder rigtigt godt. Det har slet ikke ændret sig
Lees wat reviewers zeggen
Calisweats er det ultimative upcoming brand! Sindssyg hurtig levering, altså jeg bor langt væk fra alt og pakken kom efter 2 dage. De har også sindssyge skarpe priser, altså 2 sweatshirts og 3 t-shirt... Toon meer
Min teenager søn købte en box med 3 trøjer, som han ikke brød sig om, hvad angik kvalitet: finish og tykkelse. I følge ham hang der løse tråde og trøjerne var noget tyndere end han forventede. Retu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opdagede Calisweats på TikTok, og deres vanvittige gode priser. Trøjerne er i super fin kvalitet, og lækre bløde på indersiden. De imødekommer ønsker om farver, trods det er et mysterybox konc... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Calisweats er Danmarks fedeste shop, inspireret af den Amerikanske college 'Lifestyle' for at give dig et tidsløst, coolt, look. Vi arbejder konstant på, at udvikle vores look og kvalitet, samtidig med at vi tror på, at fashion sagtens kan være bæredygtigt.
Contactgegevens
Frederikshavnsvej 86a, 9800, Hjørring, Denemarken
- calisweats.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Min teenager søn købte en box med 3…
Returneringens guiden var fin, men lidt skuffende at det koster kr. 50 at retunere, men det kunne jeg jo have undersøgt inden vi købte.
Det var hans første køb hos Calisweats, måske var han bare ikke lige målgruppen.

Antwoord van Calisweats
Vil gerne have givet 5 stjerner på alt…
Vil gerne have givet 5 stjerner på alt indtil jeg så laver en reklamation 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Har skrevet om en bluse med skævt tryk også får man ikke nogen tilbagemelding… Måske er firmaet ikke så troværdig når der skal noget tilbage til dem…

Fine trøjer.
Fine trøjer.
Lidt små i størrelse, så man skal ikke blive fornærmet over og bestille størrelsen over den, end hvad man normalt gør.
Lækker kvalitet!
Hurtig levering og perfekte varer
Mega god kvalitet
Mega god kvalitet, og hurtig sendelse af tøj. God pris for tøjet med kvalitet oveni. Kan varmt anbefale herfra
Verdensklasse
Super god service og mega god kvalitet🤩
Dette kan kun anbefales
Bytte
Jeg købte en pakke med en sweatshirt og tre t-shirts i str small til min søn som desværre var for lille. Ringede og kom forbi deres lager hvor vi fik byttet til str m. Personalet trykkede nye bluser med ønskede print mens vi ventede, super god service. Vil anbefale til alle♥️
Super fede sweatshirt hurtig levering
Virkelig god kvalitet for pengene!
Min søn startede selv med at bestille en box og vil nu ikke gå i andet tøj! Selvom trøjerne bliver vasket hver eneste dag holder de stadig formen, farven og printet. Så alt i alt synes jeg det er super god kvalitet! Her til jul skrev vi en besked til kundeservice om ønske til farve på trøjerne i boxen, da knægten har alle farver efterhånden. Hurtig levering, god kundeservice og lækre produkter.
Let at bestille og hurtig levering.
Let at bestille og hurtig levering.
Bluserne er i fin kvalitet
Virkelig godt!
Virkelig godt, super fede sweatshirts og rigtigt nemt at bestille, vil klart anbefale!!!
Dejlig blød trøje… køber gerne flere…
Dejlig blød trøje… køber gerne flere men synes at udvalget af trøjer varierer meget…. Jeg foretrækker at vælge selv frem for at i vælger for en..men vil jo gerne ha den billigste pris 😉

Antwoord van Calisweats
Jeg købte julegaver til min datter på…
Jeg købte julegaver til min datter på 15 år, vi kendte det ikk men syntes det var nogle virkelige finde tilbud på nogle blandet kasser…. OG MIN datter er vild med at det hun fik, så tak for der og syntes også tider passer 4-5 dag er meget godt 👍👍
Hurtig levering og flotte trøjer
God kvalitet
God kvalitet. Lever op til forventningerne. Kan anbefales
Super concept hurtig levering en meget…
Super concept hurtig levering en meget tilfreds teenage dreng ( adventkalender ) gode overraskelser meget for pengene 👍🏼
Super hurtigt og god kvalitet
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Varen kom hurtigt og var hvad jeg havde forventet.
Super hurtigt og lækker kvalitet
Dit is Trustpilot